Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Δήμος Ανδρου: Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού 2018


Ο Δήμος Άνδρου διοργανώνει συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού στο νησί της Άνδρου. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του 4ου Φεστιβάλ Άνδρου από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ, τον σκηνοθέτη κ. Παντελή Βούλγαρη, οι θερινές εκθέσεις που διοργανώνουν το Ίδρυμα Β. & Ε. Γουλανδρή και το Ίδρυμα Π. & Μ. Κυδωνιέως. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 25 Ιουνίου, στις 13:00, στην αίθουσα «SG Art Gallery» του ξενοδοχείου Saint George Lycabettus (τηλ. 210 7416000).



4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΔΡΟΥ. Με όραμα για τον πολιτισμό!
Με όραμα,  αισιοδοξία, δημιουργικότητα και ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα,  το Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Βούγαρη,  ανοίγει πανιά για την τέταρτη χρονιά του. 
Στο υπερσύγχρονο ανοιχτό θέατρο της  Χώρας, που κατασκευάστηκε με τη χορηγία του Ανδριώτη ευεργέτη Αλκιβιάδη Τάττου, θα παρουσιαστούν και φέτος σημαντικές θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις γνωστών σπουδαίων καλλιτεχνών, αλλά και νέων και -όπως πάντα- Ανδριωτών δημιουργών. 
Ανάμεσα στα πρόσωπα, που θα πρωταγωνιστήσουν στις υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές, είναι : ο Βασίλης Παπαβασιλείου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Σοφία Φιλιππίδου, ο Νίκος Ψαρράς, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Κατερίνα Πολέμη, οι Χαΐνηδες κ.α. 


1 σχόλιο: