Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Μυστήρια στη Λέσχη Ανδρίων

Η Λέσχη Ανδρίων - Andrion Club με την υποστήριξη των ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έχει σκοπό να εξιχνιάσει μια σειρά... Μυστηρίων στο νησί της Άνδρου!

Ποιος εξαφάνισε τον Φάρο Τουρλίτη; Πώς μίκρυνε ο σάκος του Αφανούς Ναύτη; Ποιος έφαγε όλα τα αμυγδαλωτά της Χώρας; Αυτά και άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από γλωσσικές, μαθηματικές αποστολές, ιστορίες και γρίφους.

Καλούνται όλοι οι μικροί Ντετέκτιβ του νησιού να συγκεντρωθούν στον χώρο της Λέσχης, να φτιάξουν ομάδες και να συμμετέχουν σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι μυστηρίου με εφόδια τις γνώσεις τους, την κριτική τους σκέψη, τη συνεργασία και την παρατηρητικότητά τους!

Με αφορμή τη σειρά Γλωσσικά και Μαθηματικά Μυστήρια των εκδόσεων Παπαδόπουλος και με πεδίο δράσης και έμπνευσης το νησί της Άνδρου, η Βίκυ Ζωγοπούλου θα μας συνοδεύει σε μια απίστευτη περιπέτεια γνώσης και ανακάλυψης σε κάθε συνάντηση.

Ένα νέο Μυστήριο σε κάθε συνάντηση!                        
Πρωινά Κυριακής, ώρα 11:00 - 13:30
Για παιδιά ηλικίας 7+.
Πρώτο Μυστήριο: Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ώρα 11:00 - 13:30 στον χώρο της Λέσχης Ανδρίων.
Εισαγωγική Παρουσίαση των Μυστηρίων από τις εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Το κόστος συμμετοχής στα Μυστήρια της Λέσχης Ανδρίων είναι 10 ευρώ/συνάντηση. Η σειρά των Μυστηρίων αποτελείται από 6-8 συναντήσεις, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς 2023-24. Οι ημερομηνίες των συναντήσεων θα ανακοινώνονται εγκαίρως μέσα στη χρονιά.

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη των ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και τη σειρά βιβλίων τους "Γλωσσικά Μυστήρια", "Μαθηματικά Μυστήρια" και με την ευγενική χορηγία των Explore Andros, Anemomiloi Andros Boutique Hotel, Androsbnb. Fast Ferries, Golden Star Ferries

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου