Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Οι «ΠΛΟΕΣ XVII» στο Ίδρυμα Κυδωνιέως

Middle age, middle class in a middle society dance…



Αύριο εγκαινιάζεται στο Ίδρυμα Π.& Μ. Κυδωνιέως στην Χώρα Άνδρου, μια ιδιαίτερα ριζοσπαστική έκθεση. Οι «ΠΛΟΕΣ XVII» που έχουν ως υπότιτλό τους «Η αστική τάξη οδεύει στον Παράδεισο». Το Ίδρυμα Κυδωνιέως κάθε καλοκαίρι μας εκπλήσσει ευχάριστα με τα θέματα των εκθέσεων του. Έτσι και φέτος όσα διαβάζω μου εξάπτουν την φαντασία: "πικρό χιούμορ σ' ένα φελλινικό εικαστικό περιβάλλουν που αναπτύσσεται και στους δύο ορόφους του κτιρίου, συνδυασμένου με ένα είδος οπτικού «μιμοδράματος» Μύθοι και ιστορίες διαπλέκονται με τα ευτράπελα και τα απροσδόκητα της καθημερινότητας, στο πλαίσιο μιας μπουφόνικης «όπερας δρόμου», της οποίας η «πλοκή» συνεχώς εξελίσσεται, αφήνοντας ανάμεσα από τα πλοκάμια της, «παράθυρα» διαφυγής". Περιμένω λοιπόν με μεγάλη λαχτάρα και φέτος να απολαύσω την έκθεση. Middle age…

5 σχόλια:

  1. «selective default»
    «σχέδιο Μάρσαλ»
    χωρίς σχέδιο
    Καλημέρα


    Θέλω να πρσοσθέσω(στη την χθεσινή ανάρτηση)
    Καψοράχη πάντα είμασταν χρεωμένοι, ο "τόπος μας είναι μικρός" ελάχιστη παραγωγή, πάντα χρωστούσαμε. Μεταπράτες είμασταν πάντα. Ευστροφοι, καταφερτζήδες, δαιμόνιοι και πολυμήχανοι σαν τον Οδυσσέα. Κάτι θα κατεβάσει η γκλάβα μας και αυτή τη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι αλλα κατι δινουμε παντα αφεντικο......!!!!!!!!!
    τωρα δινουμε κατι ΠΟΛΥ μεγαλο για να τους καταφερουμε......εκτος απο τον κ--ο μας και την γη μας και την ελευθερια μας και την ανεξαρτησια μας......μεταπρατες καταφερτζηδες αλλα παντα υποδουλοι!!!!! δυστυχως!



    καλημερα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαγκιά κλανιά και κώλο φιλιστρίνι ...
    Καλημέρα ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΟΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμετικο να βλεπεις τους καραγκιοζηδες της κυβερνησης να πανηγυριζουν λες και σωσανε την Ελλαδα.....εμετικο επισης να βλεπεις την αντιπολιτευση να λεει για την καταντια της χωρας λες και αυτοι ειναι αμετοχοι! στα χαστουκια θα τους πλακωνα μα τον Θεο!ειλικρινα τοση αηδια που να χωρεσει? σε ποιο στομαχι? ποσο κρετινους μας περνουν γαμωτο?
    υποθηκευουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ και λενε "κοιτατε τι πετυχαμε οι μαγκες!"!!!

    ουστ κοπριτες!!!!(τι μου φταινε και οι κοπριτες αληθεια?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή