Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Καλή ψαριά


Μετά από τόσο φαΐ και πιοτί ας φάμε κάτι ελαφρύ. Ο Σαργός στέλνει μια "καλή ψαριά"

12 σχόλια:

  1. Έκαναν μήνυση σε τυφλό γιατί κατέβαζε πορνό!

    http://techit.gr/2011/08/%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%85%CF%86%CE%BB%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CE%B6%CE%B5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα

    Αλλοδαπή είδες για να πηγαίνεις πέρα δώθε βγήκες εκτός πλάνου.

    Ενα μπάνιο σήμερα, ένα αύριο.
    μετά: σκάσε και κολύμπα στα σκ@#$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θετική σκέψη: Αναγκαία στη ζωή μας


    Είναι γεγονός ότι ζούμε σε δύσκολους καιρούς και κατά συνέπεια, η ψυχολογία μας επηρεάζεται αρνητικά. Ωστόσο, εμείς δεν πρέπει να χάνουμε την αισιοδοξία μας και φυσικά, δεν πρέπει να χάνουμε ούτε την ελπίδα μας ότι τα πράγματα –όπως και να είναι τη δεδομένη στιγμή- θα αλλάξουν προς το καλύτερο.
    H θετική σκέψη αποτελεί κινητήριο μοχλό για μια καλύτερη ζωή, βελτιώνει τη διάθεσή μας, τη ψυχολογία μας, τις πράξεις μας, τη συμπεριφορά μας και φυσικά, συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας μας και προς τον ίδιο μας τον εαυτό και προς τους άλλους. Η θετική αντίληψη και εικόνα των πραγμάτων είναι αυτή που μας βοηθά να ορθοποδήσουμε, μας δίνει θάρρος και κουράγιο να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Ούτως ή άλλως, όλοι γνωρίζουμε ότι το μέλλον είναι αβέβαιο και η ζωή μας είναι ήδη αρκετά πολύπλοκη. Είναι λογικό να έχουμε και τις στιγμές που απογοητευόμαστε, όμως όσο μπορούμε πρέπει να διατηρούμε την αισιοδοξία μας, ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι γύρω μας είναι αρνητικοί.
    Να θυμάστε ότι πάνω από όλα, πρέπει εσείς οι ίδιοι να βοηθάτε τον εαυτό σας, για να σας βοηθήσει και αυτός. Δώστε κίνητρα στη ζωή σας, σκεφτείτε και πράττετε με αισιοδοξία και να θυμάστε το παρακάτω τρίπτυχο ζωής, έτσι ακριβώς όπως το όρισε ο αρχαίος συγγραφέας, Θουκυδίδης: «Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον». (ευτυχισμένοι είναι ελεύθεροι και οι ελεύθεροι είναι οι γενναίοι ή αλλιώς Δύναμη= ελευθερία =ευδαιμονία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω γιατρε αισιοδοξη ειμαι....αφου να σκεφτεις πηγα σημερα στο ΙΚΑ και μου ειπαν ραντεβου τον Νοεμβρη (οφθαλμιατρος) και ειπα φευγοντας ευχαριστω........
    να το κοιταξω γιατρε μου η εντασεται αυτο στο παρα πανω που ειπες?


    καλο μεσημερι σε ολους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρά τα πας αδελφή, ψυχραιμία θέλει και χιούμορ γιατί στο τέλος πάντα εμείς χαλιόμαστε ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΒΙΟΛΙΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΓΛΥΚΑ!!!!ΚΡΙΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ BOUL BOUL ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΟΥ!!ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οχι καλέ εκει που θα ειναι εκείνη απο την απέναντι πλευρά.....αλλιώς πάλι μαγική εικόνα θα εισαι....χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τραγουδα η μαιρη σκορδου; τρεχω τρεχω

    και του χρονου να εορτασομε με την στελλα μπεζεντακου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειρωνικά το λες Ανώνυμε;

    Πολύ καλή ήταν η κυρία που τραγουδούσε στον γάμο νησιώτικα.
    Σωστή φωνή. Μήπως ξέρει κάποιος τ΄όνομα της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χθες έφυγαν από την Άνδρο 4.000 άνθρωποι, δύσκολα βρίσκει κάποιος εισιτήριο αυτοκινήτου για την Τετάρτη, συνηθισμένα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ηξερα μια Μαιρη Σκορδου που ηταν στο πρωτο big brother.....τραγουδουσε μετα αλα Μπεζεντακου σε σκυλαδικα...αυτην εννοει μαλλον ο ανωνυμος.....δεν ξερω βεβαια αν ειναι η ιδια....εκεινη ηταν μια ξανθια bibibo!.....και αφωνη βεβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαμός στην Κούμουλο, μέχρι εδώ ακούγονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή