Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Μικρές αισθητικές λεπτομέρειες


Οι πλάκες της αγοράς αποτελούν μια πολύτιμη περιουσία, η Χώρα ολόκληρη είναι ένα σκηνικό που δεν μοιάζει με κανένα άλλο νησί. Σ' αυτή την μοναδικότητα της πρέπει να ποντάρουμε και να φροντίσουμε να διατηρηθεί αναλλοίωτη. Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τίποτα, απλά διατηρήστε το. Οι πλάκες δεν πρέπει να έχουν άσπρες γραμμές ασβέστη στους αρμούς, δεν είναι ωραίο, δεν είναι αρμονικό, δημιουργούν αισθητική φλυαρία, δεν χρειάζονται. Ο ασβέστης δεν μας κάνει πιο "εμπορικούς" και φιλικούς στους επισκέπτες. (συνήθως γι΄αυτό αρκεί ένα εγκάρδιο χαμόγελο), χρησιμοποιήστε τον σε άλλες εφαρμογές, είναι εξαιρετικό υλικό δοκιμασμένο στους αιώνες. Βέβαια ο ασβέστης* φεύγει, αλλά είμαστε τώρα δα για πλένουμε μάρμαρα; Ενας αντιδήμαρχος αισθητικής θα ήταν αναγκαίος στον Δήμο μας, θα έδινε συμβουλές και λύσεις, αλλά μάλλον για σενάριο εξωπραγματικό πρόκειται. 

 (δεν είμαι 100% σίγουρη πως είναι ασβέστης. Φυσικά πάντα ισχύει η λατινική φράση:"de gustibus et coloribus non est disputandum" ή πιο απλά περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα!)

6 σχόλια:

  1. Ποιος έκανε αυτή την αηδία στις πλάκες;; Αντιαισθητική παρέμβαση που πρέπει να διορθωθεί αμέσως............
    'Αντε πρωί πρωί σηκώθηκε η τρίχα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα ωραία και όμορφα λιβάδια καλημέρα ανδρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυο βήματα πιο κάτω είδα κι άλλα αντιαισθητικά σήμερα.....βρε παιδιά τι όμορφο βλέπουν τα μάτια σας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άιντε γυφτοκλαρινογαμπροί χαλάτε την αισθητική της πανέμορφης χώρας να καθαρίσουν άμεσα το χάλι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωρίς να υποστηρίζω αν είναι ωραίο η όχι εκεί που έχει γίνει αυτό δεν υπάρχουν κανονικές πέτρες όπως σε όλη την υπόλοιπη αγορά,αλλά προκειμένου όλοι να υποστηρίξουν την παντογνωσία τους τρέξανε να σχολιάσουν ανώνυμα βέβαια ,όπως θα κάνω και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε πες το ντε ότι θέλανε να ξεχωρίζουν οι κανονικές πετρες από τις ντεμί.... τότε αλλαζει το θέμα .....χχχχχχχχ
    Όλα είναι θέμα γούστου βεβαίως ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή