Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Κατεστραμμένοι δρόμοι στα Λειβάδια: Είναι αυτό διόρθωση;




Μερικές φορές αναρωτιέμαι τι είναι καλύτερο να διορθώνεται κάτι ή να μένει όπως έχει; Η απάντηση πρέπει πάντα να είναι: ναι να διορθώνεται.Όμως… από όσα φαίνονται στις φωτογραφίες (οι οποίες φωτογραφίες δεν δείχνουν ακριβώς την πραγματικότητα) αν αυτό είναι διόρθωση της ασφάλτου; Πριν είχαμε λακκούβες, τώρα έχουμε εξογκώματα! Δεν γνωρίζω τι είναι καλύτερο, μιας και δεν οδηγώ, απλά αναρωτιέμαι: σωστά δεν θα μπορούσε να γίνει; Ο Σύλλογος Λειβαδίων έκανε τις ενέργειες, ο Δήμος Άνδρου είχε τη πρόθεση να το φτιάξει... και το έκανε! Το αποτέλεσμα είναι αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες. (από κοντά είναι χειρότερο) Όπως έχει πει η Λαίδη Άντζελα Δημητρίου: "ουδείς άσφαλτος" αλλά όχι κι έτσι βρε μαστόρια!

—Ο συγκεκριμένος δρόμος φτάνει μέχρι το Γιαλό και εξυπηρετεί καθημερινά πολλούς.
—Η στάθμευση τους καλοκαιρινούς μήνες είναι εξαιρετικά δύσκολη στη περιοχή Σκαλάκια (Τριστράτο, η ανηφόρα πριν τη Φωφώ)
—Οι πεζοί να προσέχουν γιατί τα παπούτσια στα χαλίκια γλιστρούν (βέβαια αυτό θα διορθωθεί από μόνο του σε λίγο καιρό, μια μιρκή μπόρα, τα αυτοκίνητα που πετούν τα χαλίκια στις άκρες του δρόμου κτλ, κτλ) 

Παλιότερο post: Κατεστραμμένοι δρόμοι στα Λειβάδια

3 σχόλια:

  1. Όλο το οδικό δίκτυο της Άνδρου βρίσκεται στα ίδια χάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι, αλλά πάνε να διορθώσουν κάτι και το κάνουν χειρότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μία μέρα οι Ανδριώτες θα+ ξυπνήσουμε να αφήσουμε καταμέρος τις διαφορές μας Και τα πιστεύω μας
    Και να ψηφίσουμε Κάποιον που να είναι για όλο το νησί όχι το μισό Και ένα Έπαρχο δραστήριο για τους δρόμους μας και ότι άλλο είναι υπεύθυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή