Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Σύλλογος Λειβαδίων: Εκδρομή στη Μονή Ζωοδόχου Πηγής - Αγία





Σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου ο σύλλογος μας πήγε εκδρομή στο μοναστήρι της Αγίας. Ο καιρός ήταν καλός και απολαύσαμε τη διαδρομή, την επίσκεψη προσκύνημα στη Μονή της Αγίας, το φαγητό στον αγαπητό συγχωριανό μας Φώντα Αθανασίου στο μεζεδοπωλείο "Μπαρκαρούτσο" και το ηλιοβασίλεμα απολαύσαμε τον καφέ μας στο πάντα όμορφο Μπατσί. Έτσι με παρέα φίλων, συγγενών, συγχωριανών περάσαμε μια όμορφη μέρα με κουβέντα και γέλια. Ο Σύλλογος Λειβαδίων ο “Άγιος Κωνσταντίνος” ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τις φίλες που ήταν σήμερα μαζί μας. 

Τα ΕΣΟΔΑ του Συλλόγου από την εκδρομή δόθηκαν στη Μονή της Αγίας

Σας περιμένουμε την επόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 μετά τις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου μας (πρώην Δημοτικό σχολείο Λειβαδίων) στην εκδήλωση μας… Σίσυρα  

Μονή Ζωοδόχου Πηγής, Αγία
Η Μονή της Αγίας, το μεγαλύτερο σε έκαστη μοναστήρι της Άνδρου δεν έχει την αίγλη των άλλων μοναστηριών γιατί προφανώς δεν έχει τόσο καλές δημόσιες σχέσεις. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό διότι η Μονή έχει κρατήσει την φυσιογνωμία της, ενώ τα υπόλοιπα μοναστήρια είναι ίδια, αγνώριστα. Αν βρεθεί ένας συνετός δωρητής και ένας αρχιτέκτονας θα μπορούσε να γίνει μια γενναία τίμια ανακαίνιση.

1 σχόλιο: