Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Ορκωμοσία νέας δημοτικής αρχής

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, στο Ανοιχτό θέατρο Άνδρου θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Άνδρου Δημητρίου Λοτσάρη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων και των μελών των Συμβουλίων των Κοινοτήτων.

Την ορκωμοσία θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου Άνδρου Δωρόθεος.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου  Γιώργος Λεονταρίτης, οι Βουλευτές Αικατερίνη Μονογιού και  Φίλιππος Φόρτωμας, ο πρόεδρος του περιφερειακού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπιζάς, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και άλλοι επίσημοι. Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν όλοι οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων και η εκδήλωση θα λήξει με την ομιλία του νέου Δημάρχου.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής: 
Δημήτρης Λοτσάρης Δήμαρχος
Θεοδόσης Σουσούδης, Βάμβουκας Μανώλης, Βιδάλης Νίκος, Θεοδωράκης Διαμαντής, Βασίλης Αδάμης, Βενετίκη Μαρία, Γιαννίσης Δημήτρης, Στεφάνου Νικόλαος, Μπάλλας Λευτέρης, Μουστάκας Νικόλαος, Μακρή-Κοζανίτη Αθηνά, Μπιθικότση Αναστασία, Καπάκης Γιάννης, Μαμάη – Καπόν Αναστασία, Γιώργος Ψωμάς, Μαμάη – Μανδαράκα Ανδρονίκη, Αντώνογλου Αντώνης, Μπακέλας Γιάννης, Τηνιακός Δημήτρης, Τσαούσης Σπύρος, Τρανάκος Γιώργος.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Δήμαρχο Δημήτρη Λοτσάρη και στο Δημοτικό Συμβουλίο, καλή συνεργασία, πνεύμα ομαδικότητας για το καλό της Άνδρου μας.

Θα ακολουθήσει Συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα «ΕΡΩΤΑΣ… κάτω απ΄το φεγγάρι» Είσοδος Ελεύθερη


4 σχόλια:

  1. Καλημέρα λιβάδια
    Πρέπει να Έκοβαν εισιτήριο για να καλύψουμε μερικά έξοδα
    Εύχομαι καλή επιτυχία Σε όλους και όλες για το καλό του νησιού μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συναυλία πού κολλάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είτε κολλάει κάπου αυτή η συναυλία είτε δεν κολλάει πουθενά, δεν συμφέρει κανένα Ανδριώτη να μη πετύχει αυτός ο Δήμαρχος, ούτε ο επόμενος ούτε ο μεθεπόμενος οπότε καλή επιτυχία Δήμαρχε

    Ι.Μ.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η συναυλία έχει ένα διόλου ευκαταφρόνητο κόστος (καμμιά 12000 ευρώ είναι λίγα;), όπως επίσης η φιλοξενία τόσων που φαίνονται κι άλλων τόσων που δεν έχουν γίνει ευρύτερα γνωστοί ότι θα φιλοξενήσουμε. Εν μέσω κρίσης και άγριων δημοσιονομικών περιορισμών, ΟΦΕΙΛΩ ως φορολογούμενος πολίτης-δημότης να φωνάξω δυνατά για την προκλητική σπατάλη των χρημάτων ΜΟΥ πριν το καλημέρα. Αν η συναυλία είχε εισιτήριο και πλήρωνε όποιος ήθελε να το γλεντήσει, δεν θα με αφορούσε, αν καλούσαν τάιζαν και κοίμιζαν τους φίλους τους οι νεοεκεγέντες, δεν θα με αφορούσε. Όμως τώρα πληρώνω ΕΓΩ και διαμαρτύρομαι εντονότατα γιατί δεν ανέχομαι το ¨άλλος γ..ει κι άλλος πληρώνει¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή