Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Δραστηριότητες του συλλόγου

Πολιτιστικός σύλλογος Λειβαδίων Ανδρου «Ο Άγιος Κωνσταντίνος»
Την Κυριακή 01 Αυγούστου 2010, ο σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Λειβαδίων.
Την Κυριακή 01 Αυγούστου 2010, ώρα 18:00, προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση – Απολογισμό των Πεπραγμένων και συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης στον προαύλιο χώρο του Σχολείου. Μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης θα προσφερθεί κρασί και ούζο με μεζεδάκια προσφορά των κυριών του χωριού.
Την Κυριακή 15 Αυγούστου 2010 ο σύλλογος μας προσκαλεί όλους τους χωριανούς και φίλους στην ετήσια θερινή χοροεσπερίδα του για μια νύχτα γεμάτη κέφι και πολύ χορό στο εξοχικό κέντρο ″Παραπόρτι″. Την βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά η κυρία Μαρία Ζαγοραίου με πενταμελή ορχήστρα (βιολί, λαούτο, αρμόνιο και μπουζούκι ) σε ένα πλούσιο νησιώτικο και λαϊκό πρόγραμμα. Τιμή εισόδου: 10 ευρώ. Για κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 22820 24178, κέντρο Παραπόρτι.
Την Κυριακή 29 Αυγούστου 2010 θα πραγματοποιηθεί παιδικό πάρτι στον προαύλιο χώρο της στέγης του συλλόγου μας, με μουσική, χορό, παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλές άλλες εκπλήξεις, για να αποχαιρετίσουν οι μικροί μας φίλοι το καλοκαίρι. Τιμή εισόδου: 5 ευρώ.
Υπάρχει περίπτωση αναβολής ή αλλαγής κάποιας εκδήλωσης εξαιτίας κάποιου απρόοπτου γεγονότος. Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: