Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Το Μουσικό μεσημέρι στην Αγορά της Χώρας after white night


Εξαιρετική στιγμή! Εκεί που ήταν το μπαρ του Μίκη στο Επισκοπείο οι μουσικοί της Άνδρου Μιχάλης Στρατής, Βαγγέλης Χαλάς, Τάσος Χαζάπης, Θανάσης Καρπούζης, Κώστας Χρυσοστόμου, Πανταζής Τέντες έπαιξαν λαϊκές και νησιώτικες μελωδίες, γέμισε νότες η αγορά και τα όλα τα σοκάκια! Μπράβο στα παιδιά! 
♪ ♩ ♫ ♬♪ ♩ ♫ ♬
Ίσως όμως θα έπρεπε η συγκεκριμένη εκδήλωση να πάρει ένα πιο πλατύ χαρακτήρα, δηλαδή να κεράσουν μεζέδες, ποτά τα μαγαζιά εστίασης - τροφίμων, να γίνει ένα μεγάλο γλέντι. (Κέρασαν: η Χαρίκλεια* πατατοκεφτέδες, ο Ξανθός από το la strada, η Ενδοχώρα, το Φιλότεχνο και η Ροδοζάχαρη) Το κέρασμα δεν είναι φύρα, κέρδος είναι και κιμπαριλίκι. Κεράστε! Κεράστε γενναιόδωρα και στο τέλος κεράστε και τα κάδρα. Έτσι πρέπει!


📷 Κούλα Καλλιβρούση

* Αν κέρασαν και άλλοι εκτός από τη Χαρίκλεια πείτε το και με μεγάλη μου ευχαρίστηση θα τους αναφέρω. Σε κάτι τέτοια μ' αρέσει να διαψεύδομαι, διότι όπως είχε πει η Λαίδη (Άντζελα Δημητρίου) Ουδείς άσφαλτος! Ευχαριστώ για το σχόλιο, διόρθωσα το αρχικό που είχα γράψει πως μόνο η Χαρίκλεια κέρασε! Αντε του χρόνου όλοι!

2 σχόλια:

  1. Κέρασε και ο Ξανθός από το la strada, η Ενδοχώρα, το Φιλότεχνο και η Ροδοζάχαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας εντυπωσίασε όλες αυτές τις μέρες το κέρασμα του Επάρχου.
    Ανταποδιδουμε και επιφυλασσόμεθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή