Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Ελικοδρόμιο Άνδρου - Υποδομές

Μια από τις υποδομές της Άνδρου που έχει άμεση και συναρτώμενη σχέση με τις παροχές Υγείας στο νησί, καθώς από αυτή πραγματοποιούνται στο σύνολό τους οι αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ, είναι αυτή του πιστοποιημένου και  αδειοδοτημένου από τις αρμόδιες Αρχές ελικοδρομίου, που βρίσκεται στην τοποθεσία ΛΥΔΙ, ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ. 

Απο τις πρώτες ενέργειες της νέας Δημοτικής Αρχής Άνδρου και του γραφείου Πολιτικής Προστασίας, ήταν αυτή  της διερεύνησης της κατάστασης του ελικοδρομίου και συγκεκριμένα κατά πόσο αυτό πληρεί τις προδιαγραφές ασφάλειας, που εχουν καθορισθεί για την σωστή και ασφαλή λειτουργία του, κατά την διάρκεια όλου του 24ωρου, δλδ μέρα και νύχτα. 

Κατά τους προηγούμενους μήνες πραγματο- ποιήθηκε και επιθεώρηση στο αναφερόμενο ελικοδρόμιο από αρμόδιο φορέα της Υ.Π.Α. για την ορθή λειτουργία του και καταγράφηκαν παρατηρήσεις,  οι οποίες πρόκειται άμεσα να δρομολογηθούν προς αποκατάσταση από την Πολιτική Προστασία. 

Για τους ανωτέρω λόγους επισκεφθήκαμε  σήμερα τις εγκαταστάσεις του ελικοδρομίου με τον Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου και ελέγξαμε τον τομέα πυρασφάλειας του πεδίου προσγειώσεως και των υφιστάμενων κτιρίων του.

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Άνδρου

ΠΗΓΗ: facebook.com/politike.prostasia.demou.androu

2 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που θα αποκατασταθουν όλες οι παρατηρήσεις του κλιμακίου της ΥΠΑ ,γιατί η πρώην Δημοτική Αρχή είχε περιοριστεί να κάνει τα λιγότερα .Με το Δελτίο Τύπου παραπληροφορησε το Νησί ότι αποκατέστησε όλες τις εκκρεμότητες και ελλείψεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια από την όμορφη Φλόριδα
    Πιστεύω όλα να πάνε καλά για την ασφάλεια όλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή