Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Πανηγύρια του Αιγαίου: Μουσικό γλέντι στην Κάτω Πλατεία της Άνδρου!


Ο "Πλάτανος & Νοσταλγία 1950" μας προσκαλούν στο μουσικό γλέντι που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 στην Κάτω Πλατεία της Άνδρου! Το πανηγύρι θα πλαισιώσει μουσικά ο DJ TEO SVOU με ρεμπέτικα και έντεχνα τραγούδια, ενώ ο Θοδωρής Μουστάκας και ο Γιώργος Κακλαμάνης θα μας διασκεδάσουν με τα βιολιά τους!

★ Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Κέντρο Υγείας της Άνδρου.

Πανηγύρια του Αιγαίου
Τα πανηγύρια είναι η καλύτερη αφορμή να επισκεφτούμε τα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου και να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας! Κάθε νησί έχει τη δική του ταυτότητα και ομορφιά και χαρακτηρίζεται από τις γεύσεις του, τα τραγούδια, τους διαφορετικούς χορούς από μέρος σε μέρος, τη ντοπιολαλιά, τα εντυπωσιακά έθιμα και τις τελετουργίες του. Ο πλούτος της παράδοσης και του πολιτισμού μας αποτυπώνεται σε αυτά τα υπέροχα καλοκαιρινά γλέντια, τα οποία συνιστούν για κάθε νησιώτη την απόλυτη ουσία της ζωής. Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων και πολλά ακόμη μας χαρίζουν κάθε χρόνο μοναδικές στιγμές και βιώματα! 
Η σελίδα "Πανηγύρια του Αιγαίου" επιδιώκει να κρατήσει ζωντανές όλες αυτές τις κορυφαίες εκδηλώσεις χαράς και να διατηρήσει το αυθεντικό νησιωτικό πνεύμα. Εδώ, λοιπόν, θα μπορείτε στο εξής να ενημερώνεστε για τα πανηγύρια και τις τοπικές γιορτές που διοργανώνονται, έτσι ώστε είτε ως μόνιμοι κάτοικοι του εκάστοτε νησιού είτε ως επισκέπτες, να ζήσετε τα ωραιότερα παραδοσιακά πανηγύρια του Αιγαίου! 
Στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε πιστοί στις παραδόσεις και να διατηρήσουμε τα έθιμα του τόπου μας, σύμμαχός μας είναι η μπύρα ΑΛΦΑ, που λειτουργεί υποστηρικτικά σε κάθε πανηγύρι! 
Η μπύρα ΑΛΦΑ αποτελεί μια από τις παλαιότερες μάρκες μπύρας στην Ελλάδα, ενώ υπήρξε η πρώτη μπύρα με Ελληνικό όνομα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου