Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Andros on foot festival: Το γλέντι στα Λειβάδια


Η Εφη Ραπτάκη και ο Σύλλογος Λειβαδίων ο "Άγιος Κωνσταντίνος" παρέθεσαν γεύμα στους πεζοπόρους του Andros on Foot στον μπαξέ της Εφης. Ο καιρός πήγε να μας τα χαλάσει γύρω στο μεσημέρι... έριξε μια ψιχάλα αλλά ευτυχώς σταμάτησε εκεί χωρίς να βάλουμε σε λειτουργία το plan B, σαν έμπειροι που είμαστε στα μεγάλα τραπέζια. Οι περιπατητές (50 τον αριθμό) έφτασαν στον μπαξέ από την Πανάχραντο και αφού πριν είχαν επισκεφτεί το κτήμα «ΛΙΟΚΙΤΡΑ» στο Μέσα χωριό.  Κάτω από τις λεμονιές φάγαμε όλοι μαζί και διασκεδάσαμε. Για επιδόρπιο γευτήκαμε το πολύ όμορφο παστέλι της Χαρίκλειας. Να είμαστε καλά και του χρόνου. Πολλά μπράβο στην ομάδα την ομάδα των Ανδριώτικων μονοπατιών Andros Routes. Και του χρόνου!


Ο Σύλλογος μας θα πάρει μέρος σήμερα το απόγευμα στην εκδήλωση Aegean mamas know best  με τη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο Κόρθι. Θα φτιάξει Ανδριώτικα λουκάνικα μαζί με τον Δημήτρη Γιγίνη (Sea Satin Nino)


Ενα μέρος από τα πολλά φαγητά!





Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου: Λωνίδης Ισαρης, Χαρίκλεια Δανιόλου, Αννα Βούλγαρη, με την οικοδέσποινα Εφη Ραπτάκη και την θεία Μαρία Δανιόλου!

Η Χαρίκλεια κόβει το καταπληκτικό της παστέλι!
Ευχαριστούμε το Verde και ειδικά τον Αλέξανδρο για την βοήθεια στο ψήσιμο, την οικοδέσποινα Εφη Ραπτάκη για την φιλοξενία και τα φαγητά της, τους μουσικούς Βαγγέλη και Κλεάνθη που αφιλοκερδώς έπαιξαν τοπικούς ρυθμούς! (Το όμορφη που είναι η μουσική χωρίς ενισχυτές μόνο με την δύναμη των οργάνων!)

Ο πρόεδρος Λωνίδης κόβει το παστέλι της Χαρίκλειας!
Δείτε τις επόμενες πεζοπορικές διαδρομές:

2 σχόλια:

  1. Ποσών φαγητά!!!!!!
    Και το παστέλι το πρωί έγινε ....φρέσκο-φρέσκο.....τι να πω...εύγε σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα φαίνονται πολύ ωραία πολλά συγχαρητήρια στο σύλλογο
    Καλημέρα από την όμορφη Νέα Υόρκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή