Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Δήμος Άνδρου: Συντήρηση, επισκευή γηπέδου τέννις

Τα γήπεδα στο Παραπόρτι και ο χώρος γύρω από αυτά έπρεπε να είναι πεντακάθαρα και λειτουργικά πολλά χρόνια από τώρα. Οι παραθεριστές πρέπει να έχουν εναλλακτικές λύσεις και τα γήπεδα είναι πρώτης τάξης ασχολία για μικρούς και μεγάλους. Ο μόνος που φρόντιζε την περιοχή και φύτευσε τα δεκάδες αρμυρίκια είναι ο Αλκιβιάδης Τάττος. Χαίρομαι που επιτέλους ο Δήμος τους δίνει αξία στα γήπεδα. Οι παραθεριστές δεν μπορούν να χορτάσουν με “αρχοντική Άντρο” πρέπει να παίξουν και λίγη μπαλίτσα. 😏

Θεοδόσης Σουσούδης
Άλλη μια γηπεδική εγκατάσταση στην Άνδρο μας «έζησε» την εγκατάλειψη και την πλήρη αδιαφορία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Αυτό το «στολίδι» που δημιουργήσαμε κατά τη θητεία μας 2014-2019 για τα παιδιά μας προκειμένου να έχουν χώρους κατάλληλους να δραστηριοποιούνται, το γήπεδο τένις στο Παραπόρτι Χώρας, βρίσκονταν σε παρακμή εξαιτίας της εγκατάλειψης, καθώς επί τέσσερα χρόνια δεν συντηρήθηκε, δεν λειτούργησε και δεν αξιοποιήθηκε.  

Εξάλλου η «συνταγή» της προηγούμενης διοίκησης ήταν μία: «Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο να μη κάνεις τίποτα και να λες ότι κάνεις πολλά!».

Το φωτογραφικό υλικό ως αδιάψευστος μάρτυρας, αναδεικνύει τις ευθύνες της διοίκησης Λοτσάρη.

Προχωρήσαμε άμεσα στις απαραίτητες επισκευαστικές εργασίες του γηπέδου, ώστε να είναι κατάλληλο προς χρήση. Συγκεκριμένα, αποκαταστάθηκαν όλες οι ζημιές στο γήπεδο και καθαρίστηκε ο χώρος πέριξ αυτού.  

Η πλήρης ανακατασκευή του γηπέδου  θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα.

🎾 Στόχος μας είναι, να πραγματοποιούνται τουρνουά και καμπ αντισφαίρισης.

Προς τούτο, ξεκινάμε άμεσα και με μεγάλη μας χαρά, σας περιμένουμε αυτό το Σαββατοκύριακο 1/6 και 2/6 (Σαβ. ώρες 09:00 – 14:00, 17:00 – 20:00 και Κυρ. 09:00-12:00) στο «Τennis Camp» που διοργανώνουμε για πρώτη φορά στο νησί μας σε συνεργασία με την πρωταθλήτρια αντισφαίρισης Μίνα Καπλάνη

Συνεχίζουμε με προγραμματισμό και σοβαρότητα!

ΠΗΓΗ: www.facebook.com/sousoudis

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στο δήμαρχο μας πάντοτε επί του έργου
    τα είχε φτιάξει πριν από χρόνια αλλά
    δεν Έκαναν καμιά συντήρηση Όλα αυτά τα χρόνια
    Και πολλοί από μας που ήταν μεταχειριζόμαστε δεν τα προσέχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή