Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Απεβίωσε ο Γεώργιος Βαράγγης

To androslivadia παρακολουθεί τα κοινωνικά του χωριού Λειβάδια, σε ελάχιστες περιπτώσεις γίνονται αναφορές σε πένθη Ανδριωτών, μια τέτοια περίπτωση είναι ο θάνατος του αγαπητού Γιώργου Βαράγγη από του Κοχύλου που πέθανε την Τρίτη και κηδεύεται αύριο στο αγαπημένο του χωριό. Υπήρξε εξαιρετικός άνθρωπος. Είχα την τύχη να απολαύσω κάποιες συζητήσεις μαζί του, ήταν “δυνατός” στην συζήτηση, καπετάνιος από τους λίγους και καλός φίλος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, αιωνία του η μνήμη. Στην Ερηνούλα του και στα παιδιά, εγγόνια ειλικρινή συλλυπητήρια. 


Με την αγαπημένη του Ερηνούλα στην κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Λειβαδίων το 2020 στην "Φαληριώτισσα" λίγες μέρες πριν την καραντίνα του covid19. 

꧁༒☬☬༒꧂

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοχύλου Άνδρου "Της γριάς το κάστρο" έγραψε στο Facebook:

www.facebook.com/groups

Εις μνημόσυνον αιώνιον....

Απεβίωσε χθες πλήρης ημερών και χρόνων σε ηλικία 91 ετών ο συχωριανός μας Γεώργιος Βαράγγης.  Ο " Βαραγγης" όπως τον ήξεραν συγγενείς και φίλοι  ήταν ένας άνθρωπος που  αγαπούσε φανατικά θα λέγαμε το χωριό μας και γι αυτό άλλωστε ασχολήθηκε, επί σειρά ετών  ενεργά τόσο με τον Πολιτιστικό  Σύλλογο Κοχύλου όσο και με το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας του Αγ. Γεωργίου  σαν επίτροπος.  Οι συμβουλές του αλλά και η γνώμη  του γύρω από θέματα που αφορούσαν  το χωριό αλλά και γενικότερα, ήταν πολύτιμες σε όλους μας. Το σπίτι του στον "πάνω μαχαλά" πάντα ανοιχτό και καλοδεχούμενο για όποιον θα πέρναγε να χαιρετήσει τον καπετάν Γιώργη.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια   στη σύζυγο του Ειρήνη που υπήρξε  το στήριγμα του στη ζωή στα εύκολα  και στα δύσκολα ,στα παιδιά του Αντώνη και Βιολέτα , στα εγγόνια του και σε όλους τους οικείους του.

Ας είναι η μνήμη του αιώνια. 

Η εξόδιος ακολουθια θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28/9 στις 11:30 το πρωί  από τον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου  στο Κοχύλου. 

Εκ του Δ.Σ

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια από την συννεφιασμένη Νέα Υόρκη
    Πολλές Συλλυπητήρια στην οικογένεια🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

    ΑπάντησηΔιαγραφή