Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

Πότε θα κάνει ξαστεριά, πότε θα κολυμπήσω;


Στην αρχή μ' άρεσε ο κρύος Αντριώτικος καιρός, τώρα όμως έχει αρχίσει και μου την δίνει. Θέλω να κολυμπήσω, θέλω να απλώσω στην καυτή άμμο την ψάθα, θέλω να αποκτήσω μαύρο χρώμα εξωτικό. Πότε θα γίνουν όλα αυτά; Οι μέρες κυλούν! Ας κλείσει κάποιος τον ανεμιστήρα, να σταματήσει να φυσά. Ευτυχώς σήμερα το βράδυ θα πάμε στον σύλλογο και θα περάσουμε καλά!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σήμερα 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Λειβαδίων, στην αίθουσα του συλλόγου. Μετά το πέρας της Γενικής Συνελεύσεως θα προσφερθεί κρασί με σπιτικούς μεζέδες από τις κυρίες του χωριού.
ΑΦΙΞΕΙΣ: (επειδή το δίκτυο πληροφοριών λόγω καλοκαιρινής ραστώνης είναι μπάχαλο), βρε Καψοράχη μπας και ήρθες ή ακόμη αναρωτιέσαι: "να μπω ή να μη μπω"

43 σχόλια:

  1. Η πολλή δουλειά τρώει τον υπάλληλο
    Λέγεται "καρόσι". Είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται στην Ιαπωνία, να πεθαίνει κόσμος από την πολλή δουλειά. Ενας 32χρονος πέθανε επειδή δούλευε από τις 7 το πρωί έως τις 2 τη νύχτα. σε ένα χρόνο παρατηρήθηκαν 142 τέτοιοι θάνατοι. Εδω πάλι συμβαίνει το αντίθετο. Εχουμε πολλούς θανάτους από υπερβολικό φαγητό σε ταβέρνα μπροστά στη θάλασσα.
    Το φαινόμενο λέγεται "σαβουρώσει"

    Το διάβασα στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ (ένθετο των ΝΕΩΝ 2-8-08)Καλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΑΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΣΑΤΑΛΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ??ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΡΕΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ,ΕΛΕΟΣ,ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ....ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAΛHMEPA ΠΑΡΕΟΎΛΑ EΔΩ Ο ΚΑΙΡΌΣ ΥΠΈΡΟΧΟΣ TO ΜΌΝΟ ΠOY MAΣ ΣΥΝΝΕΦΙΆΖΈΙ EINAI OTI ΣHMEPA ΘA ΦYΓEI H BOYΛA.ΠΕΡΆΣΑΜΕ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ 3 ΜΈΡΕΣ ΠAPA ΠOΛY ΌΜΟΡΦΑ ME ΑΠΟΚΟΡΎΦΩΜΑ THN ΧΘΕΣΙΝΉ MEΡA ΠOY ΣAN EKΠΛHΞH ΒΆΛΑΜΕ THN BOYΛA ΣE ENA ΚΑΡΑΒΆΚΙ ΓIA ΣΚΌΠΕΛΟ KAI ΣΚΙΆΘΟ ΈΠΑΘΕ ΠΛΆΚΑ,HTAN ΠΑΝΈΜΟΡΦΑ. BOUL EXEI ΔΊΚΙΟ TO ΚΟΥΤΡΟΎΛΟ Η ΖΩΉ EINAI ΠΑΝΈΜΟΡΦΗ . . . ΦΙΛΆΚΙΑ ΠOΛΛA ΚΑΡΔΙΈΣ KAI ΕΎΧΟΜΑΙ NA ΠΈΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΌΣ ΓΡΉΓΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ.Η BOUL ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ.ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΙΩ ΕΞΩ,ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σε όλους από τον ξενυχτησμένο Λωνίδη.
    Πρέπει να είμαι σε ετοιμότητα σήμερα, γιατί μπορεί να έρθει ο υπουργός. Τα υπουργεία μου. Κουράγιο Λεώ τέσσερις ώρες μείνανε.

    Ο "Λαμπίρης" των Λειβαδίων
    (ακούς Αντωνάκη;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΕΩ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΑ???ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το faoudi ειναι η Λαμπιρη. Με καποια ξαδελφια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΥΡΙΕ Η ΚΥΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ. ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΕΙΚΑ ΕΓΩ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειά σου Κούλα, καλως ήρθες!
    εκανα πολύ όμορφο μπάνιο στον ομιλο. Τα σαράβαλα, εγω και οι πάπιες! Ομορφα! Η είδηση της ημερας: ναι η Καψοράχη είναι στην Αντρο! ολε! ολε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΛΥ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΑΚΟΥΩ ΦΕΤΟΣ,ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΟ...!!!!!!!ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΤΟΥ κ ΛΑΜΠΙΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ κ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ANTE ΠΑΙΔΙΆ KAΛA NA ΠΕΡΆΣΕΤΕ TO BPAΔY ΚΟΥΤΡΟΎΛΟ KAΨOPAXH BOUL ENA ΠΟΤΗΡΆΚΙ KAI ΓIA MAΣ NA ΠΙΕΊΤΕ
    ΦΙΛΆΚΙΑ ΠOΛΛA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΘΕΜΑ:"Κλοπή Αυτοκινήτου".

    Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι ο κύριος Σταμάτιος Τ., ο οποίος εχθές το βράδυ παραβρέθηκε στην οικία του κυρίου Προέδρου, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες έπεσε θύμα επιτήδειων, οι οποίοι έσπασαν το παράθυρο του συνοδηγού του οχήματος του, το οποίο ηταν παρκαρισμένο σε δημόσιο πάρκινγκ στην Χώρα Ανδρου, και στην συνέχεια έκλεψαν τον καθρέπτη.
    Είναι το δεύτερο κρούσμα κλοπής αυτοκινήτων Λειβαδιανών καθώς και οι κύριοι Νικόλαος Ψ. και Λεωνίδας Γ. επιστρέφοντας από την εκδρομή στην Νάξο, που πραγματοποίησε ο σύλλογος μας, βρέθηκαν προ δυσάρεστης εκπλήξεως όταν επιστρέφοντας πήγαν να πάρουν τα οχήματα τους που βρίσκονταν παρκαρισμένα στο περιβάλλοντα χώρο του λιμανιού του Γαυρίου.
    Από τα οχήματα τους είχαν κλαπεί όλα τα διακριτικά σήματα που υποδηλώνουν τον τύπο και την μάρκα του οχήματος.
    Ελπίζουμε η αστυνομική αρχή του τόπου να λάβει τα μέτρα της και να προχωρήσει στην σύλληψη των δραστών καθώς πληροφορίες μας λένε ότι πρόκειται για συμμορία.

    Ρεπορτάζ: Τάσος Κουσέλογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ήταν σχεδόν όλοι εκεί.. στην αυλή του σχολείου, ήμουν και εγω με την φωτογραφική μου μηχανή, που δυστυχώς έμεινε από μπαταρία! Σκέφτηκα πως δεν πειράζει, πήρα αρκετές φωτογραφίες με το κινητό. Μέσα στα άπειρα καλώδια που έφερα από την Αθήνα, δυστυχώς δεν είναι το καλώδιο μεταφοράς από το κινητό στον υπολογιστή. Πάλι δεν πειράζει, μερικές φορές οι φωτογραφίες είναι βάσανο, στερούν τη χαρά της στιγμής, το μυαλό μπορεί και αποθηκεύει άπειρες πόζες, εξάλλου ο Λωνίδης είχε μαζί του μηχανή. Θα περιμένω Leo να μου στείλεις. Πέρασα πολύ όμορφα σήμερα. (Γεια σου βρε Σκαντάλενα με τα ανέκδοτα σου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα, σήμερα έρχεται ο μικρός ανιψιός μου και είμαι πολύ χαρούμενη.
    Χθες το βράδυ, όσοι από το blog είμαστε στην εκδήλωση του συλλόγου, είπαμε να κάνουμε blog- συνάντηση παραμονή της Παναγίας στη Φωφώ. Ας το έχετε στο μυαλό σας, βέβαια η μέρα και το μέρος μπορούν να αλλάξουν διότι αυτές οι σκέψεις γίνανε χθες ανάμεσα σε κρασιά, ξέφρενα γέλια, φωνές. Θα τα ξαναπούμε. Γαρουφαλιά κερνάω καφέ στην αυλή μου, αν θέλεις έλα. Σαργέ είσαι πολύ καλός, όλοι είσαστε μούρλια, το κρασί ήταν ετσι κι ετσι. Χε, χε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΗΚΕ Η ΓΑΡΟΥΦΑΛΛΙΑ.ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.BOUL- BOUL ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.
    ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΨΟΡΑΧΗ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΙΡΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ 1 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΙΟ Η ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΥΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KAΛHMEPA ΠΑΙΔΙΆ EMAΘA ΠΕΡΆΣΑΤΕ ΥΠΈΡΟΧΑ KAI ΖΉΛΕΨΑ (ME THN KAΛH ΈΝΝΟΙΑ XI XI XI)THN ΠΑΡΈΑ ΕΛΠΊΖΩ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ NA ΒΡΕΘΟΎΜΕ ΌΛΟΙ MAZI.ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΩ ΣE EIXA ΠAPEI ΧΑΜΠΆΡΙ OTI ΘA ΉΣΟΥΝ EΣY KAI ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΠOΛY.KAΨOPAXH ΜΉΠΩΣ BPHKEΣ TON ΠEΛOΠA?ΚΟΥΤΡΟΎΛΟ KAI BOUL ΚΑΛΏΣ NA ΔΈΧΤΗΤΕ TON MIKPO.ΦΙΛΟΎΡΕΣ ΣTIΣ ΜΆΓΟΥΛEΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. TI EΓINE ΈΠΕΣΕ Ο ΚΑΙΡΌΣ TEΛIKA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kαλημερα σε ολους!!!Ειπα κ εγω να γραψω επιτελους κ οχι μονο να σας παρακολουθω εδω κ τοσο καιρο!!!Βοul-boul πραγματικα θελω να σε συνχαρω για την τοσο καλη δουλιτσα που εχεις κανει κ εχεις φερει ολο το Λειβαδι κοντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. wellcome fisalida....
    κορινα ο καιρος θα πεσει 1 σεπτεμβρη,θα ανεβει πολυ η θερμοκρασια και τοτε θα μπορεσουμε να χαρουμε τις πολυ ομορφες παραλιες μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Thanks faoudi!Ante na doume pote tha kanoume kanena mpanaki me auton ton kairo!faoudi les apo semptembri na einai kalitera?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξερω πια ειναι η Γαρουφαλιο...........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΧΘΕΣ ΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. BOUL-BOUL ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ???
    ΕΥΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΏΣ MAΣ ΉΡΘΕΣ FISALIDA. FAUDI ΑΝ ΦΤΙΆΧΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΌΣ TEΛIKA TON ΣΕΠΤΈΜΒΡΗ ΘA KANOYME KAΛA ΜΠΆΝΙΑ ΓIATI ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ AΠO 1 XI XI . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θελουμε λεπτομερειες απο την συνελευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ευτυχία, κάνε διπλό κλικ πάνω στην φωτογραφία... δεν την είχα "βάλει" σωστά γι' αυτό δεν μπορούσες να την τυπώσεις.
    Ανώνυμε, δεν φτάνει που είσαι ανώνυμος, δεν ήσουν χθες στη συνέλευση θέλεις και λεπτομέρειες! Καλός κουσελιάρης Λειβαδιανός είσαι, που θα έλεγε και το faoudi, αλλά τι να σε κάνουμε... θα έχεις τις λεπτομέρειες! χε χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. θελω να ρωτησω κατι.......
    θα ειναι και ο Λεω στο παρτυ του blog....????
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ 1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ...


    να δουμε τι θα κανουμε......
    ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΟΧΙ....?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΕΕ, ΔΕΝ ΕΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ???

    ΑΣΧΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΗΣ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΣ "ΑΤΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο καθένας πάντα σ' αυτό που αγαπά κάτι ξεχωριστό βρισκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κυρα κουσελιαρα-λαμπιρη καλησπερα...το οτι ειμαι ο μαγαλητερος σου fun πιστευω το ξερεις......το οτι ο Λεω το σαββατο το βραδυ βγηκε για φαγητο και αυτο πιστευω το ξερεις....(εγω δεν ειχα παει μαζι του).....
    κανε ρεπορταζ για το φαγητο σε παρακαλω,εχει μεγαλο ενδιαφερον....
    μετα απο αυτο και τα μικρα που δεν τρωνε το φαγητο τους θα αδιασουν τα πιατακια τους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα και από εμένα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας, ως προς το ποιά είμαι. Έμαθα οτι εχθές στη συγκέντρωση του συλλόγου με ψάχνατε. Μόνο που την πατήσατε!
    Δεν ήμουν στην συγκέντωση. Με λάθος πρόσωπο τα είχατε βάλει. Δεν είμαι αυτή που νομίζετε, σύντομα θα με μάθετε.
    Boul boul ευχαριστώ για το κάλεσμα για καφέ αλλά δεν προλαβαίνω. Βλέπεις εγώ δεν είμαι αδειούχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΛΑ ΗΠΕΡΟΧΑ ΙΤΑΝΕ ΑΛΑ ΤΟ ΣΕΡΒΗΣ ΤΙΣ ΚΑΨΟΡΑΧΗΣ ΤΟ ΚΑΤΗ ΑΛΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΔΙΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΚΑ ΟΛΟΥΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλησπέρα σε όλους τους επισκέπτες του blog.

    Σας καλοσορίζουμε στο νέο κουσελιάρικο-hot-ενημερωτικό magazino που θα λαμβάνει χώρα στο blog.

    Στόχος μας η σωστή και άμεση ενημέρωση με τον δικό μας μοναδικό τρόπο.

    Μπορείτε όλοι να στέλνετε τα δικά σας νέα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:kouskous_leibadia@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΠΡΑΒΟ.ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΣ- ΚΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.ΦΑΟΥΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΦΑΓΕ Ο ΛΕΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΙΡΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΙ ΕΦΑΓΕ,ΑΝ Η ΛΑΜΠΙΡΗ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΛΑΜΠΙΡΗ ΝΑ ΠΕΙ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΑΜΠΙΡΗ....
    ΕΥΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Άλλαξε ο μανωλιός καί έβαλε την βράκα του αλλιώς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. KAΛHMEPA ΣE ΌΛΟΥΣ TOYΣ ΛΩΛOΛΕΙΒΑΔΙΆΝΟΥΣ ΠΩΣ EINAI Ο ΚΑΙΡΌΣ ΣHMEPA?ΈΣΤΡΩΣΕ KAΘOΛOY NA ΚΆΝΕΤΕ KANENA MΠANIO THΣ ΠΡΟΚΌΠΗΣ . . ΠΕΛΟΠΊΔΑ ΠAΛI ΑΘΌΡΥΒΑ ΈΔΡΑΣΕΣ THN ΚΥΡΙΑΚΉ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ,ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΡΑΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΕΛΠΙΝΙΚΩ,ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΝΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ?ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Χ/ΤΑ ΠΑΣΤΑΦΛΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓEIA ΣOY ΚΟΥΤΡΟΎΛΟ MOY ΠΕΡΝΆΜΕ ΠOΛY ΩPAIA ΈΧΟΥΜΕ KANEI ΜΈΧΡΙ ΣΤΙΓΜΉΣ 800 ΧΙΛ ΓΥΡΊΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΎ ΩPAIA ΜΈΡΗ ΠOΛY ΠPAΣINO TΩPA ΠAME ΓIA MΠANIO ΚΆΠΟΥ . . . ΦΙΛΊΑ ΠOΛΛA KAI AΠO THN ΠΆΣΤΑΦΛΩΡΑ XAPHKA ΠOY ΈΣΤΡΩΣΕ Ο ΚΑΙΡΌΣ ΣHMEPA . . ΘA TA ΠOYME ΑΡΓΌΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κατίνα, εσύ super star!
    Καλημέρα, (λίγα λόγια για προχθες) εκτός από τον προέδρο στη συνέλευση μίλησε και ο ταμίας (Leo) που έκανε μια λεπτομερέστατη οικονομοτεχνική ανάλυση. Επίσης πολλά μπράβο στις κυρίες που φρόντισαν το φαγητό, το σερβίρισμα. Ηταν καταπληκτικές και καθ' όλα άξιες. Οι σουπιές, τα ρεβίθια, το χοιρινό υπέροχα, όπως επίσης ο χαλβάς κατσαρόλας, δηλαδή μενού αξιώσεων για πανάκριβο εστιατόριο. Αλλά για μένα η αποκάλυψη ηταν η Κατίνα που πήρε την διασκέδαση στα χέρια της... και την απογείωσε κανονικά! Κουτρουλό αλήθεια πόσοι ήμασταν; Γιατί όλοι λέγανε πως περάσανε πολύ καλά αλλά οτι δεν είχε κόσμο. Για πες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή