Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Δήμος Άνδρου: Παρουσίαση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού 2024

Χθες 26 Ιουνίου, έγινε στο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel από τον Δήμο Άνδρου και τον Δήμαρχο Θεοδόση Σουσούδη η παρουσίαση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού στην Άνδρο. Το εκδήλωση συντόνισε ο Πιτροφιανός δημοσιογράφος Νίκος Φιλιππίδης. Η σημαντική αυτή παρουσίαση είχε να γίνει από το 2018, δηλαδή δεν έγιναν παρόμοιες εκδηλώσεις επί δημαρχίας Δημήτρη Λοτσάρη, φυσικά πρέπει να υπολογίσουμε τα χρόνια του κορονοϊού που μεσολάβησαν. 
Με τόσες ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στο πάνελ η παρουσίαση ήταν οικεία και η λατρεία για την Άνδρο διάχυτη στην ατμόσφαιρα.  

Από αριστερά κ.κ. Ειρήνη Μαντζαβελάκη, Κυριάκος Κουτσομάλλης, Θεοδόσης Σουσούδης, Νίκος Φιλιππίδης, Παντελής Βούλγαρης, Αθηνά Σχινά.


Από αριστερά η δημοτική σύμβουλος Λασκαρώ Στεφάνου, Νίκος Φιλιππίδης, Παντελής Βούλγαρης, Ειρήνη Μαντζαβελάκη, θεοδόσης Σουσούδης, Αθηνά Σχινά, Αλκιβιάδης Τάττος, Κυριάκος Κουτσομάλλης


Ο Δήμαρχος Σουσούδης μιλά στο MEGA


Το καλαίσθητο press kit του Φεστιβάλ Άνδρου: υφασμάτινη τσάντα με το λογότυπο, πρόγραμμα, T-Shirt, κονκάρδα. Όλα στα χρώματα της άμμου. 



Το πρόγραμμα του Δήμου Άνδρου, η υφασμάτινη τσάντα του Φεστιβάλ, ο Θεοδόσης Σουσούδης, η Κούλα Κονδυλάτου και ο Παντελής Βούλγαρης. 

Το πολιτιστικό καλοκαίρι της Άνδρου

10° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου 2024, 28 Ιουλίου-25 Αυγούστου 2024
Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου
Δείτε το πρόγραμμα εδώ: www.festivalandros.gr/programma-2024

B&E Goulandris Foundation
Henri Cartier-Bresson - Martine Franck
03.07 - 27.10.2024
Φέτος το καλοκαίρι, το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή με τη συμβολή του Fondation Henri Cartier-Bresson αποτίει φόρο τιμής στο μοναδικό ζευγάρι καλλιτεχνών Henri Cartier-Bresson (1908-2004) και Martine Franck (1938-2012), με ένα διπλό φωτογραφικό αφιέρωμα που θα παρουσιάζεται παράλληλα και στα δυο του μουσεία, στην Αθήνα και στην Άνδρο, από τις 3 Ιουλίου έως τις 27 Οκτωβρίου 2024.

Οι 30οι ΠΛΟΕΣ 2024 στην Άνδρο
Επετειακοί οι φετινοί εικαστικοί 30οι ΠΛΟΕΣ στην Άνδρο
Σάββατο 27 Ιουλίου έως και Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024
Ο ετήσιος εικαστικός θεσμός ΠΛΟΕΣ διανύει εφέτος την 30η του χρονιά. Παρουσιάζεται κάθε καλοκαίρι στο Ίδρυμα Π. & Μ. Κυδωνιέως, το οποίο υποστηρίζει και φιλοξενεί στο διώροφο κτήριό του στην Χώρα της Άνδρου, τις εκθέσεις και τις θεωρητικές του συναφείς προτάσεις, τις οποίες θεμελίωσε, διαμορφώνει εξ ολοκλήρου κι επιμελείται η Ιστορικός Τέχνης & Θεωρίας του Πολιτισμού κ. Αθηνά Σχινά (ΕΚΠΑ). 

※※※

Σημάδια των καιρών
Δυστυχώς σε όλες τις εκδηλώσεις, ακόμη και στις Θείες λειτουργίες, διάφορα κινητά αίφνης κτυπούν, έτσι και χθες κάποια στιγμή κτύπησε το κινητού του Παντελή Βούλγαρη. Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Βούλγαρης πήρε το λόγο και ζήτησε συγνώμη για το γεγονός. Πείτε μου πόσες φορές έχει γίνει κάτι αντίστοιχο σε κάποια εκδήλωση που είσαστε παρόντες-ουσες; Η ευγένεια πάντα θα χαρακτηρίζει και θα ξεχωρίζει τον άνθρωπο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου