Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

"Τουρίστας" στον ποταμό


Ενας "τουρίστας" στο καμπί του Παπαγιάννη με φόντο το Πάνω χωριό... περήφανος και ωραίος! (Τουρίστα έλεγε ο Μήτσακας το μουλάρι του, που άφηνε αμολαρτό στον ποταμό)

32 σχόλια:

  1. Ευτυχώς τον έχω γείτονα αυτόν τον καμαρωτό ¨τουρίστα"...!!!
    Τι ομορφιά είναι αυτή!!!!!
    Φτού-φτού μην βασκαθεί!!!!!
    Καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PRAGMATIKA EINAI LEVENTIA,FTOU-FTOU NA MHN TO MATIAKSOUME,BOULAKI VGAZEIS TROMERES FOTO,TI TOU EKANES KAI PEIRE TETIA POZA????

    KOUTROULO PROI-PROI SHKONESAI,KALH SOU MERA,KAI SE OOOLOUS,KALH SYNEXIA!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. koulouritsa mou,έχω ταξίδι σήμερα και έχω πολλά να κάνω, σηκώθηκα να πιω εναν καφέ να πάρω δυνάμεις... άντε καλόν ύπνο εσείς εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Νέος ωκεανός σχηματίζεται στο εσωτερικό της Αφρικής!"
    by troktiko


    "Στα δύο πρόκειται να χωριστεί η Αφρική εξαιτίας ενός νέου ωκεανού που δημιουργείται στην Αιθιοπία. Σύμφωνα με τους τους επιστήμονες που παρακολουθούν στενά την περιοχή Αφάρ στην Αιθιοπία, ο ωκεανός θα χωρίσει την αφρικανική ήπειρο, αν και θα χρειαστούν 10 εκατομμύρια χρόνια.
    Το 2005, δημιουργήθηκε στο Αφάρ ένα ρήγμα μήκους 60 χιλιομέτρων και πλάτους 8 μέτρων εντός 10 ημερών. Μέχρι σήμερα, έχουν συντελεστεί τεράστιες αλλαγές.
    Καυτά πετρώματα ανεβαίνουν από τα βάθη της γης στην επιφάνεια και δημιουργούν το ρήγμα. Οι επιστήμονες επισημαίνουν...


    ότι οι υπόγειες εκρήξεις συνεχίζονται ακόμα και θα συνεχίζονται έως ότου αποκοπεί εντελώς το κομμάτι αυτό της ηπείρου.....
    Μέχρι τότε, το ρήγμα θα έχει μεγαλώσει τόσο και ένας νέος ωκεανός με τα νερά του Ινδικού Ωκεανού που θα εισβάλουν υπογείως θα δημιουργηθεί. Επίσης, θα προκύψει ένα τεράστιο νησί, με τη σημερινή Αιθιοπία και τη Σομαλία.
    Οι ερευνητές...θεωρούν μοναδική ευκαιρία το γεγονός ότι μπορούν να παρακολουθούν τη γένεση ενός ωκεανού μπροστά στα μάτια τους, καθώς αυτό συμβαίνει συνήθως σε μεγάλα βάθη. Πιστεύουν η παρακολούθηση τέτοιων φαινομένων θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα οριμένα φυσικά φαινόμενα όπως οι σεισμοί και οι εκρήξεις ηφαιστείων.
    ostria"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα από την ανεμοδαρμένη Άνδρο. Κάθε Σ/Κ γιατί φυσάει, επίτηδες το κάνει, να με τρώει η άμμο? Πολύ όμορφη φωτογραφία, λες και πήρε πόζα για να φωτογραφηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαρουφαλιτσα μου να μου προσεχεις το παιδακι μου! εκει ειναι!

    καλημερα σας και καλη συνεχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν το γνώριζα κιόλας, καλά θα ηταν. Πάντως τα παιδιά μας ξέρουν να προσέχουν καλύτερα από εμας. Μην ανησυχείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι ο πιο ομορφος!!!! χε χε χε!
    οχι οτι ειμαι χαζομανα! τσ τσ τσ!διαδοσεις καλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα.
    Δεν φυσαει,δεν φυσαει!!!!
    Απλα μας παιρνει και μας σηκωνει παλι!!!
    Συννεφα απεναντι στα βουνα,συννεφα στον Αγ.Παντελεημονα.Μια χαρα!!

    Ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι οι τουριστες γιατι οι αλλοι οι κανονικοι θα την κανουν με ελαφρα πηδηματακια λογω καιρου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καψοραχη δεν ξερεις οτι η κουκουβαγια βλεπει το παιδι της ομορφοτερο απο ολα;Κου-κου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. BLACK BEAUTY

    http://www.youtube.com/watch?v=8JCLP647Flg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠ' ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΝΔΡΟ, ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΣΚ.
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Koutroulo καλο ταξιδι.
    Ο αυριανος καφες θα ειναι στην αυλη σου και θα χαζευεις τον "τουριστα"!!!!!
    Και ισως σου χρειαστουν αυτα που πηραμε ,(εγω τα ξεχασα στην Ραφηνα)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε ανωνυμε Γ.Υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα.
    Δεν παραπονιομαστε οταν πληρωνουμε την χωριατικη στην Μυκονο με τοματινι και μους φετας 12 ευρω αλλα μας φαινεται ακριβη στην Ανδρο η κανονικη χωριατικη με 6 -7 ευρω.
    Δεν παραπονιομαστε που αλλου πληρωνουμε την κοκα κολα 9 ευρω αλλα γκρινιαζουμε που στην Ανδρο ο καφες εχει 4!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ασυστατη αγαπη μου δεν λεω οτι εχεις αδικο με την συγκριση...απλα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ο καφες να κανει 4 ευρω και η ντοματουλα με δυο ροδελες κρεμμυδι και ενα σπιρτοκουτο φετα να εχει 7-8-9 ευρω!! ειναι απαραδεκτο να παιρνεις να κλεισεις δωματιο και να σου ζητουν 100 ευρω το δικλινο με θεα το τιποτα και με σερβις 0! πρεπει να καταλαβουν ολοι αυτοι οτι εγω για να βγαλω αυτα τα 4 ευρω δουλευω μια ωρα,δεν γινεται λοιπον εκεινος να δουλευει δυο μηνες και να εξασφαλιζει ολο τον χρονο!
    πιστευα οτι ο Ελληνας τωρα με την κριση θα βαλει νερο στο κρασι του,φαινεται ομως οτι αυτος ο Ελληνας εχει.....αλλιως θα το κοιταζε διαφορετικα,κι εγω οταν ακουω για την ακριβεια της Ανδρου πειραζομαι αλλα την νιωθω και στο πετσι μου οταν ερχομαι.....
    οχι δεν ειναι Μυκονος (ευτυχως!) αλλα για τον απλο εργαζομενο ναι,ειναι ακριβη επισης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΦΩΤΟ ....
    ΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΤΑΞΕ ΜΠΥΡΟΜΕΖΕ ΣΤΗΣ ΦΩΦΩΣ .... ΧΕ ΧΕ ΧΕ
    Α !! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣ ...
    ΦΟΒΕΡΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ....
    Γ. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΝΔΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ... "ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ" (ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ )... ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ... ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ +ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ....
    ΟΥΦ ΑΥΤΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ...να καβαλικευα το μαυρο μουλαρι και να ξαμολιομουν ισα κατω τις ποταμοι! ο καπιτουλας!


    (ωραιο ονειρο σε αντριωτικη ντοπιολαλια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΔΕΛΦΗ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣ ΣΟΚΙΝ .... ΧΕ ΧΕ
    ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ .... ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μποφόρια,πολλά μποφόρια....
    Τα σκυλιά ζαλίζονται????
    Λέτε να μου ζαλιστεί η Βέρα μου και τι θα την κάνω?????
    Απαπα σκοτούρες η μάνα πάλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΩΧ ΩΧ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ .... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ PET SHOP ΧΑΠΑΚΙΑ ...
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 6 μποφωρ εχει κουτρουλακι μου! δεν ειναι πολλα! οσο για το Βερουλινι μη φοβασαι....το πολυ πολυ να σου τα βγαλει...σακουλες και μωρομαντηλα παρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μόνο 6 μποφώρ? Και γιατί εδώ μας παίρνει και μας σηκώνει (όχι βέβαια των δικών μου κιλών). Κουτρουλό πάρε δραμαμίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 60.ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ,ΦΤΩΧΙΑ,ΑΛΑΝΕΣ,ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΙΚΡΑ ΖΩΑΚΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΧΑΡΑ,ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΠΙΠΛΟ ΕΝΑ ΡΑΔΙΟ ΕΠΟΧΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ.ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΕΝΟΣ ΡΗΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΡΟΙΑ,ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ.ΜΠΑΜΠΑ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ? ΤΙ ΛΕΝΕ?ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ,ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΝ!!ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΓΙΑ ΛΗΘΗ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ,ΤΣΙΤΣΑΝΙ,ELVIS.Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΗΒΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΧΙΛΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.ΜΠΑΜΠΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ!!ΝΑΙ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ!!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ,ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΓΙΑ ΨΩΜΙ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΜΙΚΗ,ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ ΞΥΛΟΥΡΗ,ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΑΤ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΠΙΑ Σ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ,ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ.ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ!!Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ!!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ,ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ BOb DYLAN.ΠΟΤΑΜΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ,Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΔΥΟ ΜΕΣΟΚΟΠΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΟΓΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΡΗΝΗ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ???ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΝ!!!ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ???ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ???ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ???ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ!ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟΝ ΣΑΡΚΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ ΓΥΦΤΟΙ ΘΑΝΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΙ Η Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!!ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ showsKAI THN STHMENH eurovision ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. γιατρε...και η αλλοδαπη μας τα αρβυλα φορεσε....αντε να μαζευομαστε σιγα-σιγα...απο τον Σεπτεμβρη εχουμε δουλεια!


    φιλακια πολλα σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μόλις τέλειωσε η εκπομπή του Μαμαλάκη στο MEGA που ήταν αφιερωμένη στο νησί. Ταξίδεψα και πάλι εκεί. Όσοι δεν είδατε χάσατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ! ΒΕΒΑΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΫΠΗΡΧΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ...
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,,,
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ (ΚΟΥΤΕΝΤΕ) ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΑ ΜΟΥΛΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ,,,, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο (ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ) ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!
    ΑΧΧΧΧΧ!!!! ΗΝΟΥΝ ΝΕΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ,,,(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΕΩ)
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΙΑΡΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ)ΤΟΤΕ ,,,,, ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ Η ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ....Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...Η ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΑΓΓΙΖΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ...ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ,,,
    ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ!!!
    ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΕΧΑΝΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΥΖΕΣ...ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΣ ΞΕΝΑΓΟΥΣΕ ,,,,
    ΑΧΧΧ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,,,,,,,,,,, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,,ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αλογάκι μαύρο και παχύ της
    μάνας το καμάρι΄που ζούσε
    είστη εξοχή και στο χλωρο
    χορτάρι!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή