Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Περπατάμε ή τρέχουμε: Γνωρίζουμε τις διαδρομές του Andros Trail Race

Τις περπατήσαμε, τις τρέξαμε, τις γνωρίσαμε και συνεχίζουμε να τις απολαμβάνουμε! Η πεζοπορία και το τρέξιμο στη φύση και στα μονοπάτια δεν είναι ευεργετικά μόνο για την υγεία μας αλλά ξεδιπλώνουν μπροστά μας εικόνες, πολιτισμό, παλιές ιστορίες... ένα νησί ολόκληρο!

Περπατώντας ή τρέχοντας, δώσε και εσύ το δικό σου ρυθμό 
#SetThePace #androstrailrace2019

Αυτό το Σάββατο
Έλα αυτό το Σάββατο 24 Αυγούστου, να γνωρίσουμε μέρος (5χλμ)  της μεγάλης αγωνιστικής διαδρομής των 24χλμ του Andros Trail Race.

Συναντιόμαστε* στις 17.00 στο Μοναστήρι Άγιος Παντελεήμων/Πανάχραντος. Aκολουθούμε μέρος των πεζοπορικών διαδρομών Andros Routes no 1 & no 18.
Διασχίζουμε την καταπράσινη πλαγιά του Γερακώνα, με εκπληκτική θέα προς τη Χώρα και την κοιλάδα και καταλήγουμε στο χωριό Βραχνού, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα μας περιμένει με διάφορα «καλούδια’ .
Είναι απαραίτητο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είτε με mail είτε τηλεφωνικά για να μπορέσουμε να οργανώσουμε τα μεταφορικά.

Συμμετοχή: 10€ για την ενίσχυση της Διοργάνωσης του Andros Trail Race & για το κόστος των μεταφορικών. Για όσους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, συναντιόμαστε στις 16.30 στο στέκι του αγώνα. Είναι απαραίτητο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είτε με mail είτε τηλεφωνικά στα androstrailrace@gmail.com +030 6946771751

1 σχόλιο:

  1. Έχομε τα καλύτερα μονοπάτια του κόσμου Βάζοντας Μια πέτρα πάνω στα ντουβάρια από κάτω διατηρούμε τα ντουβάρια μας Και τα μονοπάτια μας καθαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή