Από μια τέτοια φωτογραφία με παιδιά παίρνομε και εμείς κουράγιο και συνεχίζομε. Ειναι δύσκολοι καιροί και όλους μας παίρνει από κάτω. Αυτες τις μέρες ειμαι πολύ στα κάτω μου τόσο κάτω που δεν πάει άλλο. Ας ελπίζομε σε καλύτερες μέρες.
GIA SAS KAI APO MENA,APO TO PAGOMENO N.J. MOU LIPSATE POLY ,O YPOLOGISTIS MOU EIXE PIASEI IOSI,EYTYXOS ME KATI GIATROSOFIA TOU PERASE.ORAIES FOTO APO THN PITTA, KOUKLES OLES SAS, KAI TOU XRONOU NA EISASTE KALA NA THN KSANAKOPSETE KAI NA DIASKEDASETE POLY OPOS KSEROUN PANTA NA GLENTOUN OI ANDRIOTES!!!!!!!!!!!!!!! GAROUFALITSA MOU TI EXEIS MATIA MOU? GIATI TOSH KATIFORA??? TO KEFALI PSHLA PARAKALO ETSI???FILAKIA!!!!!!!!
MOLIS THIMITHIKA OTI EINAI PROTOMHNIA,KALO MHNA SE OLOUS EYXOMAI,KALH EYDOMADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO YMEROLOGIO TOU SYLOGOU AKOMA DEN TO ELAVA,DEN KSERO DIMITRI, POS ESY ELAVES 6 KI'EGO KANENA???? DIAMARTHROMAI AKOMA MIA FORA.
GIA SOU DIMITRI 20SARIKO DEN SOU STELNO,19.99 EINAI ARKETA?????, EXO KI'EGO SOI STO SYLOGO ALA DEN KSERO TI GINETE,ME KSEXASANE FENETE........ T'AKOUS ANTIPROEDRINA???? DEN PEIRAZEI EGO SAS AGAPO. GIA THN AKRIVIA DIMITRI SHMERA ERIKSA AGIASMO SE OLO TO SPITI,PROTOMHNIA,ALA DEN MPORO NA KANO FORWARD TIPOTA,TOU AFISE KOUSOURI H IOSI FENETE XA XA XA,OSO GIA TO KRYO DEN THN GLITONOME FETOS KATEPSYGMENOI THA GINOME,FILIA STON PATERA SOU.
καλησπεεεεεεεεεεεεεερα καλό μήνα think positive γαρουφαλίτσα σκέψου τι ωραία είναι που είσαι στην άνδρο και όχι στην αιτή και γιανα μη με ρίχνουν αρνούμαι να τους βλέπω και να τους ακούω λοιπόν τι θα ντυθείτε τώρα τις απόκριες?
Καλημέρα. Ξημέρωσε εκεί γιατί εδώ ακόμα δεν λέει να ξημερώσει. Είχαμε μια άγρια νύχτα με βροντές, αστραπές και πολύ βροχή. Και του χρόνου γιορτή σήμερα.
και του χρονου επισης και καλημερουδια! και εδω επισης Γαρουφαλια μου ειναι μια μερα βροχερη και σκοτεινη! ο Τζοϊ στις 6.30 που τον κατεβασα για τουαλετα σερνοταν...εβλεπε την βροχη και αρνιοταν να βγει...αν με εβλεπε κανεις θα γελουσε...εσερνα εναν σκυλο μες την νυχτα και την βροχη! στο τελος το πηρε αποφαση και βγαζοντας ηχους (μπινελικια)σε στυλ"καλα κυρα μου δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις ξημερωματα?φτου!που εμπλεξα την τυχη μου μεσα" βγηκε κατουρησε εχεσε και συνεχιζοντας να βγαζει ηχους γυρισε ΕΠΙΤΟΠΟΥ για το σπιτι...ετσι γυρισαμε αυτος μπινελικονωντας και εγω βρεγμενη.... οτι θα με μπινελικωνε και σκυλος δεν θα το πιστευα!
Kυρία"Γαρουφαλιά" μας όντως είναι της Υπαπαντής σήμερα. Αν υπάρχουν Μαρίες που γιορτάζουν σήμερα, Χρόνια τους Πολλά. Μα σήμερα είναι και η παγκόσμια ημέρα Υγροτόπων. Κι εμείς εδώ στο Μαραθώνα έχουμε τον υγροβιότοπο του Σχοινιά. Να τον επισκεφθείτε αν κάποια φορά σας δοθεί η ευκαιρία.
Κύριε Σπυρόπουλε έχομε και εμεις υγροβιότοπο, η γνωστή περιοχή στα Αχλα έχει χαρακτηρισθεί υγροβιότοπος. Καψοράχη μου αυτά έχουν οι σκύλοι, και το δικό μου το τέρας με σπρωξιές βγήκε να κ...
καλημέρα και καλή ξεχειμωνιά όχι για να δείτε τι παιδιά βγάζει το πέρα χωριό μέχρι και την μενεγάκη < ρίξαμε> όχι για να μην μας βγαίνουν μερικοί μερικοί
Eχω ακούσει για τον υγροβιότοπο της Αχλας μα έχω πάει πριν πολλά χρόνια εκεί και δεν θυμάμαι. Και θυμίζοντας μου τον, μου δώσατε την ευκαιρία να θελήσω να τον επισκεφθώ και να τον φωτογραφίσω όταν , πρώτα ο Θεός το καλοκαίρι, έρθω στο νησί. Αυτός βεβαίως που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι ο υγροβιότοπος του Δέλτα του Εβρου όταν τον επισκέφθηκα για πολλές ώρες στα πλαίσια προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Και βεβαίως ας μην ξεχνάμε πως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα... Και η Μακεδονία με τη θράκη έχουν τις δικές τους ομορφιές. Να είστε καλά κι ευχαριστώ για την υπενθύμιση.
O μπακαλιάρος χρειάζεται μια μέρα ξαρμύρισμα και αλλαγή του νερού 5-6 φορές ανάλογα με το μέγεθος του κομματιού. Ρίχνουμε τις ντομάτες 2-3 λεπτά σε βραστό νερό και μετά τις περνάμε αμέσως από κρύο νερό. Έτσι μπορούμε ευκολότερα να τις αποφλοιώσουμε και να τις κόψουμε σε κυβάκια. Κόβουμε τα χορταρικά σε μεγάλα κομμάτια, με το χέρι. ΄Έχουμε ανάψει το μάτι να ζεστάνει λίγο η κατσαρόλα. Όταν κάψει το λάδι ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και το πράσο κομμένο σε ροδέλες και τα αφήνουμε λιγάκι να μαραθούν.(Όχι να μαυρίσουν όμως γιατί αν μαυρίσει το κρεμμύδι πικρίζει.) Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα χόρτα. Τα αφήνουμε να μαραθούν, να πέσουν δηλαδή με τον ατμό και να βγάλουν τα υγρά τους, για να τσεκάρουμε αν χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό. Αφήνουμε τα χόρτα περίπου 10 λεπτά να βράσουν. Αν έχουν βγάλει αρκετά υγρά, δεν προσθέτουμε έξτρα νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε μια ντομάτα ψιλοκομμένη σε κυβάκια και αποφλοιωμένη. Ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον μαϊντανό και τον αφήνουμε να μαλακώσει. Μετά από 5 λεπτά ρίχνουμε τον βακαλάο. Αλατοπιπερώνουμε - ανάλογα με το πόσο ξαρμυρισμένος είναι ο μπακαλιάρος. Ρίχνουμε αν χρειαστεί λίγο νερό. Αφήνουμε το ψάρι να βράσει ένα τέταρτο, να αχνιστεί πάνω από τα χορταρικά ουσιαστικά. Στο τέλος προσθέτουμε τα μυρωδικά μάραθο και δυόσμο. Τα βάζουμε τελευταία στιγμή για να κρατήσουν την μυρωδιά τους. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει άλλα πέντε λεπτά και είναι έτοιμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOGOΠΑΙΔΑΚΙΑ ... ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΟΣΚΥΛΟCLUB ΑΔΕΛΦΗ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΤΣΑ ΜΕ ΗΛΙΟ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΜΕ ΧΙΟΝΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ ....
1 κιλό κιμά (μισό μοσχαρίσιο, μισό αρνίσιο) 4 σκελίδες σκόρδου πολύ ψιλοκομμένες 4 φέτες ψωμί, μόνο την ψίχα, καλά μουλιασμένη και στραγγισμένη 1 κ.κ. κύμινο σε σκόνη 1 ποτήρι κρασιού Μαυροδάφνη αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο 5 κ.σ. ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα: 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ περασμένα από το μπλέντερ 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.κ. ζάχαρη αλάτι ½ ποτήρι Μαυροδάφνη ½ κ.κ. κύμινο σε σκόνη ½ κ.κ. πάπρικα γλυκιά εκτέλεση Σε ένα μεγάλο μπολ ζυμώνουμε τον κιμά, το σκόρδο, το ψωμί, το κύμινο, τη Μαυροδάφνη, το αλάτι και το πιπέρι. Όσο περισσότερη ώρα ζυμώσουμε τόσο πιο αφράτα θα βγουν τα σουτζουκάκια, πάντως όχι λιγότερο από 15 λεπτά. Αφήνουμε τον κιμά να ξεκουραστεί μισή ώρα στο ψυγείο. Πλάθουμε τα σουτζουκάκια μικρά σαν καρύδια και τα ροδίζουμε ελαφρά από όλες τις πλευρές σε φαρδύ τηγάνι, σε ελαιόλαδο. Μόλις ροδίσουν, τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.
Για τη σάλτσα: Στο μεταξύ, στο πιο φαρδύ μας τηγάνι σιγοβράζουμε όλα μαζί τα υλικά της σάλτσας για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Στρώνουμε τα σουτζουκάκια στο τηγάνι με τη σάλτσα το ένα δίπλα στο άλλο και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά για να «τραβήξουν» τη σάλτσα. Τα συνοδεύουμε με πουρέ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΛΕΙΨΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ! ΠΙΤΕΣ, ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΚΟΥΣΕΛΙΑ, ΑΧΛΑΣ... 'ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ! ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΤιΒι και τα λοιπά, ποια γιαγια έκανε φιλίες με τη γιαγια του;;; εμεις δεν τον ξερουμε τον κύριο της ΜΙΣΚΟ, ξερουμε ομως τα ΑΧΛΑ και ειναι υπέροχα! ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ! ΑΥΤΑ!
Ένας > Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη > ρεσεψιόν της Κόλασης.. > > Ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι > επειδή είναι υπήκοος > χώρας-μέλους της > Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να > διαλέξει μία από τις κολάσεις > των χωρών-μελών. > > > > Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει > να πάει στη Γερμανική. > Οργανωμένη χώρα σου λέει, > τόσα χρόνια στην Ελλάδα τι > κατάλαβα... μου βγάλανε το λάδι. > Τουλάχιστον, ας > πάρω μυρωδιά του τι σημαίνει > Ευρώπη, έστω και στην κόλαση(!). > Φτάνει λοιπόν > μπροστά στην πύλη της > γερμανικής κόλασης. Μαύρο > μάρμαρο, καλογυαλισμένο, > σιδερένια > πύλη και ψηλά γράφει με μεγάλα > γράμματα ΚΟΛΑΣΗ στα γερμανικά. > Χτυπάει.... Του > ανοίγει ένας άψογα ντυμένος > υπάλληλος και τον ρωτά τι θέλει. > > - Να δω πώς είναι, του απαντά > εκείνος. > > - Ούτε να το σκέφτεστε, του > απαντά ο υπάλληλος! Όλη την ημέρα > μας δέρνουνε με > κάτι τεράστια μαστίγια και το > βράδυ μας βάζουν σε κάτι > τεράστια βαρέλια γεμάτα > σκατά!! Φρίκη! Φρίκη! > > > > Όπου φύγει-φύγει ο ρωμιός......... > Δοκιμάζει τις υπόλοιπες > κολάσεις, τα ίδια. > Έτσι απογοητευμένος, > καταφεύγει στην έσχατη λύση, την > ελληνική κόλαση! Φτάνει λοιπόν > > έξω από την πύλη. Μία πύλη > εγκαταλειμμένη, βρώμικη, όπου > στο ψηλότερο σημείο > της υπάρχει με μεγάλα > φωσφορίζοντα γράμματα η λέξη > ΚΟΛΑΣΗ. Το Κ και το Λ φυσικά > δεν ανάβουν. Έτσι η επιγραφή > γράφει Ο ΑΣΗ. > > > > - Ελληνική > ανοργανωσιά....μουρμουρίζει...... > Όσο πλησιάζει, ακούει κάτι > περίεργους θορύβους... Μοιάζουν > με μουσική. Πλησιάζει > περισσότερο. Η μουσική > πλέον ακούγεται > > ολοκάθαρα. Μπουζούκια, > μπαγλαμάδες κλπ. Χτυπάει... Του > ανοίγει ένας τύπος > κρατώντας μία μπουκάλα στο χέρι, > εντελώς φέσι, και τον ρωτά τι > θέλει. > > -Ήρθα να δω πώς είναι, του λέει > και βάζει το κεφάλι του μέσα... > Τραπέζια, > κάπνα, κάτι γκόμενες χορεύουν > πάνω στα τραπέζια τσιφτετέλια, > νταούλια..... > Γενικώς, μπάχαλο. > > Τρελαίνεται ο τύπος.... > > -Καλά ρε φίλε, τι γίνεται εδώ; > ρωτά.. > > - Aσε φίλε, > χάάάλιαα του λέει ο μεθυσμένος. > Η κατάσταση είναι δραματική εδώ > πέρα. Μας δέρνουν όλη μέρα με > κάτι τεράστια > μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν > σε κάτι τεράστια > βαρέλια με σκατά. > > - Πλάκα μου κάνεις, απαντάει ο > πεθαμένος. Εδώ πίνετε και > γλεντάτε...... > > - Εεε.., ξέρεις πώς είναι μωρέ εδώ > στην Ελλάδα. .....Τη μία δεν έχουμε > σκατά, > την άλλη χαλάνε τα > μαστίγια.........
Τρεις μπογιατζήδες - ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας- πέθαναν και πήγαν στον Παράδεισο. Ο Άγιος Πέτρος τους άνοιξε την πόρτα. -Καλώς τα παιδιά. Επιτέλους ήρθαν και τρεις χρήσιμοι άνθρωποι. Ρε παιδιά θέλω να βάψω την πόρτα του Παράδεισου. - Για πες μου, λέει του Αλβανού, πόσα θέλεις για να τη βάψεις; - 600 ευρώ, λέει ο Αλβανός... 600; Πώς τα λογάριασες; - Nα: 400 για μένα και 200 τα υλικά. - Εσύ, λέει του Γερμανού, πόσα θέλεις ; - 900 ευρώ: 300 για μένα, 300 στην εφορία και 300 τα υλικά. - Και εσύ, λέει του Έλληνα, πόσα θέλεις ; - 3.000 ευρώ Άγιε Πέτρο - 3.000; Τρελός είσαι; Πώς τα λογάριασες; - Άγιε Πέτρο, έλα πιο κοντά να μην μας ακούν. Ο Άγιος Πέτρος πήγε κοντά του και ο Έλληνας του ψιθυρίζει: Άκουσε να δεις: 1.000 για σένα, 1.000 για μένα, 400 στο Γερμανό για να το βουλώσει και 600 θα δώσουμε στον Αλβανό για να βάψει την πόρτα...
TO STAR CHANNEL ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ....ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ..... ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΑ ΑΧΛΑ....ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ....
Κύριοι και κυρίες των Λειβαδίων αύριο να είστε ευπρεπώς ντυμένες και χτενισμένες γιατί ίσως ερθει το star για συνέντευξη, να τους κεράσετε γλυκό του κουταλιού και ρακί για να δώσουμε μια καλή εικόνα για το χωριό μας τον τόπο καταγωγής του ....
Από μια τέτοια φωτογραφία με παιδιά παίρνομε και εμείς κουράγιο και συνεχίζομε. Ειναι δύσκολοι καιροί και όλους μας παίρνει από κάτω. Αυτες τις μέρες ειμαι πολύ στα κάτω μου τόσο κάτω που δεν πάει άλλο. Ας ελπίζομε σε καλύτερες μέρες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠως, πως αντέχουν οι Λειβαδιανοί να είναι τόσο πολύ ομορφόπαιδα; Πως;
ΑπάντησηΔιαγραφήκανουν υπομονη αφεντικο...!
ΑπάντησηΔιαγραφήMα το έχουν συνηθίσει και δεν δίνουν σημασία...
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου έχουν γανιάσει το κεφάλι γι’ αυτό το θέμα στη δουλειά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓενικώς μας πρίξανε ,λες και έρχεται Αρμαγεδδών...
ΑπάντησηΔιαγραφήνα ριξουμε ενα ξεματιασμα! θα μας ματιασουν οι συναδελφοι του αφεντικου!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜήπως έχει γίνει το νησί μας διάσημο? Πολύ δημοσιότητα...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚακή αρχή...
ΑπάντησηΔιαγραφήΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΜΠΡΕ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΥΚΛΙΑ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ
Καλό μεσημέρι και καλό σας απόγευμα(...και καλή σας όρεξη )
ΑπάντησηΔιαγραφήGIA SAS KAI APO MENA,APO TO PAGOMENO N.J. MOU LIPSATE POLY ,O YPOLOGISTIS MOU EIXE PIASEI IOSI,EYTYXOS ME KATI GIATROSOFIA TOU PERASE.ORAIES FOTO APO THN PITTA, KOUKLES OLES SAS, KAI TOU XRONOU NA EISASTE KALA NA THN KSANAKOPSETE KAI NA DIASKEDASETE POLY OPOS KSEROUN PANTA NA GLENTOUN OI ANDRIOTES!!!!!!!!!!!!!!! GAROUFALITSA MOU TI EXEIS MATIA MOU? GIATI TOSH KATIFORA??? TO KEFALI PSHLA PARAKALO ETSI???FILAKIA!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήMOLIS THIMITHIKA OTI EINAI PROTOMHNIA,KALO MHNA SE OLOUS EYXOMAI,KALH EYDOMADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO YMEROLOGIO TOU SYLOGOU AKOMA DEN TO ELAVA,DEN KSERO DIMITRI, POS ESY ELAVES 6 KI'EGO KANENA???? DIAMARTHROMAI AKOMA MIA FORA.
ΑπάντησηΔιαγραφήKOULOUTITIA ego sou eipa,prota prota eimai ap to PERA XORIO oxi ap to piso xorio xa xa
ΑπάντησηΔιαγραφήleipon yia merologio sou eipa ena oikosari kai einai dikosou xa xa
yia toneipologistisou pou arostise krata diplasou lig AYIASMO kai rixnetou xa xa
poistevo na lavo E MAIL tora .
oli kala eimaste. ti tha ginome mafto to krio.
GIA SOU DIMITRI 20SARIKO DEN SOU STELNO,19.99 EINAI ARKETA?????, EXO KI'EGO SOI STO SYLOGO ALA DEN KSERO TI GINETE,ME KSEXASANE FENETE........ T'AKOUS ANTIPROEDRINA???? DEN PEIRAZEI EGO SAS AGAPO. GIA THN AKRIVIA DIMITRI SHMERA ERIKSA AGIASMO SE OLO TO SPITI,PROTOMHNIA,ALA DEN MPORO NA KANO FORWARD TIPOTA,TOU AFISE KOUSOURI H IOSI FENETE XA XA XA,OSO GIA TO KRYO DEN THN GLITONOME FETOS KATEPSYGMENOI THA GINOME,FILIA STON PATERA SOU.
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλησπεεεεεεεεεεεεεερα
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλό μήνα
think positive γαρουφαλίτσα
σκέψου τι ωραία είναι που είσαι στην άνδρο και όχι στην αιτή
και γιανα μη με ρίχνουν αρνούμαι να τους βλέπω και να τους ακούω
λοιπόν τι θα ντυθείτε τώρα τις απόκριες?
Πλυντήριο...Γεια σου Φλώ,όλα καλά???
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα. Ξημέρωσε εκεί γιατί εδώ ακόμα δεν λέει να ξημερώσει. Είχαμε μια άγρια νύχτα με βροντές, αστραπές και πολύ βροχή. Και του χρόνου γιορτή σήμερα.
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι του χρονου επισης και καλημερουδια!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι εδω επισης Γαρουφαλια μου ειναι μια μερα βροχερη και σκοτεινη!
ο Τζοϊ στις 6.30 που τον κατεβασα για τουαλετα σερνοταν...εβλεπε την βροχη και αρνιοταν να βγει...αν με εβλεπε κανεις θα γελουσε...εσερνα εναν σκυλο μες την νυχτα και την βροχη! στο τελος το πηρε αποφαση και βγαζοντας ηχους (μπινελικια)σε στυλ"καλα κυρα μου δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις ξημερωματα?φτου!που εμπλεξα την τυχη μου μεσα" βγηκε κατουρησε εχεσε και συνεχιζοντας να βγαζει ηχους γυρισε ΕΠΙΤΟΠΟΥ για το σπιτι...ετσι γυρισαμε αυτος μπινελικονωντας και εγω βρεγμενη....
οτι θα με μπινελικωνε και σκυλος δεν θα το πιστευα!
καλη συνεχεια....
Kυρία"Γαρουφαλιά" μας όντως είναι της Υπαπαντής σήμερα. Αν υπάρχουν Μαρίες που γιορτάζουν σήμερα, Χρόνια τους Πολλά. Μα σήμερα είναι και η παγκόσμια ημέρα Υγροτόπων. Κι εμείς εδώ στο Μαραθώνα έχουμε τον υγροβιότοπο του Σχοινιά. Να τον επισκεφθείτε αν κάποια φορά σας δοθεί η ευκαιρία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚύριε Σπυρόπουλε έχομε και εμεις υγροβιότοπο, η γνωστή περιοχή στα Αχλα έχει χαρακτηρισθεί υγροβιότοπος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαψοράχη μου αυτά έχουν οι σκύλοι, και το δικό μου το τέρας με σπρωξιές βγήκε να κ...
Nαι,ναι βροχή με το τουλούμι πάλι...
ΑπάντησηΔιαγραφήΣκοτεινιά και 7 βαθμοί.
Παρόλα αυτά ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
Θερμοκρασία 6 C,πέφτει συνέχεια...
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλημέρα και καλή ξεχειμωνιά όχι για να δείτε τι παιδιά βγάζει το πέρα χωριό μέχρι και την μενεγάκη < ρίξαμε> όχι για να μην μας βγαίνουν μερικοί μερικοί
ΑπάντησηΔιαγραφήEχω ακούσει για τον υγροβιότοπο της Αχλας μα έχω πάει πριν πολλά χρόνια εκεί και δεν θυμάμαι. Και θυμίζοντας μου τον, μου δώσατε την ευκαιρία να θελήσω να τον επισκεφθώ και να τον φωτογραφίσω όταν , πρώτα ο Θεός το καλοκαίρι, έρθω στο νησί.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτός βεβαίως που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι ο υγροβιότοπος του Δέλτα του Εβρου όταν τον επισκέφθηκα για πολλές ώρες στα πλαίσια προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Και βεβαίως ας μην ξεχνάμε πως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα... Και η Μακεδονία με τη θράκη έχουν τις δικές τους ομορφιές. Να είστε καλά κι ευχαριστώ για την υπενθύμιση.
Η Ελλάδα είναι πανέμορφη,μακάρι να μπορούσαμε να δούμε κάθε γωνιά της!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα, και...
ΑπάντησηΔιαγραφήΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!
Δεν αντέχω άλλη Μενεγάκηηηηηηηηη!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΥΛΙΚΑ
1 κ. Μπακαλιάρο
1 ξερό Κρεμμύδι
1 Πράσο
3 Ντομάτες
1 ματσάκι Μαϊντανό
1 ματσάκι Μάραθο
1 ματσάκι Δυόσμο
Ψιλικά:
Σπανάκι, Καυκαλήθρες Μυρώνια, Παπαρούνες,σταμναγκάθι...
1 φλιτζ. Ελαιόλαδο
½ ποτ. Νερό
Αλάτι & Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
O μπακαλιάρος χρειάζεται μια μέρα ξαρμύρισμα και αλλαγή του νερού 5-6 φορές ανάλογα με το μέγεθος του κομματιού.
Ρίχνουμε τις ντομάτες 2-3 λεπτά σε βραστό νερό και μετά τις περνάμε αμέσως από κρύο νερό. Έτσι μπορούμε ευκολότερα να τις αποφλοιώσουμε και να τις κόψουμε σε κυβάκια.
Κόβουμε τα χορταρικά σε μεγάλα κομμάτια, με το χέρι.
΄Έχουμε ανάψει το μάτι να ζεστάνει λίγο η κατσαρόλα. Όταν κάψει το λάδι ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και το πράσο κομμένο σε ροδέλες και τα αφήνουμε λιγάκι να μαραθούν.(Όχι να μαυρίσουν όμως γιατί αν μαυρίσει το κρεμμύδι πικρίζει.) Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα χόρτα. Τα αφήνουμε να μαραθούν, να πέσουν δηλαδή με τον ατμό και να βγάλουν τα υγρά τους, για να τσεκάρουμε αν χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό. Αφήνουμε τα χόρτα περίπου 10 λεπτά να βράσουν. Αν έχουν βγάλει αρκετά υγρά, δεν προσθέτουμε έξτρα νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε μια ντομάτα ψιλοκομμένη σε κυβάκια και αποφλοιωμένη. Ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον μαϊντανό και τον αφήνουμε να μαλακώσει. Μετά από 5 λεπτά ρίχνουμε τον βακαλάο. Αλατοπιπερώνουμε - ανάλογα με το πόσο ξαρμυρισμένος είναι ο μπακαλιάρος. Ρίχνουμε αν χρειαστεί λίγο νερό. Αφήνουμε το ψάρι να βράσει ένα τέταρτο, να αχνιστεί πάνω από τα χορταρικά ουσιαστικά. Στο τέλος προσθέτουμε τα μυρωδικά μάραθο και δυόσμο. Τα βάζουμε τελευταία στιγμή για να κρατήσουν την μυρωδιά τους. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει άλλα πέντε λεπτά και είναι έτοιμο!
Καλημερα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΒρεχει,κανει κρυο,αλλα ειναι ωραια.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOGOΠΑΙΔΑΚΙΑ ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΟΣΚΥΛΟCLUB ΑΔΕΛΦΗ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ
ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΤΣΑ ΜΕ ΗΛΙΟ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΜΕ ΧΙΟΝΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ ....
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΧΟΡΤΑ ... ΧΜ ΧΜ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ... ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΙ ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΣουτζουκάκια σμυρνέικα
ΑπάντησηΔιαγραφήυλικά
1 κιλό κιμά (μισό μοσχαρίσιο, μισό αρνίσιο)
4 σκελίδες σκόρδου πολύ ψιλοκομμένες
4 φέτες ψωμί, μόνο την ψίχα, καλά μουλιασμένη και στραγγισμένη
1 κ.κ. κύμινο σε σκόνη
1 ποτήρι κρασιού Μαυροδάφνη
αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
5 κ.σ. ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα:
1 κουτί ντοματάκια κονκασέ περασμένα από το μπλέντερ
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.κ. ζάχαρη
αλάτι
½ ποτήρι Μαυροδάφνη
½ κ.κ. κύμινο σε σκόνη
½ κ.κ. πάπρικα γλυκιά
εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ζυμώνουμε τον κιμά, το σκόρδο, το ψωμί, το κύμινο, τη Μαυροδάφνη, το αλάτι και το πιπέρι. Όσο περισσότερη ώρα ζυμώσουμε τόσο πιο αφράτα θα βγουν τα σουτζουκάκια, πάντως όχι λιγότερο από 15 λεπτά. Αφήνουμε τον κιμά να ξεκουραστεί μισή ώρα στο ψυγείο. Πλάθουμε τα σουτζουκάκια μικρά σαν καρύδια και τα ροδίζουμε ελαφρά από όλες τις πλευρές σε φαρδύ τηγάνι, σε ελαιόλαδο. Μόλις ροδίσουν, τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.
Για τη σάλτσα: Στο μεταξύ, στο πιο φαρδύ μας τηγάνι σιγοβράζουμε όλα μαζί τα υλικά της σάλτσας για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Στρώνουμε τα σουτζουκάκια στο τηγάνι με τη σάλτσα το ένα δίπλα στο άλλο και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά για να «τραβήξουν» τη σάλτσα. Τα συνοδεύουμε με πουρέ.
Μόνο τηγανιτός μ'αρέσει ο μπακαλιάρος. Μήπως είναι καιρός για μια ζεστή σούπα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε έχουν πρήξει στη δουλειά για το "τρίτο πρόσωπο" από την ΄Ανδρο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛέτε να αυξηθεί ο τουρισμός το καλοκαίρι;
Ασβεστώστε και περιμένετε...
Κορίνα,γιατί να περάσουμε το κονκασέ στο μπλέντερ και να μη βάλουμε κατευθείαν χυμό ντομάτας;
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΖΙΒΑΕΡΑΚΙ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΟΥ ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι μένα τα ιδια Τζιβαέρι, ολο γι' αυτό μιλάνε. Η γιαγιά σου ήταν πολύ καλή φίλη με την γιαγιά του 3ου άνθρωπου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕνημερώθηκα από τη θεία Ορσαλία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολυ ωραία Τζιβαέρι μου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια τώρα, πάω να δουλέψω.
Σνιφ, πονάνε τα λαιμά μου!
Αυτό το φαΐ έχει σήμερα,σας αρέσει δεν σας αρέσει,αλλιώς νηστικοί θα μείνετε,τι νομίζατε δηλαδή,ότι θα σας έκανα ιδιαίτερα,δεν έχει τέτοια...χεχεχεχε
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγριεψε το Κουτρουλό, φεύγω, φεύγω...
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό το τραγούδι ,Boulάκι;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΦΑΩ ΤΟΝ ΦΑΤΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΑπάντησηΔιαγραφή΄ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟχι,Κορίνα μη........
ΑπάντησηΔιαγραφήλέτε να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο όπως στη Κατοχή;
ΚΑΛΑ ΜΠΡΕ ΤΖΙΒΑΕΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ .... ΧΕ ΧΕ ΧΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ Κορίνα
ΑπάντησηΔιαγραφήεγω και κατοχη να ερθει τον Τζοι δεν τον τρωω! δεν τρωγεται με τιποτα ο κοπρος!
ΑπάντησηΔιαγραφήαφεντικο που τραγουδουσες? στο μπανιο?
Κορινακι θυμηθηκα το μπανιο του αφεντικου και τις ρεγγες...θυμασαι ρε τι γελιο ειχαμε κανει? χι χι χι!
Σήμερα είναι οτι πρέπει για ρέγγα...
ΑπάντησηΔιαγραφήΧΑ ΧΑ ΧΑ ΝΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕΓΓΟΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΑΣΕ ΜΗ ΤΗΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΑ ....
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΙ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΡΕΓΓΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΡΑΚΙ ... ΝΤΙΡΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ ΣΟΥ ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΛΕΙΨΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!
ΠΙΤΕΣ, ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΚΟΥΣΕΛΙΑ, ΑΧΛΑΣ...
'ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ!
ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΤιΒι και τα λοιπά, ποια γιαγια έκανε φιλίες με τη γιαγια του;;;
εμεις δεν τον ξερουμε τον κύριο της ΜΙΣΚΟ, ξερουμε ομως τα ΑΧΛΑ και ειναι υπέροχα! ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ!
ΑΥΤΑ!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΛ-ΑΚΙ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ.Π.ΠΟΥΛΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ? ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοια χιόνια ;στα Καλάβρυτα;
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα σουτζουκάκια μου αρέσουν πολύ, οπότε δεν θα μείνω νηστική σήμερα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ, με σκουφια-γαντια και ΜΕ ΚΟΚΚΟΡΑ-ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ... ΜΜΙΑΜΜΜΜ ΜΜΜΙΑΜΜΜΜμμμ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΈνας
ΑπάντησηΔιαγραφή> Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη
> ρεσεψιόν της Κόλασης..
>
> Ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι
> επειδή είναι υπήκοος
> χώρας-μέλους της
> Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να
> διαλέξει μία από τις κολάσεις
> των χωρών-μελών.
>
>
>
> Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει
> να πάει στη Γερμανική.
> Οργανωμένη χώρα σου λέει,
> τόσα χρόνια στην Ελλάδα τι
> κατάλαβα... μου βγάλανε το λάδι.
> Τουλάχιστον, ας
> πάρω μυρωδιά του τι σημαίνει
> Ευρώπη, έστω και στην κόλαση(!).
> Φτάνει λοιπόν
> μπροστά στην πύλη της
> γερμανικής κόλασης. Μαύρο
> μάρμαρο, καλογυαλισμένο,
> σιδερένια
> πύλη και ψηλά γράφει με μεγάλα
> γράμματα ΚΟΛΑΣΗ στα γερμανικά.
> Χτυπάει.... Του
> ανοίγει ένας άψογα ντυμένος
> υπάλληλος και τον ρωτά τι θέλει.
>
> - Να δω πώς είναι, του απαντά
> εκείνος.
>
> - Ούτε να το σκέφτεστε, του
> απαντά ο υπάλληλος! Όλη την ημέρα
> μας δέρνουνε με
> κάτι τεράστια μαστίγια και το
> βράδυ μας βάζουν σε κάτι
> τεράστια βαρέλια γεμάτα
> σκατά!! Φρίκη! Φρίκη!
>
>
>
> Όπου φύγει-φύγει ο ρωμιός.........
> Δοκιμάζει τις υπόλοιπες
> κολάσεις, τα ίδια.
> Έτσι απογοητευμένος,
> καταφεύγει στην έσχατη λύση, την
> ελληνική κόλαση! Φτάνει λοιπόν
>
> έξω από την πύλη. Μία πύλη
> εγκαταλειμμένη, βρώμικη, όπου
> στο ψηλότερο σημείο
> της υπάρχει με μεγάλα
> φωσφορίζοντα γράμματα η λέξη
> ΚΟΛΑΣΗ. Το Κ και το Λ φυσικά
> δεν ανάβουν. Έτσι η επιγραφή
> γράφει Ο ΑΣΗ.
>
>
>
> - Ελληνική
> ανοργανωσιά....μουρμουρίζει......
> Όσο πλησιάζει, ακούει κάτι
> περίεργους θορύβους... Μοιάζουν
> με μουσική. Πλησιάζει
> περισσότερο. Η μουσική
> πλέον ακούγεται
>
> ολοκάθαρα. Μπουζούκια,
> μπαγλαμάδες κλπ. Χτυπάει... Του
> ανοίγει ένας τύπος
> κρατώντας μία μπουκάλα στο χέρι,
> εντελώς φέσι, και τον ρωτά τι
> θέλει.
>
> -Ήρθα να δω πώς είναι, του λέει
> και βάζει το κεφάλι του μέσα...
> Τραπέζια,
> κάπνα, κάτι γκόμενες χορεύουν
> πάνω στα τραπέζια τσιφτετέλια,
> νταούλια.....
> Γενικώς, μπάχαλο.
>
> Τρελαίνεται ο τύπος....
>
> -Καλά ρε φίλε, τι γίνεται εδώ;
> ρωτά..
>
> - Aσε φίλε,
> χάάάλιαα του λέει ο μεθυσμένος.
> Η κατάσταση είναι δραματική εδώ
> πέρα. Μας δέρνουν όλη μέρα με
> κάτι τεράστια
> μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν
> σε κάτι τεράστια
> βαρέλια με σκατά.
>
> - Πλάκα μου κάνεις, απαντάει ο
> πεθαμένος. Εδώ πίνετε και
> γλεντάτε......
>
> - Εεε.., ξέρεις πώς είναι μωρέ εδώ
> στην Ελλάδα. .....Τη μία δεν έχουμε
> σκατά,
> την άλλη χαλάνε τα
> μαστίγια.........
ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ...
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤρεις μπογιατζήδες - ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας- πέθαναν και πήγαν στον Παράδεισο. Ο Άγιος Πέτρος τους άνοιξε την πόρτα.
ΑπάντησηΔιαγραφή-Καλώς τα παιδιά. Επιτέλους ήρθαν και τρεις χρήσιμοι άνθρωποι. Ρε παιδιά θέλω να βάψω την πόρτα του Παράδεισου.
- Για πες μου, λέει του Αλβανού, πόσα θέλεις για να τη βάψεις;
- 600 ευρώ, λέει ο Αλβανός...
600; Πώς τα λογάριασες;
- Nα: 400 για μένα και 200 τα υλικά.
- Εσύ, λέει του Γερμανού, πόσα θέλεις ;
- 900 ευρώ: 300 για μένα, 300 στην εφορία και 300 τα υλικά.
- Και εσύ, λέει του Έλληνα, πόσα θέλεις ;
- 3.000 ευρώ Άγιε Πέτρο
- 3.000; Τρελός είσαι; Πώς τα λογάριασες;
- Άγιε Πέτρο, έλα πιο κοντά να μην μας ακούν.
Ο Άγιος Πέτρος πήγε κοντά του και ο Έλληνας του ψιθυρίζει: Άκουσε να δεις:
1.000 για σένα, 1.000 για μένα, 400 στο Γερμανό για να το βουλώσει και 600 θα δώσουμε στον Αλβανό για να βάψει την πόρτα...
ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΠΡΑΒΟ, ΚΟΡΙΝΑ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
ΦΟΒΕΡΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ! ΑΠ' ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ... ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο Κορίνα,μπράβο....χααχαχαχαχα
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΩ ΜΠΡΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήκοκκινογιατρε.....ροδομαγουλη!
ΑπάντησηΔιαγραφήTO STAR CHANNEL ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ....ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΑ ΑΧΛΑ....ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ....
Εκτακτο ανακοινωθέν
ΑπάντησηΔιαγραφήΚύριοι και κυρίες των Λειβαδίων αύριο να είστε ευπρεπώς ντυμένες και χτενισμένες γιατί ίσως ερθει το star για συνέντευξη, να τους κεράσετε γλυκό του κουταλιού και ρακί για να δώσουμε μια καλή εικόνα για το χωριό μας τον τόπο καταγωγής του ....
min ksexaste ta AMIGDALOTA
ΑπάντησηΔιαγραφήkalisperasas psofame sto krio
Γεια σου Περαχωριανέ Δημήτρη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕχει λίγη ψύχρα...
Είδατε τις φωτο απο το "Περίγυρο της Κινηματογραφικής λέσχης Ανδρου"???
ΑπάντησηΔιαγραφήΦοβερές...