Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Ορκωμοσία Δημάρχου Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη και μελών Δημοτικού Συμβουλίου


Μια μια λαμπρή τελετή που όμοια της δεν είχε ξαναγίνει στην Άνδρο ορκίστηκαν χθες βράδυ ο Δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης και τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων και των μελών των Συμβουλίων των Κοινοτήτων. Πλήθος κόσμου από όλη την Άνδρο είχε κατακλύσει από νωρίς το Ανοικτό Θέατρο και την ώρα της ορκωμοσίας δεν έπεφτε καρφίτσα. 

Επίσημοι παρόντες  ήταν: ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Σύρου Δωροθέος Β´, το ιερατείο της μονής Παναχράντου, οι βουλευτές Κυκλάδων Μονογυιού και Φόρτωμας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γ. Λεονταρίτη, ο Έπαρχος Δημήτρης Λάσκαρη, η στρατιωτική  ηγεσία και των σώματα ασφαλείας του νησιού, ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς. Οι κ.κ. Γιώργος Δαρδανός, Γεώργιος και Δημήτριος Στεφάνου, Γιαννούλης Καμπάνης, Λάζαρος Θεοφίλου, Νίκος Σιγάλας και πολλοί άλλοι.




Ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γ. Λεονταρίτης
Η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού

Ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ  Φίλιππος Φόρτωμας
Θεοδόσης Σουσούδης

Δημήτρης Γιαννίσης
Η Νίκη Μαμάη (σύζυγος Γιώργου Μανδαράκα) δημοτική σύμβουλος.
Αλκιβιάδης Τάττος, Γ. Λεονταρίτης
Δημήτρης Λοτσάρης, Κατερίνα Μονογυιού


Μετά την ορκωμοσία και του λόγους ακολούθησε συναυλία με την Φωτεινή Δάρα και οι τέλος οι επίσημοι δείπνησαν στο Κτήμα Παραπόρτι Χώρος Δεξιώσεων (θα ακολουθήσουν και άλλα άρθρα από την συναυλία που ήταν πολύ ωραία, τον λόγο του Δήμαρχου κτλ)

1 σχόλιο:

  1. Καλά που υπάρχει και η ΔΙΑΥΓΕΙΑ, να δούμε στο τέλος πόσο κόστισε η φιέστα στους πολίτες. Συναυλία, φιλοξενία, γεύμα κι όλα ¨εις υγείαν του κορόιδου¨που πληρώνει. Ποιος Μπακογιάννης και ποιος Μώραλης,μια ψωραλέα ορκωμοσία και τέλος, εδώ ήταν το γλέντι το καλό...είχε θέαμα και άρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή