Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Στη βρύση για νερό


Η βρύση στο Κάτω χωριό, λίγο πριν το σπίτι της Σοφίας

22 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΝΤΙΛΟΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΩΙ. ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑΝ ΑΝΑΣΑ.
    ΔΕ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω ενα προβλημα....το βλεπετε και στην μικρη φωτο στο πλαϊ μου....καθε πρωι κοιταζομαι στον καθρεφτη και βλεπω μια λιονταρινα...ολοι ομως ξερουν οτι ειμαι μια κεραμιδογατα και μαλιστα αλητηρια.....διχασμος προσωπικοτητας χοντρος...και λειπει και ο γιατρος...


    καλημερα σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σε όλους. Μ'αρέσουν οι βρύσες οταν είναι ασπρισμένες και καθαρές όπως αυτή. Πάντως εγώ δεν βλέπω τον εαυτό μου για λιοντάρι, μάλλον με ζέβρα μοιάζει.
    Ένα όμορφο Σ/Κ έρχεται να περάσετε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποτε όλα τα ρούχα του χωριού πλενόντουσαν σε αυτή τη βρύση;

    Φαντάζομαι πολλά δάκτυλα να κοκκινίζουν και να παγώνουν από το κρύο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα
    Νερό πόσιμο είχαν οι βρύσες.
    Φτιάχτηκαν '50 -'60

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ....και τις εχτισε ο μπαμπακας μου!ολες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέραααα. Που χαθήκατε όλοι. Νομίζω οτι μπαίνομε σιγά σιγά στο φθινόπωρο, μαύρα σύννεφα εμφανίστηκαν το πρωί. Ένα φθινοπωρινό Σ/Κ μας περιμένει. Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΜΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ...
    ΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΣΤΗ ΒΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΡΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΠΗΓΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΕΝΙΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.ΤΟ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΜΕ 7,8 ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΤΑ ΓΙΑΛΙΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ΒΡΟΧΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΕΞΩ!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΗΤΑΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΠΗΓΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΕΝΙΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.ΤΟ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΜΕ 7,8 ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΤΑ ΓΙΑΛΙΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ΒΡΟΧΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΕΞΩ!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΗΤΑΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακάρι να ήμουνα το νερό στη βρύση και να έτρεχα,έτρεχα,έτρεχα μακριά,να έφτανα μέχρι τη θάλασσα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.youtube.com/watch?v=u6RBf_j5Y7A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα, ποιος υποψήφιος είχε χθες συγκέντρωση; Πηγε κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα μπουλ-μπουλ...
    ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου είχε χθες ομιλία... υποψήφιος είναι και αυτός μη νομίζεις... για τουφέκισμα...
    Καλή Κυριακή να έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΡΕΧΕΙ,ΒΡΕΧΕΙ!!ΑΠΝΟΙΑ,ΣΙΓΑΝΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ Η ΓΗ ΞΕΔΙΨΑΕΙ!!!!ΕΓΩ BOUL BOUL ΠΗΓΑ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλησπερα σας
    πιο κατω θα απευθυνω ενα γραμμα στον πατερα - Νικο,ειχα μαθει παλια οτι μας διαβαζει και ειχα χαρει πολυ,ελπιζω να μας διαβαζει ακομα και θα ηθελα αν δεν μας διαβαζει καποιος να του μεταφερει το μηνυμα...


    Αγαπητε πατερα Νικο....οταν αναλαβατε την ενορια μας χαρηκα πολυ.Συμπαθουσα τον Παπα-Γιωργη αλλα σκεφτηκα ποσο μπροστα θα πηγαινε η ενορια με εναν συγχρονο μορφωμενο ανθρωπο και ηρθε νομιζω η ωρα να αποδειχτει ποσο δικιο ειχα τοτε...βλεπεται ακομα θυμαμαι με νοσταλγια το κατηχητικο σας και ποσο με ειχατε κερδισει παρ'ολο που δεν ειμαι του κατηχητικου....
    σας απευθυνω τουτο το μηνυμα γιατι εμαθα κατι φριχτο...
    εγιναν παραπονα οτι στον περιγυρο του Αγ Κωσταντινου αφοδευουν γατια και σκυλια και λερωνουν τον χωρο..ανελαβε λοιπον "ανθρωπος της εκκλησιας και του Θεου" να φωλιασει ολα αυτα τα ζωντανα....αποτελεσμα...
    συγχωριανοι μας εγιναν μαρτυρες ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ θανατου γατιων....εφτασαν στο σημειο οι ανθρωποι να σκεφτονται τροπο να τα θανατωσουν γρηγοροτερα για να τα λυτρωσουν...εξαφανιστηκαν απο το χωριο ολες οι γατες!

    Πατερα-Νικο...ο Θεος μας ειναι θεος των λευκων ανθρωπων των μαυρων των κιτρινων των βορειων των νοτιων και ολων γενικως των εμψυχων...μεσα περιλαμβανονται και τα ζωα...το μονο ζωο που πραγματικα ο μεγαλοδυναμος αποκλειεται να σκεπαζει με τις φτερουγες του ειναι αυτο το ανθρωπομορφο τερας που εκανε αυτην την πραξη στο ονομα της εκκλησιας και του "καθαρου" προαυλιου της...

    Σας καλω και σας παρακαλω απο αμβωνος να το καταδικασετε...αυτο θα μας κανει υπερηφανους για εσας και για το χωριο μας και θα προστατεψει στο μελλον αλλα ζωντανα τετραποδα η διποδα διοτι που ξερετε μπορει και κανα παιδακι να αφοδευσει!
    με ολο τον σεβασμο και με πραγματικη εκτιμηση
    Μαρια Ανυση-Κουερινη.




    Αννουλα θα σε παρακαλουσα αν αλλαξεις σελιδα να το μεταφερεις και εκει
    φιλια σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιός το έκανε αυτό;
    Πράγματι το χωριό έχει αδειάσει από γάτες. Τόσο άρρωστος μπορεί να είναι κάποιος που να ρίχνει φόλες; Αλλά αυτό με τον Αγιο Κωνσταντίνο δεν το γνώριζα.
    Εχεις δίκιο Καψοράχη ο παπα-Νίκος έχει δώσει άλλη πνοή στην εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ... ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ. ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ...ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΚΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ "ΕΥΚΟΛΕΣ" ΛΥΣΕΙΣ!! ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΑ!!
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι γάτες ομως τι τους ενοχλούν;
    δεν μπορώ να το καταλάβω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ειχε ομιλια χτες στις7,30 ο γλυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. που εισαι δημητρη τωρα εσυ χαθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή