Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή της "Κιβωτού του κόσμου" στο Σύλλογο Λειβαδίων


Αξιότιμα μέλη του συλλόγου,
                   
  «Αφήστε τα παιδιά να έρθουν κοντά μου και μην τα εμποδίζετε. Αυτά είναι πλασμένα για την βασιλεία των ουρανών, όπως κι όσοι θα μοιάσουν την αθωότητά τους», είπε ο Ιησούς όταν οι μαθητές του προσπάθησαν να αποτρέψουν κάποια παιδιά απ’ το να πάνε κοντά του. Κι ειλικρινά, υπάρχει εικόνα πιο όμορφη από τα χαμογελαστά και ξέγνοιαστα πρόσωπα των παιδιών που καθρεπτίζουν την αθωότητα της ψυχής τους;

  Όπως γνωρίζετε, ο πατήρ Αντώνιος και όλοι εμείς εδώ στην Κιβωτό του Κόσμου φροντίζουμε ώστε παιδιά που προέρχονται από ιδιαίτερα δυσκολεμένα περιβάλλοντα να καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους και να κερδίσουν πίσω την χαμένη τους αθωότητα. Η Κιβωτός του Κόσμου δεν δέχεται κρατικές επιχορηγήσεις και βασιζόμαστε στην αγάπη των ανθρώπων που έχουν αγκαλιάσει και στηρίζουν το έργο μας. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, καθώς οι ανάγκες στις μέρες μας διογκώνονται, το έργο μας γίνεται ακόμα δυσκολότερο.
  Είναι ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση για εμάς χειρονομίες αλληλεγγύης όπως αυτή που δεχτήκαμε από εσάς, στα πλαίσια της οποίας προσφέρατε τρόφιμα στον Οργανισμό μας, για να καλυφθούν ανάγκες του σπιτιού φιλοξενίας στον Πειραιά όπου και διαμένουν 24 κορίτσια 6 – 18 ετών.
  Από όλους, λοιπόν, εμάς εδώ δεχθείτε ένα ειλικρινές και βαθύ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την προσφορά σας με τον δικό σας τρόπο στο πολύπλευρο έργο του πατρός Αντωνίου και της Κιβωτού του Κόσμου.
  Ο Άγιος Παϊσιος ο Αγιορείτης έλεγε: «Όταν παίρνεις γεμίζουν τα χέρια, ενώ όταν δίνεις γεμίζει η καρδιά». Είμαστε σίγουροι πως η δική σας καρδιά είναι γεμάτη από ευτυχία και γαλήνη μέσα από την προσφορά σας. Ευχόμαστε να συνεχίσουμε να έχουμε την στήριξή σας προσβλέποντας σε μία ακόμα συνεργασία μελλοντικά. Ο Θεός να σας έχει καλά…   

Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός www.kivotostoukosmou.org       
Αθήνα, 04/02/2020 

                                                                                                 

1 σχόλιο: