Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Συνέντευξη τύπου για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις 2018 στην Ανδρο


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο St George Lycabettus από τον Δήμο Ανδρου η παρουσίαση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού στην Ανδρο. 

Στη φωτογραφία από αριστερά: Ο Δήμαρχος Άνδρου, κ. Θεοδόσης Σουσούδης, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Ανδρου κ. Παντελής Βούλγαρης, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Π. και Μ. Κυδωνιέως κ. Νίκος Σιγάλας, Ειρήνη Βασιλοπούλου από το μουσείο λαογραφίας και της τέχνης και ο Διευθυντής του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης κ. Κυριάκος Κουτσομάλλης.

Ο Παντελής Βούλγαρης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ανδρου δεν ανακοίνωσε απλά το πρόγραμμα του 2018... περιέγραψε την "ραχοκοκαλιά" του σε λιγότερο από δυο λεπτά... και το έκανε μοναδικά! Ακούστε τον!
«Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ανάμεσα στο πλήθος των ταξιδιωτών του Αυγούστου, μεταμφιεσμένοι σε απλούς τουρίστες με σορτσάκια και καπέλα για τον ήλιο, συχνά με μαύρα γυαλιά για να μην τους αναγνωρίζουν, αποβιβάζονται στην Ανδρο διάσημοι όπως ο Αριστοφάνης, ο Σαίξπηρ, ο Αισχύλος, ο Ευριπίδης, ο Ρίτσος, ο Κορνάρος κ.α. σκοπό έχουν να μας παρασύρουν με επιτήδειους τρόπους σε επικίνδυνες πράξεις, όπως να τραγουδάμε σωστά τα τραγούδια μας, να γελάμε και να κλαίμε με τα κατορθώματά μας και να θυμόμαστε πως παλιότερα χορεύαμε συχνά. Τελευταία σημαντική πληροφορία τόπος συνάντησης τους είναι το πέτρινο θέατρο της Ανδρου».
Ζήστε την μαγεία 26 Ιουλίου με 22 Αυγούστου στο Ανοικτό Θέατρο Ανδρου. 

1 σχόλιο: