Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Ετοιμος ο Δήμος Άνδρου να δημοπρατήσει την αποχέτευση Λειβαδίων

Αντιγράφω από το προφίλ του Δημάρχου Θεοδόση Σουσούδη στο facebook:

Τρία καθοριστικής σημασίας έργα βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ένα μεγάλο έργο για τις περιοχές Μεσσαριάς και Λειβαδίων μπαίνει στη τελική φάση υλοποίησης.
Ύστερα από την έγκριση της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης από το Υπουργείο Ανάπτυξης-Οικονομίας, ο δήμος μας είναι καθόλα έτοιμος προκειμένου να δημοπρατήσει το έργο.
Το έργο της αποχέτευσης των ως άνω περιοχών και τη σύνδεσή τους με τον Βιολογικό της Χώρας το είχαμε σχεδιάσει, υποσχεθεί και τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να το υλοποιήσουμε. Θυμίζουμε ότι αφού ολοκληρώσαμε τις μελέτες καταθέσαμε την πρότασή μας για χρηματοδότηση στις αρχές του 2017 και την εξασφαλίσαμε τον Ιούνιο του 2018.

- Παράλληλα ολοκληρώσαμε με ίδια έσοδα του Δήμου μας, την μελέτη αποχέτευσης της περιοχής Ρωγού και σύνδεση της περιοχής με τον Βιολογικό Κορθίου. Εντός των ημερών καταθέτουμε πρόταση και διεκδικούμε την χρηματοδότηση για την πραγματοποίησή αυτού του σημαντικού έργου.

-Επίσης ολοκληρώνονται οι μελέτες με ίδια έσοδα του Δήμου, των περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το έργο των Βιολογικών της Υδρούσας, Γαυρίου και Μπατσίου, καθώς και των αποχετευτικών τους δικτύων. Μετά την ολοκλήρωση των μελετών καταθέτουμε πρόταση για χρηματοδότηση τόσο του έργου όσο και της οριστικής μελέτης.

Συγχαρητήρια στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας, στο τμήμα προγραμματισμού, στην οικονομική και διοικητική υπηρεσία και σε όλους όσοι συνέβαλαν για το θετικό αποτέλεσμα.
Συνεχίζουμε!!!

facebook.com/sousoudis

5 σχόλια:

  1. Καλημέρα λιβάδια Μπράβο στο δήμαρχο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προβλέπω την τελική φάση να κρατήσει αλλά 4 χρόνια μέχρι τις επομενες εκλογέ,σαν μια καραμέλα που λιώνει αργά ....
    Κρίμα για τον άνθρωπο που έβαλε τα χρήματα του και βλέπει το έργο του να μην ολοκληρωνεται και να γερνάει μαζί με τους κατοίκους που ζουν με τις ακαθαρσίες να ξεχειλίζουν στους κήπους τους ....
    Άνδρος 2018 ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέσσερις μήνες για τις εκλογές αλλά Μετά από τέσσερις μήνες Θα υπάρχουν άλλα πέντε χρόνια μετά από αυτό οπότε το έργο θα γίνει οπωσδήποτε
    Εάν Έως τώρα δεν έχουμε καταλάβει με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε στο τιμόνι τότε δεν υπάρχει ελπίδα για τους Ανδριώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλησιάζουν εκλογές αρχίζουν τα έργα ,πως αλλιώς θα μαζέψουμε ψηφαλακια ;Και μια απορία ο θζ με τα μπράβο πληρώνεται ; ;πως αλλιώς να εξηγήσω αυτή την εμμονή με τα μπράβο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά γύρνα πλευρό τώρα και κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου ....


    ΑπάντησηΔιαγραφή