Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

I will spend my holidays in Greece


Σήμερα έγινα μέλος στο facebook των παρακάτω δύο ομάδων.
I will spend my holidays in Greece this year
Be supportive and spend your holidays in Greece
Διάβασα για αυτές τις ομάδες στην εφημερίδα Real news σελ. 46 Παλαιάς κοπής γαρ αν δεν διαβάσω κάτι στο χαρτί δεν μπορώ να το εμπεδώσω. "Ένα παγκόσμιο κίνημα υπέρ του ελληνικού τουρισμού λόγω της κρίσης" λέει η εφημερίδα, μέχρι και heavy metal υποστήριξη υπάρχει. Είναι ενδιαφέρον, διαβάστε το.
(με την αφορμή του άρθρου "κότσαρα" την φωτογραφία της παραλίας Αποθήκες. Είπα να μη προτείνω αγαπημένες παραλίες όπως το Παραπότρι, τη Βόρη... και τους πάρει τους ανθρώπους στα βαθιά το κύμα, χε, χε)

14 σχόλια:

  1. Σταθερά το καλοκαίρι Ελλάδα και μάλιστα Λειβάδια,το Μπαλί το αφήνουμε για τον χειμώνα...!!!
    Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα, χα καλό πολύ καλό. Ο μπαμπάς δεν μπορούσε να χωνέψει οτι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τουρισμό στο Μπαλί. Είχε μείνει στις εικόνες που γνώρισε σα ναυτικός. "μα τι ζαβοί είναι αυτοί"
    Τώρα βρε Κουτρουλό θυμήθηκα το κατσαρό γέλιο του πατέρα μου και τον αισιόδοξο χαρακτήρα του.
    Αλλά η μνήμη... ατιμο πράγμα η μνήμη. Από το χαζοχαρούμενο που ημουν πριν δευτερόλεπτα γέμισαν τα μάτια μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ,boul-boul μου,πόσο σε καταλαβαίνω!
    Χαίρομαι που σου θύμισα όλα αυτά...η μνήμη...μεγάλο πράγμα!
    Ν ειναι καλά εκεί που είναι, παρέα με τον συμπέθερο του να τα λένε και να γελάνε...γιατί αν ήταν εδώ δεν θα γέλαγαν καθόλου με όλα αυτά που θα άκουγαν!
    Καλή σου μέρα με χαμόγελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα και από μένα. Τι γλυκές που είναι οι αναμνήσεις από πρόσωπα αγαπημένα που έφυγαν! Με συγκινήσατε πρωί πρωί.
    Δυστυχώς άλλο ένα καλοκαίρι προβλέπεται κουραστικό για μένα. Μέσα σε μια βδομάδα θα κάνω το δεύτερο ταξίδι στην Αθήνα και άγνωστο πόσα ακόμα. Τέλος πάντων αν με χάσετε, να ξέρετε οτι δυστυχώς είμαι Αθήνα. Καλή ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα και απο εμενα....
    βλεπω την θαλασσα και λιγωνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Καψοράχη μου, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον πατέρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩ ΠΩ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΠΑΛΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΜΕΣΑ .... ΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΛΕΣ ????
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KALHMERA ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ!!ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ??ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΑΓΧΟΣ,ΦΟΒΟΥΣ,ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Δ.Ν.Τ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, ΟΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ!

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ, ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΝΑ ΣΟΥ BOUL-BOUL, ΟΛΑ ΤΗΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ, ΜΟΝΟ Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ.ΜΙΛΑΩ,ΓΕΛΑΩ,ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ,ΠΕΤΑΕΙ ΤΡΕΧΕΙ Σ ΑΥΤΟΝ.ΠΟΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.ΕΚΕΙ ΛΕΣ ΕΦΥΓΕ,ΠΕΤΑΞΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ Η ΝΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλλοδαπη μου δεν ηξερα για τον δικο σου....ποσο σε νοιωθω...αυτες τις μερες κανω σκεψεις για τις οποιες ντρεπομαι...εχω παθει διχασμο...απο την μια κανω τα αδυνατα δυνατα να τον κρατησω...και απο την αλλη μια φωνουλα μεσα μου λεει..."αραγε αυτη την ζωη την θελει?"
    αστα χεστα.....
    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή