Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Τα Λειβάδια από μακριά


Οι μπαξέδες σε πρώτο πλάνο, στο βάθος τα Λειβάδια, το υπέροχο βουνό που ψηλά κοντά στην κορυφή του στέκει το μοναστήρι. Ο ουρανός στο χρώμα που του δίνει το μελτέμι.

89 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΚΟΡΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΣΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΩ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΊΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΡΟΔΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΡΌΙΔΟ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ",ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα και καλη βδομαδα!μα τι κανεις Κουτρουλο??πετας τα ροδια??πολλα κλεισματα σημερα και πολυ γελιο μαζι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΣΑΓΚΑΡΟΔΕΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ.ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΤΕΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.35 ΚΑΙ ΜΙΛΆΕΙ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ....
    ΑΘΑΝΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως να γράψω σχόλιο από το σχολείο; Οχι, εγώ δεν μιλάω στο τηλέφωνο. Μα όσο ο εκτυπωής τυπώνει καταστάσεις μαθητών έριξα μιά ματιά εδώ. Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους από Μαραθώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ!!!Η ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΟΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΚ, ΤΟΚ ΑΣΥΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????ΒΓΕΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕ ΔΩ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΙΟ ΤΡΕΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ θα ηθελα να ήμουν στα νιάτα μου πιο "πρακτική" και να δούλευα στο δημόσιο. Αλλα ας μη γκρινιάζω πρωί-πρωί. Καλημέρα σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερααα.Καλη εβδομαδα σε ολους μας.
    Αλλοδαπη τι κανεις;
    Οταν λειπει ο γατος ε;
    Μονο τετοιες ωρες βρισκουμε ελευθερο υπολογιστη οι μανες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΔΕΣ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ??ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟ!!!ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γεια σας κορες του blog!!!
    γιατρε αποψε κανουμε την πρωτη εφημερια κλυσματων αυριο την δευτερη και 4-10-09 την τελευταια και οριστικη!!!!!!!οχι μεμονομενα,οχι περιστασιακα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!! αναθεμα τους στα γεραματα(λεμε τωρα)με εκαναν αναρχικια τα καθικια!!!!


    αχχχχ!! το ευχαριστηθικα!!!!!απο εδω και περα θελω κατανοηση στο θεμα......
    αντε βρε...καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΛΥΠΉΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 1300 ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ.
    ΟΠΟΤΕ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΨΑΧΝΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΑΦΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΊΤ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ,ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΡΑΦΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΕ,ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ???
    ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΆΛΙΣΑ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α!!!σε νοιωθω!!!αλλα και στο ΤΕΙ Ρεντη το ιδιο χαλι....να σου πω ιστοριες ΤΡΑΓΙΚΕΣ! παιζουν με τα χρονια των παιδιων λες και τους τα χρωσταμε....μονο αμα εισαι σε κομματικη νεολαια κανεις κατι...αν οχι απλα..την εβαψες...γι αυτο σου λεω ματια μου...ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΠΡΕ ΚΟΡΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΕΣ ...
    ΚΑΘ' ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕ ΤΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΤΑ ΤΟΥΡΜΠΟ ... XE XE XE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Α ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ... Ν. ΙΩΝΙΑ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΨΟΡΑΧΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ...
    ΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ....
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ??????
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΝΑΚΙ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ναι γιατι στα AEI ειναι καλυτερα??ακουω απιστευτα πραγματα που ειναι για γελια και για κλαματα!!!!ηρθε το παιδι μου παω να του βαλω να φαει,για να παει στισ 4 στο φροντηστηριο για να γυρισει στις 8,να διαβασει για το σχολειο και ολα αυτα γιατι??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. H Ανεμογεννήτρια των Παιδιών
    from Καλα Νεα

    Ένα χωριό αντιστέκεται επενδύοντας στην «Ανεμογεννήτρια των Παιδιών» Οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στο Βέλγιο «αντιστέκονται» στην ενεργειακή εξάρτηση από το κοντινό τους πυρηνικό εργοστάσιο και έμπρακτα αποδεικνύουν ότι το μέλλον ανήκει στα παιδιά και στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
    Οι κάτοικοι του Μενίλ Εγκλίζ του Βελγίου αρνούνται να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια από το κοντινό πυρηνικό εργοστάσιο που βρίσκεται στη περιοχή και επιλέγουν την αιολική ενέργεια που τους παρέχει η ανεμογεννήτρια του χωριού.
    Πριν από περίπου δύο χρόνια, ο Μπέρναρ Ντέβιλ, μία εξέχουσα φυσιογνωμία του κινήματος για χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο Βέλγιο, συνέλαβε την ιδέα για την κατασκευή μιας ανεμογεννήτριας η οποία θα ανήκει αποκλειστικά στους κατοίκους του χωριού. Ο ίδιος, πάντα πρωτοποριακός, είχε κατασκευάσει τη δεκαετία του ’70 την πρώτη ανεμογεννήτρια από μπαμπού. Η ιδέα του υλοποιήθηκε και πλέον το χωριό είναι ενεργειακά ανεξάρτητο.
    Οι εκπλήξεις σε αυτό το μικρό χωριό δεν σταματούν όμως στην ενεργειακή ανεξαρτησία του. «Ιδιοκτήτες» της ανεμογεννήτριας στην πλειονότητά τους είναι παιδιά του νηπιαγωγείου!
    Οι μετοχές της «ανεμογεννήτριας των παιδιών», όπως αποκαλείται, έχουν αγοραστεί από τους γονείς έναντι χαμηλού αντιτίμου και το όφελος των «επιχειρηματιών» πιτσιρικάδων είναι διπλό. Από τη μία καρπώνονται τα θετικά αποτελέσματα της χρήσης της αιολικής ενέργειας, μαθαίνοντας ταυτόχρονα για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και από την άλλη επενδύουν σε μια «πράσινη βιομηχανία» που τους αποφέρει κέρδος.
    Τιμώντας τους μικρούς μετόχους η βάση της ανεμογεννήτριας έχει διακοσμηθεί με τα ονόματα των παιδιών και τα πολύχρωμα αποτυπώματα των χεριών τους.
    Οι λιλιπούτειοι επενδυτές λαμβάνουν το 6% των μετοχών τους και ύστερα από δύο χρόνια μπορούν να λάβουν ένα μικρό ποσό. Επιπλέον έχουν δικαίωμα έκπτωσης σε βιβλιοπωλεία, εκδηλώσεις, εργαστήρια και διάφορες άλλες δραστηριότητες. Στο πλαίσιο αυτό, έχει δημιουργηθεί και η «Ακαδημία των Ανέμων», ένα πρόγραμμα με στόχο την ενημέρωση μαθητών από άλλα σχολεία για τη λειτουργία της ανεμογεννήτριας.

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΑΝΝΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. για να του βγει η πιστη να παρει ενα πτυχιο να του βγει η πιστη να βρει μια δουλεια και επειδη δεν θα βρισκει και επειδη το μεγαλωσες σωστα και του εδωσες φιλοτιμο και δεν θα θελει να τον ταϊζεις θα παει να γινει ντιλιβερι.......
    αστα χεστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δωρεάν μετακινήσεις
    from Καλα Νεα

    Δωρεάν θα είναι αύριο Τρίτη, 22 του μηνός, οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της "Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης".
    Ο ΟΑΣΑ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, καλεί την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου το επιβατικό κοινό να αφήσει το αυτοκίνητό του στο σπίτι και να μετακινηθεί δωρεάν με όλες τις Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες της Αθήνας ώστε να γνωρίσετε από κοντά τις νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρουν. Στόχος του ΟΑΣΑ, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι ο περιορισμός της κυκλοφορίας των ΙΧ στο λεκανοπέδιο και η δημιουργία ενός νέου αναμορφωμένου δικτύου Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών.
    Σημειώνεται πάντως, ότι η δωρεάν μετακίνηση θα ισχύσει για όλες τις αστικές συγκοινωνίες. Για το Μετρό και τον Προαστιακό θα ισχύσει μέχρι το σταθμό "Κορωπί" και για τον Προαστιακό μέχρι το σταθμό "Μαγούλα", δηλαδή καλύπτει μόνο το αστικό κομμάτι του δικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΦΕΞΕ ΠΑΛΙ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΑ ,ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΩ,ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ... Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΥΛΑΣ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΡΟΔΙ ΣΟΥ ...
    ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΖΑΧΑΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΟΝΙΑΚ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πεντε ασφαλιστικες βαζουν λουκετο...τοσοι ανθρωποι στον δρομο και ερμαια του καθε που θα τους ριξει ενα κομματι ψωμι για να δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ....ακομα και εμεις που δουλευουμε σε υγιεις εταιρειες θα εχουμε τον "μπαμπουλα"δουλεψτε οπως θελουμε εμεις διοτι απ'εξω περιμενουν 5000 ατομα να ερθουν με τον μισο μισθο σας......
    αθλια πραγματα και ολα αυτα γιατι οι κυβερνησεις που περασαν (ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ) χαιδευαν τα αυτια και προστατευαν αεριτζηδες!!!!!τωρα αυτους τους ανθρωπους ποιος θα τους δωσει δουλεια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΝ ΧΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. για φαντασου ομως και οι ανθρωποι που ειναι κοντα στην συνταξη και λογω ηλικιας δεν θα τους παιρνει κανεις?
    αστο... φρικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μας έχει τρελάνει αυτό το μελτέμι.
    Οσο το σκέφτομαιι φέτος τον Αύγουστο, τόσο δεν θέλω να το φαντάζομαι.
    Εύχομαι στις εκλογές που θα έρθουμε να ψηφίσουμε, να μην έχει απαγορευτικό!!
    Καλημέρα παιδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλημερα και καλο απογευμα αστροπαιδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. AYTO TO ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????ΚΑΨΟΡΑΧΟΥΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ????Η ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μια Λαρισαία ερωτάται:

    - Ποίοι είναι οι αρχικοί χρόνοι του ρήµατος «πάρειµι»;

    - Πάρειµι, Γδύσιµι, Στήσιµι κι Κάνι µι Δικήςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανέκδοτο πολιτικό καλό και επίκαιρο

    Μιάν ημέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφθασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Άγιος Πέτρος και της λέει:
    - "Πού θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο;¨"
    Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει:
    - "Δεν είμαι σίγουρη."
    - "Τότε", λέει ο Άγιος Πέτρος , "θα κάνουμε το εξής, θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις."
    Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην.... Κόλαση. Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα,
    λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε υπέροχα. Πριν να το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και ήρθε ο Άγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο.
    Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος με ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μιλάγαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζί συζητούσαν με τον Θεό που ήταν πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν να το καταλάβει, πέρασαν και αυτές
    οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Άγιος Πέτρος να τι ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη. Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει:
    - "Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση."
    Ο Άγιος Πέτρος σέβεται την επιθυμία της και την στέλνει στην Κόλαση.
    Όμως, η Κόλαση ήταν λίγο διαφορετική τώρα, ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι της πολιτικού δούλευαν στα κάτεργα και κουβαλούσαν τεράστιες πέτρες, ενώ και ο Διάβολος ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και τους διέταζε συνεχώς. Η πολιτικός δυσαρεστημένη πάει και τον ρωτά:
    - "Τι έγινε εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν."
    Και ο Διάβολος της απαντά:
    - "Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία, σήμερα μας ψήφισες!!!"

    http://kosmosnews.blogspot.com/2009/09/blog-post_9487.html

    KΑΛΟ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ME TI ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΩ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ???
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΘΑ ΠΡΌΤΕΙΝΑ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΣΑΛΑΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΑΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

    ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΡΟΥΛΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟΨΕΝΕΣ
    ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ SUPER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ,ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΤΕΛΕΙΟ,ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ....ΑΣΧΕΤΟ,ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ,ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ'ΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. βρε αφεντικουλι μας δουλευεις?
    βεβαια φοραει μια πολύ ωραία καρδούλα και της παειειει!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αλλοδαπή ε Αλλοδαπή! Τι κάνεις;

    (λίγα φτωχά μακαρόνια με ταπεινή σαλτσούλα τρώω και τυράκι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΑ!!!!!ΧΙΧΙΧΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ε όχι ορφανά! λίγο σολομό, λίγο χαβιάρι πάντα έχω στο ψυγείο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΥΓΝΩΜΗ,ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΜΙΛΆΩ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ...SORRY!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΕΜΕ ...
    ΝΤΙ ΝΤΙ ΠΙ ΝΤΑΊ' ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΓΕΛΙΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΕΦΙΑ ΕΧΩ ΟΠΟΤΕ ...
    ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ευχαριστω, πάω να φάω. Τα λέμε αργότερα. Κουτρουλό έβαλα το ξενοδοχείο Χελμός στην ανακοίνωση του συλλόγου. Είσαι super!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. και καλα κανεις και έχεις κέφι άλλωστε η κωμωδία πάντα διασκεδάζει!
    εγώ πάλι σκέπτομαι όλους αυτούς τους συναδέλφους που μείνανε χωρις δουλειά σήμερα και μου τη δίνει γιατί όλα αυτά δεν έγιναν για να εξυγιανθεί ο χώρος μας αλλά γιατί κάποιους έτσι τους βολεύει και τους συμφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΒΡΕ ΦΟΥΡΙΑ ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ας πει κάποιος στην Αλέκα με τρόπο ότι ο Λένιν έχει πεθάνει εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. πω πω σουπερ το ξενοδοχείο
    εύγε κουτρουλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πασταφλώρα αυτό σκεφτόμουν τώρα. 600 τόσοι άνθρωποι τι θα κάνουν αύριο; Θα μπορούσα να είμαι εγώ, φρίκη. Σταματώ τα αστεία με την Αλέκα.
    Καλή μωρέ είναι η γυναίκα.
    Πρέπει να υπάρχουν πολλές φωνές... κάποιος να λέει και κάτι διαφορετικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΜΗ ΤΗΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ,ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ.
    ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΑΣΤΑΦΛΩΡΑ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ναι ναι να παμε ωραία θα είναι

    αφεντικούλι άστα
    είχα συνάδελφο που τον απέλυσε ο ακατανόμαστος προσλήφθηκε στην εγνατία που έκλεισε και πάει στην general και την κλείνουν σήμερα και αυτήν και έχει 2 μωρά και γραμμάτιο 900€! φρίκη σου λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ....ΒΡΑΣΕ ΟΡΙΖΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΓΙΑΤΡΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΚΟΝΤΡΙΑΣΜΕΝΗ,ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΊΔΙΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ,ΑΣΤΟΝ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ...ΧΕΧΕΧΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Η ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ????ΧΙΧΙΧΙΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. α καλά κουτρουλό και έλεγα ότι μια ηταν η ......γιατρός
    καλά πας και εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΣΤΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΣΤΡΩΣΙΜΟ,ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. αχου αχου μη δίνεις ιδεες!παναζία μου!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!
    ΧΑΧΑΧΑ
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΉΚΗ????
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΧΕΧΕΧΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ευτυχως υπάρχει και ο ΣΚΑΙ
    τώρα έβλεπα τις ΣΕΡΡΕΣ τι όμορφη πόλη που είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΑΣΤΑΦΛΩΡΑ ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ. ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΑΝΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ, ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΩΤΟ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ.
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ. ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ.
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Mια και ανέφερες το ανέκδοτο για τη Λάρισσα....
    Η ομάδα μπάσκετ της περιοχής αγοράζει έναν μπασκτμπωλίστα-φίρμα και του λέει: Μόλις πρωτομπεις στο τεραίν θα διαφημίσεις την εταιρία ΕΠΣΑ (αναψυκτικά).
    Μπαίνει μέσα ο "μεγάλος" και φωνάζει τρεις φορές...ΕΠΣΑ, ΕΠΣΑ, ΕΠΣΑ.
    Μόλις ηρεμούν...τα χειροκροτήματα ακούγεται μια φωνή...
    Κτύπσες;......
    Το καταλάβατε πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΟΝΤΩΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

    ΑΠΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟ
    7 40 πμ 6 30 πμ
    10 05 πμ 8 50 πμ
    12 40 μμ 11 30 πμ
    16 20 μμ 14 10 μμ

    Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΔΙΑΚΟΠΤΟ ΧΛΜ 22.
    Διάρκειας 1 και 10 λεπτά
    ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 3.70 Ή 6.70
    μετ΄ επιστροφής

    ΣΤΑΘΜΟΣ
    ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 26920- 22245
    ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ 26910- 43206

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ
    7 40πμ 6 30πμ

    Ο "ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ"
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΔΥΣΚΟΛΟ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ(ΠΕΡΙΠΟΥ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΤΗ, ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή