Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Η Λέσχη Ανδρίων εξεταστικό κέντρο της Χαρισμάθειας

Η Λέσχη Ανδρίων εξεταστικό κέντρο για το OUT OF THE BOX CHALLENGE της Χαρισμάθειας  (2 Μαρτίου 2024)

Το Σάββατο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Ανδρίων ενημερωτική συνάντηση για τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό OUT OF THE BOX CHALLENGE της Χαρισμάθεια. Ευχαριστούμε την Βίκυ Ζωγοπούλου για την εισαγωγή και παρουσίαση και τις δασκάλες μας Πέλα Κουτρώτσιου και Αλεξάνδρα Τατάκη για την υποστήριξη!

- Τι είναι το OUT OF THE BOX CHALLENGE; Είναι ένας πανελλήνιος μαθητικός Διαγωνισμός Γρίφων Λογικής και Φαντασίας για παιδιά Γ' μέχρι ΣΤ' Δημοτικού που διοργανώνει η Χαρισμάθεια.

- Ποιος μπορεί να λάβει μέρος; Όλοι οι μαθητές και μαθήτριες Γ' - ΣΤ' Δημοτικού που έχουν φαντασία, αγαπούν τους γρίφους, την περιπέτεια και τις προκλήσεις, σκέφτονται "out of the box" ή θέλουν να γνωρίσουν έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία για δύο ώρες! 

- Πρέπει να έχω διαβάσει; Είναι ίσως ο μοναδικός διαγωνισμός που δεν απαιτεί συγκεκριμένες γνώσεις. Θα χρειαστείς: Φαντασία, Κριτική Ικανότητα και Δημιουργικότητα, καθώς και δυνατότητα συγκέντρωσης για 2 ώρες.

- Πότε γίνεται το OUT OF THE BOX CHALLENGE 2024; Η πρώτη φάση του διαγωνισμού γίνεται το Σάββατο 02 Μαρτίου, 10:30 - 12:30 το πρωί. 

- Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής; 10€

- Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για το OOTBC και τη Χαρισμάθεια; Στην ιστοσελίδα της Χαρισμάθεια: www.charismatheia.edu.gr και στο https://challenge.charismatheia.edu.gr/  

- Πώς μπορώ να λάβω μέρος; Αρκεί να δηλώσεις συμμετοχή και να εμφανιστείς σε ένα από τα εξεταστικά κέντρα. Για την Άνδρο η Λέσχη Ανδρίων λειτουργεί ως εξεταστικό κέντρο. Δηλώσεις συμμετοχής στο andrionclub.edu@gmail.com. ή από κοντά το Σάββατο 02 Μαρτίου στις 10:00!

Πόσο γρήγορα και σωστά μπορείς να πάρεις αποφάσεις; Πόσο σίγουρος είσαι για τις δυνατότητές σου; Δέξου την πρόκληση και έλα στο OUT OF THE BOX CHALLENGE!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου