Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ευχαριστίες του Συλλόγου Λειβαδίων


Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Λειβαδίων ο Άγιος Κωνσταντίνος ευχαριστούμε όσους-ες μας βοήθησαν στο γεύμα των πεζοπόρων του Andros on Foot Festival. Συγκεκριμένα... Από τον Σύλλογο Βραχνού τις κυρίες: Σούλα Παντζοπούλου, Βιβή Παντζοπούλου, Αργυρώ Παπαγεωργίου, τον κ. Νίκο Παντζόπουλο. 
Τις Λειβαδιανές: Χρυσούλα Βαβάκη, Αριστέα Βούλγαρη, Μαρία Δανιόλου, Βιβή Δανιόλου, Ηλιάνα Μουτσάι, Ειρήνη Καρυστινού, Αννα Κοραχάη, Ειρήνη Μανάλη, Μαρία Χαλά. Τους Λειβαδιανούς: Γιώργο Ισαρη, Δημήτρη Καρυστινό, Νίκο Κοραχάη, Γιώργο Μανάλη, Βαλεντίνο Στυλιανό. Τους μουσικούς: Τάσο Χαζάπη, Βαγγέλη Χαλά. Τους επιστάτες του μπαξέ: Τάκη, Κώστα, Τάκη Αζάπη. Τα παιδιά: Μοσχούλα Ισαρη, Γεωργία & Γιάννη Ζαϊρη. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σπύρο Πολέμη για την φροντίδα, την ευγένεια του... (Andros for ever!)


Η προετοιμασία, το μαγείρεμα, το σερβίρισμα γεύματος 160 περίπου ανθρώπων δεν είναι υπόθεση εύκολη και δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν βοηθούσαν τόσοι πολλοί. Η συμβολή όλων υπήρξε πολύτιμη. Του χρόνου να είμαστε καλά να το ξανακάνουμε! Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα Andros Routes και προσωπικά στην Ολγα Καραγιάννη. Επίσης φέτος με ένα απλό μαγικό τρόπο το γεύμα έγινε η αφορμή να συνεργαστούμε με τον Σύλλογο Βραχνού και αυτό μας γέμισε χαρά. Ελπίζουμε να ανταποδώσουμε, ευχόμαστε και σε άλλη συνεργασία. 

Και τέλος ευχαριστούμε τον Θεό που μας έκανε κουβαρντάδες... διότι η τσιγκουνιά είναι θανάσιμο αμάρτημα! 😜

2 σχόλια:

  1. Με την αρχή μαγείρισσα Χαρίκλεια όλα τα ήτανε νόστιμα οπωσδήποτε
    Η φιλίτσα ο επιθεωρητής και ο διοργανωτής μαζί Με τις υπόλοιπες κυρίες των λιβαδιών εξαιρετική δουλειά
    Η Άννα Βούλγαρη πάντοτε με τις όμορφες φωτογραφίες της και τις υπόλοιπες ευθύνες Excellent job

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε, δουλέψαμε πολύ αλλά ήταν ωραία! Είμαστε δυνατή ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή