Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Ένωση Ανδρίων: εκδρομή στην Λίμνη Δόξα

Με τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα η Ένωση Ανδρίων άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο το Τριώδιο. Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά παρέα με μέλη και φίλους της Ένωσης που έσπευσαν να βρεθούν κοντά μας για ν’ απολαύσουμε το πολύ πετυχημένο καλλιτεχνικό σχήμα, πού πάντρεψε με τον καλύτερο τρόπο τις συναισθηματικές μπαλάντες του Αντώνη Ρέμου με δυνατό και γρήγορο ρυθμό της Ελένης Φουρέιρα. Αλλά πέρα από τις βραδυνές, ομολογουμένως πολύ πετυχημένες,  εξόδους  η Ένωση Ανδρίων με πλουραλιστική προσέγγιση όπως πάντα, σχεδιάζει κι άλλου είδους εκδηλώσεις με γνώμονα την συμμετοχή και ευχαρίστηση όσο το δυνατόν περισσότερων μελών και φίλων.

10 Μαρτίου εκδρομή στην Λίμνη Δόξα
Με αυτό το σκεπτικό την σκυτάλη των εκδηλώσεων παίρνει η προγραμματισμένη για τις 10 Μαρτίου εκδρομή στην Λίμνη Δόξα, μια από τις ομορφότερες λίμνες της πατρίδας μας, με επίσκεψη στο παρακείμενο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα. Στη συνέχεια είναι προγραμματισμένη επίσκεψη στο Μουσείο Περιβάλλοντος της Στυμφαλίας και γεύμα. Στα άμεσα σχέδια της Ένωσης που φέτος κλείνει 100 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας ενώνοντας τους απανταχού Ανδριώτες, είναι επίσκεψη στο Μουσείο Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή αλλά και προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις, δράσεις για τις οποίες θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας

Κλείνοντας θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τα νέα μέλη που ήρθαν κοντά μας

👉 Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην εκδρομή, επικοινωνήστε με την υπεύθυνη κα Ιωάννα Κατσαρού (6972617181) και τις κυρίες Ευαγγελία Γαλανού (6972394440) και Αικατερίνη Δαγιάση (6945977632).

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα στην όμορφη Άνδρο
    Καλύτερα να κάνω μια βόλτα κάτω στο Νιμπόρειο να δούνε να δούνε τα ωραία μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή