Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδρου: Το πρόγραμμα 2018


Από τους Πέρσες στην Ελένη, από το Αιγαίο μέχρι το Ιόνιο και από του Χαΐνηδες στον Νταλάρα και στην Αρβανιτάκη!
Με κλασικό θέατρο και συναυλίες με δημοφιλείς Ελληνες καλλιτέχνες (Νταλάρας, Αρβανιτάκη, Χαϊνιδες) την Πέμπτη 26 Ιουλίου ξεκινά στο Ανοικτό Θέατρο Ανδρου το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδρου. Σαν γούρι για αρχή Αντριωτάκια θα παρουσιάζουν την "Τελευταία μαύρη γάτα" του Τριβίζα (Παιδική σκηνή του Θεατρικού ομίλου Ανδρου) Το Φεστιβάλ συνεχίζει την παράδοση των καλών θεατρικών παραστάσεων με τους Πέρσες του Αισχύλου από τον Θεατρικό οργανισμό Κύπρου, με την Ελένη του Ρίτσου από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, το "Σου φυλάξαμε μια θέση" της Ελένης Κοκκίδου  από το Θέταρο Νέου Κόσμου κ.α. Αλλά και Θέατρο δρόμου «VAGOR & BELLAVITA» που θα παρουσιαστεί σε πλατείες στη Χώρα, στο Κόρθι, στο Μπατσί. Δεν θα μπορούσε να λείπει η Φιλαρμονική Μουσικού Συλλόγου Ανδρου που θα παίξει μαζί με την  Φιλαρμονική εταιρείας Κέρκυρας. Σούπερ! Καλή μας απόλαυση! (καρεκλάκια αγοράσατε; Αν όχι ρίξτε μια ματιά εδώ: 4seasons.gr)
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:
festivalandros.gr/programma
facebook.com/festivalandrou

Καλοκαίρι δίχως «ΑΓΑΠΗ, LOVE, AMOR» δεν γίνεται! Την Δευτέρα 30 Ιουλίου στην Πλατεία Αφανούς Ναύτη η Κατερίνα Πολέμη και ο Βαγγέληw Τούντα θα μας ταξιδέψουν με τις μουσικές τους και με πολύ amor!

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα λιβάδια καλημέρα ανδρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιορίζουμε τις ασωτίες για να παρακολουθήσουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
    Επιτέλους βγήκε το πρόγραμμα και νομίζω πως ήδη κάθομαι στο κεντρικό διάζωμα, στις πάνω πάνω σειρές και περιμένω με αγωνία να ξεκινήσει η παράσταση!!!!!!!!!!
    Σαν παιδάκι μετρούσα μπάνια και παγωτά....τώρα μετράω μπάνια και παραστάσεις (τα παγωτά παχαίνουν)!
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλή αρχή και ωραίες νύχτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή