Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008

Η επόμενη μέρα της Blogοσυνάντησης



Χθες έγινε η συνάντηση του blog, ήταν μεγαλύτερη σε πλήθος από αυτό που περίμενα (30 στο τραπέζι και αρκετοί στα τριγύρω) Περάσαμε ωραία, περιμένω και τα δικά σας σχόλια όπως πάντα φυσικά! Η Καψοράχη χθες είχε γενέθλια το σκέφτηκα κάπως αργά και η Κούλα έτρεχε να βρει τούρτα. Φυσικά βρήκε. Ανέβασα αρκετές φωτογραφίες περιμένω και τις δικές σας. Στις εκπλήξεις τώρα: έμαθα την Γαρουφαλιά που εκτός ότι με ξέρει από παιδί είναι και σόι μου! (Χρόνια πολλά) ο Πελοπας κέρασε μπύρες και η Λαμπίρη & Co. πέταξε ένα φάκελο με 30 ευρώ στη πόρτα του μαγαζιού κέρασμα για την blogσυνάντηση, ο Σαργός έβγαλε σε κλήρωση 5 κιλά ψάρια... Η συνέχεια απόψε το βράδυ στο χορό του συλλόγου.
The most beautiful sound I ever heard: Maria
Χρόνια πολλά στις Μαρίες, Παναγιώτες, στους Παναγώτιδες και σε όσους γιορτάζουν σήμερα! Μεγάλη η Χάρη Της και του χρόνου! Περισσότερες φωτογραφίες εδω

10 σχόλια:

  1. well its nice to know that you have great hits here.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ. ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ (ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ) ΚΑΙ ΜΗ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ). ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΑΝΝΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΔΩΣΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σας παιδάκια.

    Χρόνια Πολλά σε όλες και σε όλους και ιδιαιτέρως στην Καψοράχη.

    Χτες το βράδυ πέρασα υπέροχα. Ανακάλυψα πολλά και ενδιαφέροντα. Επιβεβαίωσα μερικές υποψίες μου, ανακάλυψα ποιοι φοβούνται τους ποντικούς, ποιός μπορεί να είναι ο Πέλοπας, ποιός ή ποιοι είναι η Λαμπίρη, χάρηκα για την αποκάλυψη της Γαρυφαλλιάς, χάρηκα που είχε κουκοφουρτάλια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Λαμπίρη και τον Πέλοπα για το κέρασμα. Λυπάμαι πολύ που υπήρχε μόνο μια τούρτα στο τραπέζι, δυο κουταλίτσες έφαγα μόνο.

    Φιλάκια σε όλους
    Θα τα πούμε το βράδυ
    Λωνίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δυο κουταλιτσες το εκανες εσυ.....για εμας τους υπολοιπους ηταν ενα κανονικο κομματι τουρτας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ "ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ"ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΑ ΕΓΩ ΒΡΕ ...ΧΙ ΧΙ ΧΙ
    ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ...ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ...
    ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΤΥΧΙΑ ...
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ...
    ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΙΓΜΑ ... ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΑΣΕΣ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΕΣ?
    ΓΕΙΑ FAUDI ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ... ΑΧ LEO ΑΧ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γεια σου κορινα....τα καλα τα αφησαμε για αποψε......
    προβλεπω δυσκολη νυχτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Λωνίδης είναι ακόμα έδω. Μόλις τελείωσα την λίστα για τα δώρα. Επιτέλους! Τα βγάζω φωτοτυπία και πάω για μαμ και νάνι, να είμαι ξεκούραστος το βράδυ.
    Καψοράχη να φοράς ίσια παπούτσια, γιατί μου είπε ο Πέλοπας ότι θα ρίξετε πολύ χορό. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές θα βρίσκεται και η Λαμπίρη στον Χορό.

    Φιλάκια σε όλους

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ
    Λωνίδης Ξανθομουστακαλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλέπω ότι χθές περάσατε όλοι καλά και είχαμε και τούρτα γενεθλίων, είμαι ακόμη περίεργος ποιός ή ποιά είναι ο/η Alectoris chukar; ποιός ξέρει μπορεί να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα.
    Χρόνια πολλά στις Μαρίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΕΣ,ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ,Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.
    ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΟ ΚΑΨΟΡΑΧΟΚΑΖΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ.
    ΧΤΕΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΟΠΑΡΕΪΣΤΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.
    ΚΟΡΙΝΑ ΗΠΙΑΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΛΕΤΑΓΑΜΕ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΛΟΓΚΟΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΣ.
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. lepus europeus???? Σίγουρα έχουμε κοινά ενδιαφέροντα αλλά διαφορετικούς στόχους..χα,χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή