Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Επιστροφή στα γνώριμα


Η Καψοράχη και ο Φώτης επιστρέφουν στην Αθήνα. Αντε -αντε να γυρίσουμε σιγά - σιγά στους ρυθμούς μας. Δημοτικές εκλογές ήταν και πέρασαν. Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα.... Εκτός από ένα... LOVE. Φωτογραφία: Βαγγέλης Μ. Χ.

9 σχόλια:

  1. Δεν ηθελα να γυρισω......αληθεια λεω ο κυριος πισω μου επεμενε και του εχω θυμωσει...ολα ηταν πανεμορφα...η Ανδρος ανοιξιατικη και ξελογιαστρα!

    τωρα οσον αφορα τα εκλογικα....πραγματικα η λασπη πολλους επηρεαζει και στρεφει πολλους να υπερασπιστουν τον αδικημενο...το ειδαμε στην Ανδρο αλλα και στην Θεσαλλονικη με τον μπαρμπα-Γιαννη τον Μπουταρη που μεγαλυτερο καλο ο Ανθιμος δεν θα μπορουσε να του κανει! πολυ την χαρηκα αυτην την εκλογη! οπως επισης και την ΜΗ εκλογη Κακλαμανη στην Αθηνα! το χαρηκα αφανταστα!

    οσο για το νησι....εκεινο που με προβληματισε ελαφρως ηταν οι κορνες τα ξεφωνητα τα μεγαφωνα με καψουροτραγουδα στην διαπασων....παρωχημενα πραγματα και αρχαια! η εποχη των πλαστικων σημαιων των ζητω και των κραυγων ηλπιζα οτι ειχε περασει....κατα τα αλλα μιλησα με πολλους νεους που ΔΕΝ ψηφισαν ....αυτο πρεπει να προβληματισει πολλους!μου ειναι
    συμπαθης ο Γλυνος ....ευχομαι να απομακρυνθει απο οποιαδηποτε επιρροη κακη και να κανει το καλυτερο!το ευχομαι και το ελπιζω!


    μου φαινεται θα ξαναφυγω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτσε Καψοράχη μη φεύγεις και μας αφήνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι εύκολο να αποφύγουμε τις υπερβολές ειδικά οταν είμαστε χαρούμενοι. Και μενα θα με χάλαγαν αλλά ας πανηγυρίσουν κάποιοι, οι ζωές μας μέσα μούσκλα είναι... Όποιος να έβγαινε θα πανηγύριζε τοιουτοτρόπως!
    Καλώς ήρθες Καψοράχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλως σας βρηκα....μωρε ναι καλες οι χαρες...ετσι κι αλλιως ειναι χρειαζουμενες αλλα οι "κραυγες" του ποδοσφαιρου με ενοχλουν....περασαν πια αυτα!

    παντως κατι τετοιο δεν εχει ξαναγινει στην Ανδρο νομιζω...εβλεπα φατσες συντηριτικες και δεξιαντζες στραβωμενες....ακουσα σχολια του στυλ "θα σηκωθουμε ολοι να παμε τα δικαιωματα στην Αθηνα!μας κατελαβαν οι κομμουνιστες!!!" ηταν πραγματικα για γελια!!!!
    και φυσικα εκεινο που με εκανε να σιχαθω ηταν τα φειγ βολαν που επεσαν νυχτα σε ολο το νησι και ελεγαν οτι το νησι γινεται κοκκινο και να αντισταθουν στους κομμουνιστες και αλλες τετοιες γελιοτητες!!!! τελικα πιστευω οτι αυτα λειτουργησαν εναντιον και φυσικα θελω να πιστευω οτι εγιναν ερημην υποψηφιων απο ανεγκεφαλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνήθως οι παρατρεχάμενοι κάνουν την βρώμικη δουλειά.

    Φτου βλέπω ΤΟ ΝΗΣΙ και εκει ψήφους έχουν. Δεν μπορώ άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το νησι ειναι πολυ επικαιρο αποψε!!!ρε Καψοραχη που τους ειδες τουσ δεξιους στην Ανδρο????πρασινο καταπρασινο ειναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι βρε Αλλοδαπη....χαμενα τα εχω μην με παρεξηγεις.......!!!!


    Δημητρη μου ξεχαστηκα.....τα συλληπητηρια μου....τα πατερακια μας θα τα λενε εκει πανω...
    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή