Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Υποβρύχιος Καθαρισμός Λιμένος Γαυρίου

Kαθαρισμός λιμένος Γαυρίου-Άνδρος

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε υποβρύχιος καθαρισμός του λιμένος Γαυρίου.

Εθελοντές δύτες από το Τμήμα Περιβάλλοντος της Λέσχης Ανδρίων, το Scubandros, και την Ραφήνα, πλαισιωμένοι από περίοικους εθελοντές, τον Σύλλογο Τριγλιανών Ραφήνας, και μελών του ΣΕΔΑ (Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου) στην παράκτια υποστήριξη, και την οργάνωση και υλικοτεχνική υποστήριξη από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου, το Λιμεναρχείο Άνδρου, τον Δήμο Άνδρου και το Επαρχείο Άνδρου ανέλκυσαν σκουπίδια από το υποθαλάσσιο περιβάλλον.

Kαθαρισμός λιμένος Γαυρίου-Άνδρος

Kαθαρισμός λιμένος Γαυρίου- Άνδρος

Μεταξύ των σκουπιδιών ήταν 9 λάστιχα, ταμπέλες, αλιευτικά εργαλεία (παραγάδια και δίχτυα), 1 μπαταρία σκάφους, 1 ζάντα αυτοκινήτου, καθώς και πολλά πλαστικά, σιδερένια, αλουμινένια και γυάλινα αντικείμενα.


Η δράση ολοκληρώθηκε με ασφάλεια, εξαιρετική διάθεση και συνεργασία, και με επιθυμία να επαναληφθεί και σε άλλα σημεία της Άνδρου!!!

Όσοι έχετε δίπλωμα κατάδυσης και επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ερχόμενες δράσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Λέσχη Ανδρίων και θα σας ειδοποιήσουμε!

Kαθαρισμός λιμένος Γαυρίου- Άνδρος

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια
    Μπράβο Πάντα τέτοια Πιστεύω να μάθουμε να μην πετάμε σκουπίδια όπου νάναι για να τα ξεφορτωθούμε μόνο έχει μόνο λυπητερό αλλά αληθινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή