Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ξενάγηση σε μπαξέ και κέρασμα


Τα ψάρια κολυμπούν στη μεγάλη χαβούζα, η εικόνα παραπέμπει σε γιαπωνέζικη ηρεμία, ζεν ακύμαντα νερά... όμως δεν είναι ακριβώς έτσι... στα πέριξ καραδοκούν αρκετές γάτες και ψηλά στον ουρανό, ο μεγαλύτερος κίνδυνος... τα λελέκια λιγουρεύονται μεζέ. (ούτε τα χρυσόψαρα στη χαβούζα δεν είναι ήρεμα)


Όλγα Καραγιάννη, Σοφία Μαραβελή, Μαίρη Καστανού.


Χθες ο σύλλογος μας μαζί με το Andros Routes πρόσφερε κέρασμα σε περιπατητές σε γνωστό μπαξέ της περιοχής. Οι οικοδεσπότες μοίρασαν απλόχερα την Ανδριωτική φιλοξενία και εντυπωσίασαν σε τέτοιο βαθμό που οι φιλοξενούμενοι να κανουν συγκρίσεις με το πρωινό που προσφέρουν τα καταλύματα. Βεβαίως πουθενά στον κόσμο δεν συγκρίνεται η σπιτική φροντίδα φιλοξενίας με αυτή ενός καταλύματος. Καλό είναι όμως  είναι οι ξενοδόχοι να βελτιώνονται. Καθώς ο καιρός μας πηγαίνει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ στο χειμώνα παρόμοιες εκδηλώσεις στην ύπαιθρο είναι απολύτως απαραίτητες για την ψυχαγωγία μας. Ευχαριστούμε θερμά τους οικοδεσπότες, πραγματικά ήταν απίθανοι και έδωσαν μαθήματα της πραγματικής Ανδριωτικής φιλοξενίας. (είμαστε λίγο απόμακροι στην αρχή με τους ξένους, αλλά μετά τους σκάμε κυριολεκτικά στο φαί, τι να κάνουμε ουδείς τέλειος!)

Πάντα με βοήθεια...
Κέρασμα χωρίς τη Σοφία και χωρίς τη βοήθεια στο σερβίρισμα της Ειρήνης δεν γίνεται! Η κολοκυθόπιτα που έφτιαξε η Σοφία έγινε... άφαντη σε λίγα λεπτά! Ο Σύλλογος πάντα είχε "γερά χέρια" νοικοκυρών για πρόμοιες περιπτώσεις.

1 σχόλιο: