Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Λέσχη Ανδρίων: ενημερωτική συνάντηση - Χαρισμάθεια Out Of The Box Challenge

Μα, τί είναι το OUT OF THE BOX CHALLENGE της Χαρισμάθειας; (Σάββατο 24/02/2024)

Γιατί να συμμετέχω σε διαγωνισμό φαντασίας και γρίφων;  Τι θα κερδίσω; Θα είναι δύσκολο; Θα είναι ευχάριστο; Πρέπει να έχω διαβάσει κάτι πριν; Ποιος μπορεί να λάβει μέρος; Ποια είναι και τι κάνει η  Χαρισμάθεια;

Αυτά και άλλα ερωτήματα σχετικά με το OUT OF THE BOX CHALLENGE θα απαντηθούν αυτό το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 10:00 - 12:00 το πρωί στον χώρο της Λέσχης Ανδρίων, σε μια ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ για παιδιά Γ - Δ - Ε - ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και τους γονείς τους. Μαζί μας θα έχουμε διαδικτυακά τη Βίκυ Ζωγοπούλου από τη Χαρισμάθεια για μια σύντομη παρουσίαση!

Σας περιμένουμε όλους στη Λέσχη για να ενημερωθείτε, να ενθουσιαστείτε και στη συνέχεια να δηλώσετε συμμετοχή στον Μαθητικό Διαγωνισμό Φαντασίας και Γρίφων Λογικής που θα λάβει χώρα το επόμενο Σάββατο 02 Μαρτίου!

 * * *

 Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις γρίφους και προβλήματα λογικής; Έχεις τη φαντασία ενός συγγραφέα; Την τετράγωνη λογική ενός μαθηματικού; Είσαι πρακτικός όσο ένας μηχανικός; Έχεις το βάθος σκέψης ενός φιλοσόφου; Τη δημιουργικότητα ενός καλλιτέχνη; Δέξου την πρόκληση και έλα στα εξεταστικά κέντρα, σε Ελλάδα και Κύπρο, για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου απαντώντας σε προβλήματα λογικής και φαντασίας. 

https://challenge.charismatheia.edu.gr/#the-challenge

Ο μαθητικός Διαγωνισμός OUT OF THE BOX CHALLENGE 2024 της Χαρισμάθεια απευθύνεται σε μαθητές από Γ' έως ΣΤ' Τάξη του Δημοτικού. Η Λέσχη Ανδρίων θα λειτουργήσει ως εξεταστικό κέντρο για να μπορέσουν να λάβουν μέρος όσα παιδιά του νησιού το επιθυμούν!

Πού: στον χώρο της Λέσχης Ανδρίων, κτήριο ΕΟΧΑ, Χώρα Άνδρου
Πότε; Σάββατο 2 Μαρτίου
Διάρκεια: 10:30 - 12:30 (2 ώρες)
Δεξιότητες: Κριτική ικανότητα, Φαντασία, Δημιουργικότητα
Κόστος: 10 ευρώ ανά μαθητή
Δηλώστε συμμετοχή στο andrionclub.edu@gmail.com μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου