Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Το παιδικό πάρτι του συλλόγου



Λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία και το καλοκαίρι φύγει για πάντα, ο σύλλογος έκανε ένα παιδικό πάρτι που φυσικά είχε μεγάλη επιτυχία. Στη φωτογραφία η Αντιπρόεδρος, η ταμίας, και η γ.γ. ντυμένες κλόουν διασκεδάζουν τα παιδιά. Φωτογραφία: Giorgos Issaris
-
Πρώτη Σεπτεμβρίου σήμερα, καλό μήνα σε όλους

74 σχόλια:

  1. Φωτιά πάλι στο Γαυριο
    http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_8322.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΣ ΨΥΧΗΣ.
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωτια στο Γαυριο,φωτια στα μπατζακια μας,φωτια στην ψυχουλα μας η οποια ηταν ηδη μαυρη απο τις αλλες φωτιες αλλα οταν ακους οτι καιγεται το σπιτι σου μαυριζει περισσοτερο......


    μπραβο στα κοριτσια του συλλογου,παρα πολλα μπραβο...γουσταρα τρελα που τις ειδα ετσι...πιστευω οτι αυτο το διοικητικο ετσι νεοτερο και φρεσκο θα κανει θαυματα στο συλλογο....μαζι τους και με τα χιλλια!!!!!!!
    καλημερα και καλη συνεχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα κορίτσια. Χθές το βράδυ ο παπάς μας είχε ολονυχτία στην Αγ. Βαρβάρα. Ηταν πολύ όμορφα και είχε μια ήσυχη βραδιά χωρίς αέρα.
    Ξαδέλφη τα σύκα σου πολύ νόστιμα. Μόλις έφυγες εσύ, η Θεία Ρ. μου έδωσε μια κούπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα καλό μήνα, βρε παιδιά πολλοί δεν γιορτάζουν σήμερα;

    Όταν είδα την φωτογραφία με το Δ.Σ. γέλασα πολύ. Να είσαστε καλά κορίτσια. Μπράβο. Πολύ καλές και οι 3 τρεις

    Καψοράχη σαν συχνά δεν καίγεται το Γαύριο;
    Φιλέτα, φιλέτα;

    Ξαδέλφη τι υπαινίσσεσαι ότι όσο ήμουν εκεί δεν σου έδινα σύκο γιατί τα έτρωγα όλα; Αποκαλείται να τα έκοψε η μάνα μου, μάλλον ο Στέφανος. Είδες όμως τι νόστιμα που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι δεν σε κατηγορώ για κάτι. Πάντως ήταν πολύ νόστιμα, κομένα από τον Στέφανο. Όσο για την φωτιά στο Γαύριο και την άλλη φορά ακούστηκε για εμπρησμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ,ΠΟΛΛΕΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΡΛΙΚ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΣΧΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ..ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΑΝΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΑ....
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ,ΛΩΛΩΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.ΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΣΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ALECTORIS,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ,ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κουτρουλοκαζανακι γιορταζεις?
    αν ναι χρονια πολλα γλυκο μου!!!!

    χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν!(ειναι πολλοι καλε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑΙ,ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ .ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΑΝΘΟΥΛΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και οι Μαριες οι ομορφες τον Δεκαπενταυγουστο!!!!(χι χι χι χι!!)
    αντε να γελασουμε και λιγο......


    γιατρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
    ασε κατω το μπαρμπουνι!θα σκασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑΙ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΟΓΑΡΓΙΑΛΑΡΙΚΟ...!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΝΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΣΣΕΣ, ΣΤΟΥ ΔΕΝΚΕΜΒΡΗ ΤΙΣ 9...ΧΕΧΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΩ.ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια Πολλά Κουτρουλό, χρόνια πολλά Αθηνά και τόσοι άλλοι που γιορτάζετε. Allodaph πότε μας έφυγες? Γιαυτό δεν ήσουν στον χθεσινό καφέ. Ήμουν στη γειτονιά σου στην Αγ. Βαρβάρα που είχε ολονυχτία. Οι υπόλοιπες για να μην χάσουν τον καφέ με άφησαν μόνη μου και γύρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑLLODAPH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kalispera se olous kai kalo mina.

    xronia pola stous yiortazomenoun kai tou xronou.

    AGOROMANA ela edo na se pao sto DISNEY tha exis megani epitixia xaxaxa

    paidia bas eidate to kalokeri pouthena ?? aimis edo akoma to perimenome. simera to proi eitan 52 F paraligo na valome toi thermasi
    yiasas kai naste kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ,ΕΦΥΓΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΚΑΘΗΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όχι Allodaph, έφυγα γύρω στις 11 γιατί μόνη μου δεν θα ερχόμουνα μέσα στα μεσάνυχτα. Δεν περνάω το ρέμα τέτοιες ώρες. Μπήκες πάλι στη ρουτίνα της Αθήνας? Πάντως η Χώρα σήμερα είχε μεγάλη διαφορά από κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δείτε το blog του φίλου μας Δ. Σπυρόπουλου (που τυχαία γνώρισα επροχθές), έχει βάλει καταπληκτικές φώτο από το χωριό μας. Σε ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ναι όντως το blog μου θέλω να έχει απόχρωση μα και άρωμα της ευάνδρου Ανδρου. Οι φωτό τραβήχτηκαν βιαστικά μεσημεριανές ώρες προχτές γιατί χτες βράδυ το καθήκον με καλούσε να επιστρέψω στην έδρα μου. Επιφυλάσσομαι στο μέλλον να επανέλθω δριμύτερος. Πάντως όσοι από εσάς είστε γονείς στο blog αλλά και στην ιστοσελίδα μου θα βρείτε πολλά θέματα που ενδιαφέρουν εσάς και τα παιδιά σας. Πιστεύω μου είναι πως η γνώση πρέπει να μοιράζεται αφειδώλευτα και δίχως αντίτιμο. Τις προσεχείς μέρες θα δημοσιεύσω στο blog φωτό από την έκθεση παλιάς αντριώτικης φωτογραφίας. Η ευγενέστατη συμπατριώτισσα κ. Φραντζέσκα Κεραμά-Κακλαμάνη μου επέτρεψε να φωτογραφήσω κάποιες από αυτές.

    blog: http://dimarath.blogspot.com
    webpage: http://users.att.sch.gr/sokopage

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥ ΚΑΙΡΟ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ(ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΛΟΙ!!!!!)
    KOUTROULO ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλησπέρα σε όλες και όλους. Ευχαριστώ για τις ευχές με την ευκαιρία της γιορτής του Αλέξανδρου.

    Κουτρουλό Χρόνια Πολλά να είσαι καλά. Ψάχνοντας ανακαλύψαμε οτι έχει γιορτή το έτερο ήμισυ. Με τις 40 παρθένες για φαντάσου. Χρόνια Πολλά και από τα πεθερικά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ 40 ΠΑΡΘΕΝΕΣ,ALECTORIS,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ,...!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΗΡΘΕ "Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ,ΤΟΥ ΠΑΠΟΡΙΟΥ ΤΟΥ...."
    ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΝΑΜΕ...ΠΟΛΛΑ Χ/ΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρόνια πολλά Κουτρουλό,
    Χρόνια πολλά Κουτρουλό, Χρόνια πολλά Κουτρουλό, Χρόνια πολλά Κουτρουλό, Χρόνια πολλά Κουτρουλό, Χρόνια πολλά Κουτρουλό, Χρόνια πολλά Κουτρουλό, Χρόνια πολλά Κουτρουλό, Χρόνια πολλά Κουτρουλό, Χρόνια πολλά Κουτρουλό, Χρόνια πολλά Κουτρουλό, Χρόνια πολλά Κουτρουλό, Χρόνια πολλά Κουτρουλό, Χρόνια πολλά Κουτρουλό, Χρόνια πολλά Κουτρουλό! (το έγραψα πολλές φορές γιατι άργησα να το γράψω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "400 νέα είδη ψαριών στη Μεσόγειο!"

    Τετρακόσια νέα είδη ψαριών εμφανίστηκαν στη Μεσόγειο Θάλασσα εξαιτίας της αύξησης της θερμοκρασίας των νερών της τα τελευταία 30 χρόνια. Τα ψάρια αυτά πέρασαν στη Μεσόγειο από την Ερυθρά Θάλασσα διασχίζοντας το κανάλι του Σουέζ. Αυτοί που θα έπρεπε πρώτοι να ανησυχήσουν είναι οι αλιείς. Δεν το έκαναν όμως, γιατί έβλεπαν τα δίχτυα τους να γεμίζουν.
    Τα παραπάνω υπογράμμισε χθες, ο διδάκτωρ Επιστημών Φυσικής Ωκεανογραφίας Ζαν Πιερ Μπετού. Οι μελέτες του για το διοξείδιο...
    του άνθρακα με τη δόκτορα Νταϊάνα Ρουίζ-Πινό γίνονται σε συνεργασία με την οργάνωση International Pannel for Climat Change, που έλαβε το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης το 2007 εξ ημισείας με τον Αλ Γκορ.
    Ο κ. Μπετού βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη και έδωσε διάλεξη με θέμα «Η Μεσόγειος: ένα μοντέλο μελέτης των παγκόσμιων αλλαγών που συνδέονται με τις ανθρώπινες δραστηριότητες»....

    Όπως λέει, οι αλλαγές στα βαθιά νερά της Μεσογείου ξεκίνησαν εδώ και έναν αιώνα και οφείλονται στην ανθρώπινη δραστηριότητα• στη γεωργία, τη βιομηχανία, αλλά και την καθημερινότητα. «Κι αυτό αυξάνεται σύμφωνα με τον αριθμό αύξησης των κατοίκων και έχει επίδραση στο οικοσύστημα. Η αύξηση της θερμοκρασίας έφερε στη Μεσόγειο, μεταξύ άλλων ψαριών, μπαρακούντα, οστρακόδερμα, γαϊδορόψαρα, αλλά και πολύ μεγάλες μέδουσες, οι οποίες πλέον πλήττουν τον τουρισμό στα παράλια του Ισραήλ, του Λιβάνου και της Αιγύπτου και μάλιστα αυξάνονται με προοδευτικό ρυθμό», τονίζει.
    Παρά τις έρευνές του και τις διαλέξεις του τα τελευταία 30 χρόνια, ο Ζ.Π. Μπετού διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει ευαισθητοποίηση. «Δεν υπάρχει ευαισθητοποίηση στις μεσογειακές χώρες, επειδή για τους αλιείς τα γεμάτα δίχτυα είναι θέμα επιβίωσης. Όμως, παρατηρείται επίσης αύξηση του επικίνδυνου πλαγκτόν και εμφάνιση επικίνδυνων ψαριών για τον άνθρωπο», είπε, όπως το τοξικό λαγοκέφαλο.
    Στο ερώτημα αν η Μεσόγειος καταστεί κάποια στιγμή μια θάλασσα επικίνδυνη ακόμη και για να κολυμπούν οι κάτοικοι των χωρών που βρέχονται από αυτήν, ο Ζ.Π. Μπετού απαντά: «Σήμερα, για να κολυμπήσουμε στη Μεσόγειο, πρέπει πρώτα να δούμε το χρώμα των νερών, να μην κολυμπάμε στις εκβολές των ποταμών, να μην κολυμπάμε μετά από καταιγίδες, να προσέχουμε αν έχει μέδουσες...».
    by troktiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. BOUL-BOUL,ΕΠΙΑΣΑ ΝΑ Τ ΑΜΕΤΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλημερα παιδακια!
    σημερα σηκωθηκα με πονοκεφαλο,με postan ξεκινησε η μερα...και εγω την εκρηξη στις 5.30 την ακουσα,μαλιστα ξυπνησα και νομιζα οτι βρονταει...
    να ειστε ολοι καλα και θα τα ξαναπουμε στην πορεια...

    μουτς!μουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλημέρα και μένα με ξυπνησε η έκρηξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλημέρα στο blog. Καλημέρα Κουτρουλό με τα ψαράκια σου. Οι θάλασσες της Άνδρου ξέρομε τουλάχιστον οτι είναι επικίνδυνες από τα απόβλητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλημέρα στα ψαράκια και από εμένα!!

    sargos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλημέρα και καλό μήνα.
    Έστω και καθυστερημένα:
    Χρόνια Πολλά Κουτρουλό.
    Χρόνια Πολλά ανηψιά.

    Τα λέμε ξανά αργότερα.
    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μιλαγα στο τηλ με εναν...μπιπ...και νομιζα οτι ζαλιστηκα απο τις .....μπιπ....του!
    απο τον φοβο μου του το εκλεισα στη μουρη!χι χι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΤΙΣ 13:00 ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΟΘΕΊ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΜΥΝΑ -ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
    ΑΚΟΥΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Που έγινε σεισμός? Κουνήθηκε πολύ η Αθήνα? Εδώ στο βράχο, δεν καταλάβαμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν πιστεύω τίποτα, αν δεν μπω μέσα στο μετρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γαρουφαλιτσα...ευλογημενος ο βραχος! εμεις την τραβηξαμε την λαχταριτσα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. MH ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΗΡ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΤΡΕΜΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Kαλό μεσημέρι και μη φοβάστε.

    Διαβάστε αναλυτικά για το σεισμό σε αυτά που ανέβασα στην πρώτη σελίδα του www.androsinfo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ!BOUL BOUL ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΜΥΝΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ!!!ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ???ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. καλησπερα σας καλε!
    που ειστε?


    ωραια!τωρα λοιπον θα γινουν εκλογες και θα φυγει ο Κωστακης που επαιζε τοσα χρονια με τα νευρα μας και θα ερθει ο Γιωργακης να συνεχισει.....
    και απο την αλλη οι υπολοιποι να παιζουν το ...μπιπ...τους!!!!!

    ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!

    αφεντικο....παλι τα ντου θα αρχισω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τα απόγευμα ήρθα με μετρό από Δ. Πλακεντίας! Γιουπι! Ναι έχουμε εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. αφεντικουλι μου! μουτς!
    αντε βρε! παντα τετοια.....για το μετρο λεω...γιατι για εκλογες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΗ ΦΩΦΩ,ΚΑΙ ΣΤΟ PUNTA...E ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. κουτρουλο μου η χαρα ειναι για τις εκλογες η που θα πας στο νησι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ,ΚΑΨΟΡΑΧΗ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. δικιο εχεις! εγω παλι εχω κανονισει να παω στις 9-10 του μηνα!παλι δεν θα βρεθουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. θα το γραψουμε εμεις!!!!!!
    να βρεθουμε πριν φυγουμε....να κανονισουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΧΙ,ΠΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3/4 ΑΠΟ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΤΟ Σ.Κ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ,ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.Η ΣΑΒΒΑΤΟ,Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. οκ...να μην το αφησουμε μονο!θα τα πουμε τηλεφωνικως.....
    παω για μπανακι,ισως ξαναμπω μετα..φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μεχρι να έρθει η Κορίνα μονοτερμα σας βλέπω. Χε, χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑΑΑ????ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή