Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Το πάρκο του ποταμού Λειβαδίων γέμισε παιδιά




📷 Χαρίκλεια Δανιόλου

Πριν δυο χρόνια όταν σαν Σύλλογος Λειβαδίων με πολύ κόπο καταφέραμε να κάνουμε πάρκο τα μπάζα του ποταμού... τέτοιες εικόνες ονειρευόμαστε να δούμε!


Ο Σύλλογος γονέων του Δημοτικού σχολείου Χώρας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου μαζί με τα παιδιά τους από το θερινό σινεμά ΑΛΕΧ της Χώρας Άνδρου περπάτησαν στο μονοπάτι νο17 και ήρθαν στο Πάρκο Λειβαδίων. Μαζί τους κρατούσαν το καλαθάκι με τα σνακ! Εξαιρετική ιδέα, όλοι πέρασαν υπέροχα και ελπίζουμε και άλλες ηλικιακές ομάδες να επισκεφτούν το πάρκο. Εμπρός! Κάποτε ο ποταμός ήταν γεμάτος κόσμο, ας το επιχειρήσουμε ξανά! Ο Σύλλογος θα φροντίζει με μεράκι τον περιβάλλοντα χώρο διαρκώς! θα βάλουμε και άλλο παγκάκι, θα φτιάξουμε διάφορα όμορφα, έτσι ώστε η είσοδος του χωριού μας να είναι όμορφη σαν το χωριό μας, σαν εμάς και τις κουβαρντάδικες καρδιές μας! Αμέ!

2 σχόλια:

  1. Καλημερα με συγκινησαν τα λογια σου με πολλες αναμνησεις ο ποταμος καποτε ηταν το στεκι των Λειβαδιανων μεσαχωριανοι πανοχωριανοι και πολυ κοσμος μαζευαν τον απογεματινο ηλιο και τα παιδια επεζαν στης πλιστρες του πετρινου γεφυριου μπραβο στο συλλογο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε θερμά για την υποδοχή, το κέρασμα και την φιλοξενία!

    Εκ μέρους του συλλόγου γονέων

    Νίκη Κουρτέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή