Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Δήμος Άνδρου: Διακοπές νερού σε Λάμυρα και Νειμποριό


Να διαβάζουμε ανακοίνωση για διακοπή νερού στα Λάμυρα μοιάζει με οξύμωρο ή για να το πω στην αργκό των νέων: είναι τρολιά! Ο πιο άσχετος με την περιοχή επισκέπτης θα αναρωτηθεί που πάει όλο αυτό το νερό που τρέχει από τις πηγές. Δεν ισχυρίζομαι πως η ανακοίνωση είναι αναληθής, αλλά να μην έχουν νερό τα Λάμυρα, το Μεσαθούρι, οι Στραπουριές, τα Υψηλού είναι μεγάλη αμαρτία! Ελπίζω να μην έχουν πετάξει όλοι οι κάτοικοι τα τεπόζιτα από τα δώματα. Η αυριανή διακοπή στο Νειμποριό είναι ρουτίνα. 

Στην Άνδρο όποιος θέλει να έχει νερό στο σπίτι του χωρίς διακοπές, έχει τεπόζιτο ή ντρούμι. Δεν έχεις ντρούμι; Πιές νερό από το μπουκάλι και σώπα. (μωρέ σα να έχω αγριέψει😉)

 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Διακοπή ύδρευσης στα Λάμυρα 💧

Παρά τις επανειλημμένες συστάσεις για συνετή χρήση νερού συνεχίζεται η άσκοπη κατανάλωση. Με στόχο να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο λειψυδρίας στην περιοχή,  σας ενημερώνουμε ότι, από σήμερα Πέμπτη, 05.08.2021  και κάθε βράδυ θα διακόπτεται η παροχή νερού από το σχολείο των Λαμύρων και κάτω,  κάθε βράδυ από τις 9μμ  έως και  τις 9 το άλλο πρωί. Προγραμματίστε την οικιακή σας χρήση νερού λαμβάνοντας υπόψη την ανωτέρω διακοπή. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Λαμύρων
Αριστοτέλης Αστράς

Διακοπή ύδρευσης σε Συνοικισμό και Νειμποριό  💧

Λόγω αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή του Νειμποριού, σας ενημερώνουμε ότι θα διακοπεί η παροχή νερού από οικία Δ. Πρώιου (Γεφύρι) και θα συμπεριλαμβάνει τον Συνοικισμό και το Νειμποριό, τη Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021,  από τις 06.00 το πρωί έως και τις 09.00 το πρωί. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ο Αντιδήμαρχος Άνδρου   
Δημήτρης Γιαννίσης

#menoumeasfaleis#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου