Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Πανηγύρι της Κουμούλου 2018 από τον Σύλλογο Μαινήτων


Μπορεί το πανηγύρι της Αρνης να συγκεντρώνει πολύ κόσμο αλλά και των Μαινήτων δεν πάει πίσω. Το φαγητό εξαιρετικό: ντοματοσαλάτα με αντράχλα (γλυστρίδα), σουβλάκι πεντανόστιμο, κανονικές πατάτες τηγανιτές, εξυπηρέτηση άψογοι και οι εθελοντές του Συλλόγου να τρέχουν παντού. (Προσωπικά τόσο νόστιμο καλαμάκι σουβλάκι δεν έφαγα πουθενά αλλού φέτος το καλοκαίρι)


Ο Παναγιώτης Μάνεσης και ο Θανάσης Γλυνός.

Σχεδόν όλο το Δ.Σ. και ο Δημοσθένης Βαρούτης με το AnDrop του!


Λένε πως στην αρχαιότητα υπήρχε στην Ανδρο ναός του Διονύσου, κάτω από αυτόν έρεαν πηγές και εκεί ετελούντο βακχικές εορτές, οι Μαινάδες. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η εκκλησία της Παναγίας της Κουμούλου είναι κτισμένη στη θέση του αρχαίου αυτού ναού.. όπως και αν έχει ένα είναι σίγουρο πως οι Μαινητιανοί... ξέρουν κάνουν φοβερά γλέντια με κύριο το πανηγύρι της Κουμούλου που κάθε χρόνο, με τεράστια επιτυχία διοργανώνει, ο Σύλλογος Μαινήτων. Στο Δ.Σ και τους εθελοντές του συλλόγου αξίζουν πολλά μπράβο! 







Στο δρόμο για τα νερά και τις καρυδιές, δυο ή ώρα το βράδυ, μόνο με τις πάντες μπορούσε κανείς να περπατήσει. Αν κάποιος ήθελε να κάνει μια βόλτα, δύσκολα έβρισκε πάλι την παρέα του, αυτό δεν ήταν απαραίτητα κακό.. γνωστοί και φίλοι υπήρχαν παντού!

2 σχόλια:

  1. Μπράβο και συγχαρητήρια για αυτό το όμορφο πανηγύρι και του χρόνου με υγεία πολυ Ωραίες φωτογραφίες



    ΑπάντησηΔιαγραφή