Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς γατιά και σκυλιά


Ένας Μεσαχωριανός γάτης με κοιτούσε "δήθεν" αδιάφορα όταν τον φωτογράφιζα. Αναρωτιέμαι πως μπορεί να ενοχλεί ένα ζώο με μαξιλαράκια στις πατούσες που κάνουν αδιόρατη την ύπαρξη του; Ποιο χέρι μπορεί να κόψει μια γατο-ζωή; Καταλαβαίνω πως ένας σκύλος μπορεί να "ενοχλεί" γιατί γαβγίζει αλλά οι γάτηδες τι κακό κάνουν; Μήπως αντι να σκοτώνουν τα ζώα πρέπει να κουβεντιάσουν με τους ιδιοκτήτες; Τι τους φταίνε τα σκυλιά αν είναι αχάβαδα τ' αφεντικά; Γιατί δεν αφήνουν τους γάτηδες ήσυχους να κυνηγούν ποντίκια, φίδια, να παίζουν αμέριμνα με τις ουρές τους; Και ο φουκαράς ο σκύλος γιατί να φταίει; Φταίει αν ο αφέντης τον έχει δεμένο όλη μέρα, φταίει αυτός που γαβγίζει; Είναι δυνατό ποτέ να φταίει ένα ζώο; Μια κουβέντα βρε παιδιά. Μιλήστε, κουβεντιάστε... Στη γειτονιά μου γάτης δεν υπάρχει. Μάλλον θα πήγαν μετανάστες σε καλύτερη γειτονιά!
-
Νύχτες πρεμιέρες

68 σχόλια:

  1. Καλημερα.Με τετοιους φιλους,τι τους θελεις τους εχθρους.
    Πηγαμε με την Αλλοδαπη στο σπηλαιο και με αφησε μονη μου εκει περα να "βολοδερνω"δυο μερες τωρα!!!!!
    Ευτυχως τα καταφερα και βγηκα!!!!
    Σας προτεινω με την πρωτη ευκαιρια να πατε να το επισκεφτειτε.Ειναι ενα μικρο αλλα υπεροχο σπηλαιο,που δυστυχως εχει υποστει πολλες φθορες απο την ανθρωπινη "γαιδουρια" καποιων που εκοβαν τους σταλακτιτες για να διακοσμησουν τα ραφια τους και δεν ξερω τι αλλο!!!!
    Κατι που η φυση εκανε αιωνες να το φτιαξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mια φορα και εναν καιρο σε ενα ομορφο χωριο που το λεγανε Λειβαδια στην αυλη της εκκλησιας ζουσε μια ομορφη γατο-οικογενεια...ομορφα ομορφα καθε πρωι ξυπνουσιαν τα γατονια τετωνοντουσαν στον ηλιο με ολορθες τις ουρες τους και ευχαριστουσαν τον Θεο (και τον Αγ.Κων/νο)που τους αξιωνει να ζουνε σε αυτην την πανεμορφη αυλη και σε αυτον τον πανεμορφο κοσμο...τα μεγαλα γατια αρχισαν το καθημερινο κυνηγι (ποντικων-αρουραιων κλπ)και τα μικρα αρχισαν το παιχνιδισμα...
    ελα ομως που οπως ολα τα μωρα εκτος απο παιχνιδι κανανε και κακακια τους!!!!
    ενας απο τους ανθρωπους λοιπον της εκκλησιας που κατεβηκε τα σκαλακια της τα πατησε κατα λαθος!!!
    αι σιχτιρ πρωι-πρωι αναφωνησε...και σκεφτηκε...ουστ ψοφογατες τωρα θα δειτε...
    γυρισε λοιπον ο θεαρεστος και "αγιος" αυτος οικογενειαρχης στο σπιτι του και ετοιμασε εναν ωραιο μεζε για τα γατακια με φυτοφαρμακο μεσα.....ξαναπηγε στην εκκλησια και το αφησε καπου...
    την ωρα εκεινη περνουσε κι αλλος ενας "θρησκευομενος" τον ειδε και του εδωσε και χιλλια μπραβο διοτι η αυλη της εκκλησιας πρεπει να "καθαρισει"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γεγονος πως ο ανθρωπος γνωριζει το καλο και το κακο αποδεικνυει την ανωτεροτητα της σκεψης του σε σχεση με τα ζωα,
    Το γεγονος πως παρ"ολα αυτα κανει το κακο,αποδεικνυει την ηθικη του κατωτεροτητα σε σχεση με τα ζωα.
    MARK TWAIN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....
    ηρθαν τα καημενα λοιπον τα γατονια με ολορθες τις ουρες τους και γεματα χαρα φαγανε τον μεζε....

    εδω τελειωνει το παραμυθι γιατι μετα γινεται θριλερ και μαλιστα σπλατερ....ανθρωποι του χωριου γινανε μαρτυρες εφιαλτικου και μαρτυρικου θανατου ζωων...μερικοι κλαιγοντας μου εξομολογηθηκαν οτι αν ειχαν καραμπινα θα τα αποτελειωναν για να τα λυτρωσουν...
    και για να μιλησουμε σοβαρα ξερω οτι ποιοι το εκαναν και ποιοι ειπαν οτι επιτελους η εκκλησια πρεπει να καθαρισει....
    μα θυμισω ακομα μια φορα οτι
    Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!!!!!

    περιμενω λοιπον απο τον παπα της ενοριας που τον εκτιμω αφανταστα να το καταδικασει...εστω και τωρα..για να μην ξαναγινει...

    ειναι φρικτο απο καθε αποψη..και απανθρωπο..και σιγουρα δεν ταιριαζει σε ενα φιλησυχο και θρησκευαμενο χωριο (η μηπως δεν ειναι?)

    και τελος να θυμισω και το πιο απλο...ο Χριστος ευλογησε ΚΑΙ τα ζωα!!!!!


    καλημερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα, πολύ θλιβερή ιστοριά για το ξεκίνημα μίας ημέρας. Ξέρω μία άλλη με πιο χαρούμενο τέλος. Κάποτε μία γάτα ζούσε ευτυχισμένη και απολάμβανε την φροντίδα σε ένα σπίτι στην Χώρα της Ανδρου... μέχρι που γέννησε τέσσερα γατάκια και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σκέφτηκε ότι θα αποτελούσε μεγάλο πρόβλημα να συντηρήσει τόσα γατιά. Εβαλε λοιπόν την γάτα με τα γατακια στο αυτοκίνητό του και τα άφησε στην Σταυροπέδα. Περασε ένας μήνας σχεδόν και ένα πρωί η γάτα γύρισε. Ηταν αδυνατισμένη και τραυματισμένη, αλλά είχε καταφέρει να μεταφέρει και τα τέσσερα γατάκια σώα πίσω. Τότε ο ιδιοκτήτης συγκινήθηκε για την δύναμη της γάτας και την αφοσίωσή της και αποφάσισε ότι άξιζε τον κόπο να φροντίζει πέντε θαρραλέα γατιά.

    Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που δεν τα πάνε καλά με τα ζώα, δεν τα πανε καλά ούτε με τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδες Ασύστατη και εκείνη έτρωγε το καρπουζάκι της χωρίς τύψεις....απαπα!
    Δεν καταλαβαίνω τι ομορφιά μπορεί να σου προσφέρει στο ράφι ένας σταλακτίτης....
    Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείς να ρίχνεις φόλα σε ζώα και να τα βλέπεις να υποφέρουν έτσι.
    Τις γάτες μπορεί να μη τις συμπαθώ ιδιαίτερα αλλά δεν με ενοχλούν κιόλας!
    Οσο για το οτι εξαφανίστηκαν οι γάτες απο το δικό μας χωριό η απάντηση ειναι απλή...
    Ηρθε η Βέρα στο χωριό που ως γνωστόν ειναι πολύ άγριο σκυλί και οι γάτες την έκαναν για πιο ασφαλή περιοχή...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κουτρουλο...αμα ξαναπας την Βερα στο χωριο να την βαζεις μεσα!!!ξερω τι σου λεω...φωλιασαν και τα σκυλακια της Χρυσουλας του Γονεου...στα παρατσακ τα προλαβε!

    κανενα ζωο δεν ειναι ασφαλες στα Λειβαδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό ειναι παμπάλαιο μυστικό,μου έλεγε διάφορες ιστορίες ο πατέρας μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΜΟΛΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ!!!ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΥΦΥΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν τολμήσουν και πειράξουν τον σκύλο μου, και ξέρω ποιός είναι, θα του δώσω να την φάει την φόλα. Στην γειτονιά μας για να μην έχομε γάτες, γεμίσαμε ποντικούς που κυκλοφορούν ανενόχλητοι στις αυλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ 5 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΠΑΛΙ!!!ΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑΙΖΩ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!!!!ΑΣΥΣΤΑΤΗ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΚΑΤΩ!!!ΧΜ ΧΜ ΧΜ ΛΕΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψάχνανε την Ασύστατη και ήρθαν να στα ψάλουν που την άφησες μεσα στις σκοτεινές σπηλιές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΘΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

    ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ; ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!
    ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΚΟΛΕΣ "ΛΥΣΕΙΣ", ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ.
    ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΛΟΪΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΥΠΟΥ "ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ".
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ,ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ " ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ...
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ "Η ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    "ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΑ ΖΩΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΟΛΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΠΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ,ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυστυχώς έχω ερθει αντιμέτωπη με πολλές δολοφονίες ζώων και συγκεκριμένα αλόγων όταν πήγα για έλεγχο με την δουλειά μου στην Κρήτη. Κάποιοι εκεί για να εκδικηθούν τους ανθρώπους δολοφονούν ύπουλα τα ζώα τους.

    Και οι βεντέτες καλά κρατούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ?ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αλλοδαπη μου...υπαρχουν και τα αδεσποτα ξερεις! δηλ τα αδεσποτα τι κανουμε? τα φωλιαζουμε? οκ υπαρχουν πολλα ανευθυνα αφεντικα...ας φωλιασουμε αυτους!

    Γαρουφαλια προσεχε τον σκυλο σου!τιποτα αλλο!

    Γ....ναι το " γιουρια και τους φαγαμε" δεν ειναι οτι καλυτερο!!!
    μηπως ομως καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε οτι ο αρχαιος πολιτισμος των Ελληνων ειναι ανεπιστρεπτι παρελθον να το παρουμε αποφαση και να εκσυχρονισουμε την αντιμετωπιση τετοιων γεγονοτων? η Αγγλιδα που πεταξε το γατι στον σκουπιδοτενεκε ειναι φυλακη! τι ψαχνεις τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. SOS τα γατόνια κινδυνεύουν και από αυτούς που τα στειρώνουν ανεξέλεγκτα! Τέτοιο αυθαίρετο¨"συνεργείο" δρα αυτές τις μέρες στην Άνδρο. Είναι άλλο να έχει κάποιος τον γατούλη του μέσα στο σπίτι και να προτιμά την στείρωσή του και άλλο το να μας στειρώνουν τα ζώα οικόσιτα ή αλητογατάκια επειδή έτσι κάποιοι αποφάσισαν. Είναι απλά εγκληματικό για ολόκληρο το οικοσύστημά μας! Ας προστατέψουμε τους φίλους μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αχ Κορινακι....το πιστευω και εγω αυτο....ολα εδω γυριζουν...ο Ηλιας μου το ελεγε συνεχεια...οτι κανεις σου γυριζει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλυτερα να τα στειρωσουν...τουλαχιστον να μην γενιονται αδεσποτα και βρισκονται οι "ανθρωποι του Κυριου" και τα φωλιαζουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ Η ΚΑΚΙΑ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ...
    ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΑΔΕΛΦΗ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ. ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΩ ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ. ΑΓΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ, ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΩΝ ΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΩΝ.

    ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΖΩ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ, ΚΑΘΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΤΤΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΛΗΡΙΣΟΥΜΕ, ΓΕΝΙΚΩΣ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ.
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κορινα τα αδεσποτα ειναι δυστηχισμενα πλασματα...τα βλεπεις στους δρομους ετσι? μιλαω για στειρωση αδεσποτων ζωων..για να μην διαινιζεται το κακο και γεμιζουμε αδεσποτες δυστηχισμενες ψυχες...το τι θα κανει ο καθενας στο ζωο του ειναι προσωπικο θεμα του...θα σου θυμισω ομως ακομα και εκει οτι μερικοι "ανευθυνοι" ζευγαρωνουν τα ζωα τους και πετανε τα κουταβια στους δρομους...με αυτη την λογικη προτιμω την στειρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γ...μην με φτιαχνεις ....σημερα εμαθα οτι κατα πασα πιθανοτητα η Χρυσανθη(μαμα μου) μπορει να παρει 350 ευρω συνταξη!!!!!!και μετα απο 5-6 μηνες!
    και ο Παγκαλος εχει 70 σπιτια!!!!!
    εδω δεν ειναι "γιουρια και τους φαγαμε" εδω ειναι απλα ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΛΛΟ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.... ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ (ΑΛΛΑ)ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!!!
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γ..ξερω οτι εισαι μαζι μου ματια μου....και συγχωρα με για το υφος! απλα ειμαι στα δυσκολα...δεν φτανει μονο που χανεις τον γονιο σου...αναγκαζεται και ο αλλος σου γονιος να γινεται ρακος γιατι πρεπει στο εξης (ενας περηφανος ανθρωπος) να ζει με την ελεημοσυνη σου.....καπακι ερχεται και ο καθε Παγκαλος...

    αλλα μην φευγουμε απο το θεμα...ειναι και αυτο καυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ "ΛΥΣΗ" ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι διαβαζω; φωτια στην Ανδρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κάτι γάτες που ήξερα παλιά δεν λέρωναν όπου νά'ναι. Εσκαβαν λάκους στο χώμα και μετά τα σκέπαζαν. Οσο για τα σκυλάκια, επιβάλλεται όποιος τα έχει να μαζεύει τις ακαθαρσιες τους. Είναι δείγμα πολιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΖΩΑ

    http://www.impantokratoros.gr/agioi_zoa.el.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. καλημέρα και από τον Βαγγέλη (οχι τον ΒΑΓΓΛΟΥΚ)
    ειλικρινά με τσαντίζει φοβερά η υποκρισία της εκκλησίας μας και ακόμη περισσότερο κάποιων πιστών που τάχα μου είναι θρήσκοι και τρίχες κατσαρές...
    η ιστορία, μας έχει παρουσιάσει φοβερές σφαγές και αμαρτίες στο όνομα της κάθε θρησκείας.
    Προσωπικά Καψοράχη θα την εβαφα κόκκινη την εκκλησία με ένα γυαλιστερό σπρει για να καταλάβουν ότι οι μπογιές λερώνουν σαφώς χειρότερα από τα κόπρανα των συμπαθέστατων γατιών/σκύλων μας. Και πάνω από όλα να τους θυμίζει ότι είναι ανδρείκελα και όχι άνθρωποι.
    Γελοία υποκείμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    1η εßδοµάδα. Σήµερα είµαι ηλικίας µιας εßδοµάδας. Τι χαρά να είµαι µέρος αυτού του Κόσµου!

    1 µηνός. Η µαµά µου µε φροντίζει πάρα πολύ καλά. Είναι µια εξαιρετική µητέρα.
    2 µηνών. Σήµερα µε χώρισαν από τη µητέρα µας. Ήταν πολύ ανήσυχη και µε τα µάτια της µε χαιρετούσε. Ελπίζω η νέα «ανθρώπινη» οικογένειά µου να µε φροντίζει το ίδιο καλά µε τη µαµά µου.
    4 µηνών. Έχω µεγαλώσει πολύ γρήγορα, τα πάντα τραßάνε την προσοχή µου. Υπάρχουν µερικά παιδιά στο σπίτι που µου είναι σαν «µικρά αδερφάκια». Παίζουµε πολύ, τραßάνε την ουρά µου κι εγώ τους δίνω µικρές ψεύτικες δαγκωνιές για πλάκα.
    5 µηνών. Σήµερα µου φωνάξανε. Η κυρία µου ήταν πολύ αναστατωµένη επειδή ούρησα µέσα στο σπίτι. Όµως δεν µου είπαν ποτέ πού έπρεπε να το κάνω αυτό.. Επίσης, κοιµάµαι στο χωλ. Στεναχωρήθηκα πολύ γι' αυτό!
    8 µηνών. Είµαι ένα πολύ χαρούµενο σκυλί! Έχω τη ζεστασιά ενός σπιτιού, αισθάνοµαι τόσο ασφαλής, τόσο προστατευµένος... Νοµίζω ότι η «ανθρώπινη» οικογένειά µου µε αγαπάει. Η αυλή είναι όλη δική µου και, συχνά, ξεπερνάω τον εαυτό µου, σκάßοντας στο χώµα σαν τους προγόνους µου, τους λύκους, για να κρύψω το φαγητό. Ποτέ δεν δοκιµάζουν να µου µάθουν τίποτε. Τότε θα πρέπει όλα να πηγαίνουν καλά, όλα αυτά τα πράγµατα που κάνω να είναι εντάξει!
    12 µηνών. Σήµερα έγινα ενός έτους. Είµαι ένας ενήλικος σκύλος. Όµως τα αφεντικά µου λένε ότι µεγάλωσα πολύ περισσότερο από ότι περίµεναν. Πόσο υπερήφανοι πρέπει να είναι για µένα!
    13 µηνών. Σήµερα µε έδεσαν. Σχεδόν δεν µπορούσα να κουνηθώ, να ßρεθώ σε λίγο ήλιο όταν κρυώνω, ή να ßρω λίγη σκιά όταν ο ήλιος ανεßαίνει ψηλά στον ουρανό. Λένε ότι θα µε επιτηρούν και ότι είµαι αχάριστος. Δεν καταλαßαίνω τίποτε απ' όσα µου συµßαίνουν.
    15 µηνών. Όλα έχουν αλλάξει τώρα... Με κρατάνε συνέχεια κλειδωµένο στη ßεράντα. Αισθάνοµαι πολύ µόνος. Η «ανθρώπινη» οικογένειά µου δεν µε θέλει πια. Μερικές φορές ξεχνάνε ότι διψάω και πεινάω. Όταν ßρέχει, δεν έχω µια στέγη πάνω από το κεφάλι µου..
    16 µηνών. Σήµερα µε έßγαλαν από τη ßεράντα. Ήµουνα σίγουρος ότι η «ανθρώπινη» οικογένειά µου µε είχε συγχωρέσει. Ήµουν τόσο χαρούµενός που χοροπήδαγα από ενθουσιασµό. Η ουρά µου κουνιόταν σαν τρελή. Επιπλέον, πίστεψα ότι θα µε πήγαιναν ßόλτα! Κατευθυνθήκαµε προς τον αυτοκινητόδροµο, και άξαφνα, σταµάτησαν το αυτοκίνητο, άνοιξαν την πόρτα και εγώ ßγήκα έξω, χαρούµενος, γιατί σκεπτόµουν ότι θα περνάγαµε τη µέρα µας στην εξοχή. Δεν καταλαßαίνω γιατί έκλεισαν την πόρτα κι έφυγαν. «Ακούστε, περιµένετε!» - γάßγισα. Με ξέχασαν... Έτρεξα πίσω από το αυτοκίνητο µε όλη τη δύναµή µου. Η αγωνία µου µεγάλωνε καθώς άρχισα να καταλαßαίνω, ενώ δεν µπορούσα να αναπνεύσω από το λαχάνιασµα και αυτοί δεν σταµατούσαν, ότι µε είχαν εγκαταλείψει!
    17 µηνών. Έψαχνα µάταια να ßρω το δρόµο για να γυρίσω σπίτι. Είµαι µόνος και αισθάνοµαι χαµένος. Στις περιπλανήσεις µου, συναντάω µερικούς ανθρώπους µε καλή καρδιά που µε κοιτάνε µε θλίψη και µου δίνουν λίγο φαγητό. Τους ευχαριστώ µε τα µάτια µου, από τα ßάθη της ψυχής µου. Εύχοµαι να µε υιοθετούσαν. Θα ήµουνα τόσο πιστός όσο κανένας άλλος σκύλος! Όµως, αυτοί απλά λένε: «καηµένο σκυλάκι, πρέπει να έχει χαθεί».
    ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ....
    18 µηνών. Πριν από µερικές ηµέρες, πέρασα από ένα σχολείο και είδα πολλά παιδιά µικρά και µεγαλύτερα σαν τα «µικρά µου αδερφάκια». Πλησίασα περισσότερο και µια οµάδα από τα µικρότερα παιδιά, γελώντας, µου πέταξαν πολλές πέτρες, απλά για να δούνε «ποιος σηµαδεύει καλύτερα». Μια από αυτές τις πέτρες µε χτύπησε στο µάτι και, έκτοτε, δεν µπορώ να δω καθόλου µε αυτό το µάτι.
    19 µηνών. Είναι απίστευτο. Όταν είχα καλύτερη όψη, οι άνθρωποι µε λυπόντουσαν. Τώρα είµαι πολύ αδύνατος και αδύναµος και η όψη µου είναι απαίσια. Έχω χάσει το ένα µου µάτι και οι άνθρωποι µε διώχνουν µε τις σκούπες όταν προσπαθώ να ξεκουραστώ σε κάποια σκιά.
    20 µηνών.. Κινούµαι µε εξαιρετικά µεγάλη δυσκολία. Σήµερα, ενώ προσπαθούσα να περάσω το δρόµο, µε χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Βρισκόµουνα στη ζώνη των πεζών για να περάσω το δρόµο, όµως ποτέ δεν θα ξεχάσω το γεµάτο ικανοποίηση ßλέµµα του οδηγού, που έδινε συγχαρητήρια στον εαυτό του που µε πάτησε. Εύχοµαι να µε είχε σκοτώσει! Όµως, απλά µου προκάλεσε εξάρθρωση στα πίσω µου πόδια! Ο πόνος ήταν ανυπόφορος! Τα πόδια µου δεν µε υπακούνε και µόλις µε τεράστια δυσκολία µπόρεσα να συρθώ στο γκαζόν στην άκρη του δρόµου. Επί δέκα µέρες έχω µείνει εκτεθειµένος στον ήλιο που καίει, στη δυνατή ßροχή, στο κρύο, χωρίς φαγητό. Δεν µπορώ πλέον να κουνηθώ. Ο πόνος είναι ανυπόφορος. Βρίσκοµαι σε ένα πολύ υγρό µέρος, και φαίνεται ότι ακόµη και το τρίχωµά µου µαδάει. Κάποιοι περαστικοί ούτε καν µε προσέχουν, άλλοι λένε: «µην πλησιάζεις».
    Είµαι σχεδόν αναίσθητος, όµως, µια ελάχιστη δύναµη από τα ßάθη του σώµατός µου µε αναγκάζει να ανοίξω τα µάτια µου.. Η γλυκύτητα στη φωνή της µε έκανε να αντιδράσω. «Καηµένο µου σκυλάκι, κοίτα πώς σε έχουν αφήσει», έλεγε.. Μαζί µε την γυναίκα ήταν ένας άντρας µε λευκή ποδιά που µε ακούµπησε και είπε: «Λυπάµαι, κυρία µου, αλλά αυτός ο σκύλος δεν θα τα καταφέρει. Είναι καλύτερα να τον ßοηθήσουµε να ßγει από αυτόν τον πόνο και τη δυστυχία». Η ευγενική κυρία, µε δάκρυα να τρέχουν ποτάµι στα µάγουλά της, συµφώνησε. Όσο καλύτερα µπορούσα, κούνησα την ουρά µου και την ευχαρίστησα, µε τα µάτια µου, για τη ßοήθειά της να αναπαυθώ ειρηνικά και ήρεµα.
    Ενώ αισθανόµουν το ελαφρύ τσίµπηµα της ßελόνας, πριν από αυτόν τον µακρύ ύπνο, η τελευταία µου σκέψη ήταν: «γιατί έπρεπε να γεννηθώ, αφού δεν µε ήθελε κανείς;».

    «Δεν µπορείς να σώσεις κάθε ζώο στον κόσµο όµως, για αυτό το ένα που σώζεις, ΕΙΝΑΙ ο κόσµος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλημέρα. Πάλι φωτιά στην Άνδρο και μάλιστα στις "Τρύπες". Κάηκε όλη η πλαγιά από του Κοκκίνη μέχρι πίσω στα πρώτα σπίτια στις Στενιές. Από τις ωραιότερες πλαγιές της Χώρας, το κάψανε και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βαγγελη μου .......τα ειπες ολα! χαιρομαι που βλεπω στο blogακι μας τετοια κειμενα και που ξερω οτι στα Λειβαδια χτυπουν τετοιες καρδιες!
    την καλημερα μου!!!


    κουτρουλοκαζανακι μου...αριστα εκανε το αφεντικο...τα νερα λασπωνουν...αν δεν ειναι στα βουνα της Αντρου οι φωτιες χρειαζουμενες ειναι καμια φορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανωνυμε...
    το ειχα διαβασει και με ειχε συγκινησει τοσο...
    να εισαι καλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ....
    ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ 'ΕΞΥΠΝΟΙ'ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ...

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/40_22.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ???ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ,ΤΑ ΜΙΡΜΙΓΚΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ???ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ???ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ,,ΤΑ ΜΥΡΜΙΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλημέρα και από μένα. Εχεις δίκιο Βαγγέλη να εξοργίζεσαι.

    Προσωπικά με τραβούν περισσότερο οι άδειες εκκλησίες. Εχω μία πολύ γλυκιά ανάμνηση από τα παιδικά μου χρόνια, όταν με έπαιρνε η θεία Κούλα και παίρναμε γραμμή όλα τα ξωκκλήσια στο Μέσα Χωριό για να ανάψουμε τα καντήλια.

    Ας μη γίνομαστε ωστόσο ρατσιστές. Βασανιστές και δολοφόνοι αθώων ζώων κρύβονται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, με ή χωρίς προσχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. συγνωμη ρε Αλλοδαπη...τι προσπαθεις να πεις? καλυτερα ας αφησουμε ετσι το θεμα....δηλ επειδη σκοτωνω την κατσαριδα που μπηκε στο σπιτι μου η επειδη ο Θεος με εκανε ζωο παμφαγο και τρωω τις αγελαδες πρεπει να συγχωρω η να κανω διαλογο με αυτους που ριχνουν φυτοφαρμακο σε ενα ζωντανο και το καταδικαζει σε μαρτυρικο θανατο...αυτου του ειδους οι εξισωσεις ειναι επικυνδυνες....σορυ για το υφος αλλα δεν σε καταλαβαινω...μπηκε ενα θεμα σημαντικο και ζωντανο στο μπλοκ..ας βαλουμε στην ακρη τα "εκκλησιαστικα" μας...κανενας ΘΕΟΣ και ειδικα ο δικος μας Θεος της Αγαπης δεν θα συμφωνουσε σε κατι τετοιο...ας αφησουμε τα μυρμηγκακια στο εδαφος...να πεταξουμε δεν γινεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΕΓΩ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ.ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜEΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG AYTA ΛΕΩ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ,ΕΙΣΑΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. εγω παλι δεν ειμαι χαλαρη...και ειμαι και ορφανο....
    και κερναω και ουζο στον Μπονη...με την πρωτη ευκαιρια...
    φιλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ....συμπληρωνω...σαφως και εγινε εσκεμμενα...δεν δηλητηριαζεις κατα λαθος καλο μου!
    και παλι φιλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλημέρα σε όλους και όλες....
    Εύχομαι να είστε όλοι καλά...και επειδή ο τίτλος είναι σχετικός με τα συμπεθέστατα τετράποδα έχουμε και λέμε:

    Γιατί μερικοί άντρες έχουν σκύλο και όχι σύζυγο:

    1. Οσο πιό πολύ αργήσεις να γυρίσεις σπίτι, τόσο πιό ενθουσιασμένος είναι ο σκύλος οταν σε βλέπει.

    2. Τα σκυλιά δεν παρεξηγιούνται αν τα φωνάξεις με το όνομα άλλου σκύλου.

    3. Στα σκυλιά αρέσει να αφήνεις πεταμένα πράγματα στο πάτωμα.

    4. Οι γονείς του σκύλου δεν έρχονται ποτέ επίσκεψη.

    5. Τα σκυλιά συμφωνούν ότι για να τα κάνεις να καταλάβουν τι λές πρέπει να τους υψώσεις την φωνή.

    6. Δεν χρειάζεται ποτέ να περιμένεις τον σκύλο σου να ετοιμαστεί, για να βγείς εξω. Είναι έτοιμος 24 ώρες το 24ωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 7. Τα σκυλιά νομίζουν ότι εχει πλάκα όταν είσαι μεθυσμένος.

    8. Στα σκυλιά αρέσει το κυνήγι και το ψάρεμα.

    9. Ο σκύλος δεν πρόκειται ποτέ να σε ξυπνήσει μες στη νύχτα για να σε ρωτήσει, "Αν πέθαινα, θα έπαιρνες άλλο σκύλο?"

    10. Αν το σκυλί σου γεννήσει, απλά βάζεις μιά αγγελία στην εφημερίδα και τα δίνεις.

    11. Ο σκύλος θα σε αφήσει να του βάλεις κολάρο με καρφιά, χωρίς να σε χαρακτηρίσει ως διεστραμμένο.

    12. Αν ο σκύλος σου μυρίσει επάνω σου την μυρωδιά άλλου σκύλου, δεν τρελλαίνεται. Απλώς του φαίνεται ενδιαφέρον.

    13. Στα σκυλιά αρέσει να κάνουν βόλτες στην καρότσα του φορτηγού.

    Και το καλύτερο από όλα:

    14. Αν ο σκύλος σου φύγει, δεν παίρνει τα μισά σου υπάρχοντα.


    Και για να κάνετε την δοκιμή: Κλείδωσε στο πορτμπαγκαζ την γυναίκα σου και τον σκύλο σου, για μιά ώρα. Ανοιξε καιδες ποιός είναι πιό χαρούμενος όταν σε δεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Alectoris,αφορά και τις γυναίκες που έχουν σκύλο????
    χεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. εγώ έτσι το ξέρω ....δεν λέει για γυναίκες που έχουν σκύλο χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ετσι είναι η μοίρα μας,να παλεύουμε μεταξύ αντιθέσεων...καλό-κακό,χαρά-λύπη,ζωή-θάνατος...κλπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γειά σας παιδάκια.
    Γαρουφαλίτσα , ποιά πλαγιά κάηκε;
    Πάνω από του Ρεγούκου και πίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η φωτιά ξεκίνησε στις 3:00πμ από άγνωστη βεβαίως αιτία, σε περιοχή των Στενιών πέρασε με την βοήθεια του δυνατού αέρα τον δρόμο Χώρας Αποικίων και κατηφόρισε προς το Νειμποριό.
    Στις 6:30 είχε σβήσει με την βοήθεια κατοίκων ,της πυροσβεστικής και των εθελοντών που και οι δύο ήρθαν κατευθείαν από τη φωτιά στον Σιδόντα

    Από
    ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πως πάει η συμμετοχή για την εκδρομή???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΖΩΟΙ...
    ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ;;
    ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;
    ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ;
    ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ...
    ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΗ Η ΝΕΡΟ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΕΓΝΑ Κ ΖΕΣΤΑ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΚΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ; ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ;

    ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΕΞΗΜΕΡΩΣΑΜΕ.
    ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ Κ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Είναι χαρά μου να γράφω στο blog σας καψοραχη... εχω και φιλαρακια εδω μεσα ε κουπεπε??????
    σχετικά με το σχόλιο της Αλλοδαπής: προς θεού δεν έχω κάποιο λόγο να επιλεξω χρώμα λερώματος της εκκλησιας απλα το κοκκινο ειναι προτιμότερο γιατι χτυπα ασχημα στο ματι (φαντασου το καμπαναριο με κοκκινες γραμμες). Το πρασινο θα εδενε ωραια με το περιβαλλον οπως ειπες και δεν αξιζει. Δε θα σχολιασω για τα ποντικια και τις κατσαριδες τα οποια αποτελουν μολυσματικους παραγοντες...
    Λυπαμαι αν σε εκνευριζει αυτο που εγραψα αλλα δεν εχω τιποτα με την θρησκεια μου... απλά ας συμφωνησουμε με το γεγονος οτι αυτος που θανατωσε τα ζωακια με τοσο ανανδρο τροπο (ενας ομοφιλοφιλος ειναι 100 φορες πιο straight) θέλει κρεμασμα και τοποθετηση μεγαλης ποσοτητας φυτοφαρμακου στη βαση του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Για τα περιστέρια που βάζουν αυτά τα καρφιά για να μην κάθονται επάνω και λερώνουν,και πάνε και τραυματίζονται κατά εκατοντάδες,τι να πούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Και δεν μιλάω για τα Λειβάδια αλλά αυτό είναι γενικό φαινόμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!!!!!!!
    Μπράβο Μίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. KALISPERA stin parea

    mi tiakonosaste yia ta gatia kai tous skilous.
    an thelete tin dikiamou gnomi, ta zoa tagapao ala ekso ap to spoiti.
    edo na dite pou exoun kai megalou MBODIKOUS yia PETS. enas gnostosmou exi ena aspro mbodiko skarfaloni sto nomotou kai pezi mazitou epoidis einai aspros ton blirose 150 dollaria.


    ego kernao amigdalotaki liga eminan
    kalisas nixta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. a ksexasa kai GOUROUNIA axoun mesa sta spoitis ta lene POT BELLY PIGS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. MOLIS EMATHA OTI H PAMELA ANDERSON EINAI STHN ELLADA, DIMITRI DEN EXEIS FOVO GIA TIGANIES KATAKEFALA XA XA XA,OSO GIA TON ANONIMO DEN KSERO TI THA KANEI!!!!! ANTE NA ALAKSOME THEMA,GIATI ME TA SKYLAKIA KAI TA GATAKIA THA VALOME TA KLAMATA,POLY LYPIRO!!!!!!!
    KALH SAS NYXTA,NA EISASTE KALA OPOU KI'AN VRISKESTE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή