Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

“Vagor & Bellavita”- Dromocósmicas στο 4° Φεστιβάλ ΑνδρουΣαν ένα μεγάλο παιδί, ο Παντελής Βούλγαρης παρακολουθεί την παράσταση. 
Οι Dromocósmicas είναι ένας περιπλανώμενος θίασος που δημιουργήθηκε το 2010 παρουσίασαν την παράσταση τους στην Πλατεία Γηροκομείου (Πάνω πλατεία) της Χώρας Ανδρου. Η Camilla Bombardini και ο Byron Skouris χάρισαν συγκίνηση και άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους. Απλό, ενδιαφέρον θέαμα από δύο πολύ συμπαθητικά παιδιά. Η παράσταση θα επαναληφθεί σήμερα Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Κόρθι και την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 στο Μπατσί.


“Vagor & Bellavita”- Dromocósmicas
Οι Dromocósmicas είναι ένας θίασος που δημιουργήθηκε το 2010 από τους Byron Skouris και Camila Bombardini. Το όνομα συμβολίζει τον πλανόδιο χαρακτήρα της ομάδας, η οποία επιδιώκει να φέρει το κοινό σε επαφή με την εμπειρία του θεάτρου, ως μία ζωντανή περιπέτεια. Μέσα από τα ταξίδια τους στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική και την επαφή και συνεργασία με άλλες παρόμοιες ομάδες, η ομάδα βρίσκεται σε διαρκή έρευνα. Μέσω της αναζήτησης αυτής, η ομάδα επιδιώκει να βρει μία κοινή γλώσσα επικοινωνίας συνδυάζοντας την τέχνη των κλόουν , την Commedia dell’arte,στοιχεία από το τσίρκο και τις πολιτιστικές παραδόσεις διαφόρων περιοχών. Κατά τη διάρκεια τη περιοδείας τους, παρουσιάζουν τις δουλειές τους σε φεστιβάλ , σχολεία, θέατρα, κοινωνικά project και πλατείες και πραγματοποιούν βιωματικά σεμινάρια σχετικά με το θέατρο και το τσίρκο για παιδιά και ενήλικες σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο.
dromocosmicas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου