Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Andros Trail Race: Διποτάματα - Όρμος Κορθίου


Ένας μήνας έμεινε για τον 4ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Άνδρου Andros Trail Race 2019 και εμείς συνεχίζουμε να γνωρίζουμε τμηματικά, τις αγωνιστικές διαδρομές. 

Αυτό το Σάββατο, 31 Αυγούστου, θα περπατήσουμε και πάλι, ένα μέρος της Μεγάλης Κύριας Διαδρομής των 24 χλμ., από τα Διποτάματα έως τον Όρμο Κορθίο, 9χλμ με διάρκεια περπατήματος περίπου 3 ώρες, μέτριας δυσκολίας. Το τμήμα αυτό του αγώνα, διανύει μέρος της πεζοπορικής διαδρομής Andros Routes 3, του δικτύου.
Θα διασχίσουμε το φαράγγι των Διποταμάτων με τους εντυπωσιακούς νερόμυλους και θα ανεβούμε στο Επάνω Κάστρο. Η πορεία μας θα ακολουθήσει το μονοπάτι για το χωριό Κοχύλου όπου και θα ξεκουραστούμε πριν την κατάβαση στον Όρμο, στο παραδοσιακό καφενείο του χωριού.

Είναι απαραίτητο να δηλώσετε συμμετοχή είτε με μέιλ είτε τηλεφωνικά για να οργανώσουμε τις μεταφορές. androstrailrace@gmail.com +030 6946771751
Συμμετοχή: 5€ για την ενίσχυση της Διοργάνωσης .
Για όσους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, συναντιόμαστε στις 16.30 στο στέκι του αγώνα  ή για όσους έχουν, απευθείας στις 17.00 στην είσοδο των Διποταμάτων.

1 σχόλιο: