Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Λέσχη Ανδρίων: Εργαστήριο Κόμικ για ενήλικες, παιδιά και νέους

Εργαστήριο Κόμικ για ενήλικες, παιδιά και νέους στη Λέσχη Ανδρίων. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 στο andrionclub.edu@gmail.com

Η Λέσχη Ανδρίων σας προσκαλεί σε ένα Εργαστήριο Κόμικ με την Κάλλη Ντολτσέττι:
2 Κυριακές κάθε μήνα, για 8 συναντήσεις, από Φεβρουάριο μέχρι Ιούνιο. Το αποτέλεσμα του εργαστηρίου θα είναι η έκδοση ενός συλλογικού έντυπου κόμικ με υλικό από κάθε μαθητή!

Δυστυχώς, μέχρι τώρα ο αριθμός των συμμετοχών δεν καλύπτει τον ελάχιστο αριθμό μαθητών για την πραγματοποίηση του εργαστηρίου. 

Σας συναρπάζει η ανάγνωση των κόμικ; Είστε έτοιμοι να πείτε τις ιστορίες σας με εικόνες και φούσκες διαλόγου;
Η Λέσχη Ανδρίων σας προσκαλεί σε ένα Εργαστήριο Κόμικ για ενήλικες, παιδιά και νέους, με την Κάλλη Ντολτσέττι!

Στο Εργαστήριο αυτό θα εξοικειωθείτε με τον Σχεδιασμό διαφορετικών Χαρακτήρων, με την τέχνη του κόμικ και με τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αφηγηθείς μια ιστορία, με τη χρήση πάνελ (κουτάκια κόμικ) για αφήγηση, δυναμική αφήγηση και χρήση bubbles (φούσκες διαλόγου), και τέλος θα γράψεις και θα σχεδιάσεις τη δική σου ιστορία!

Η εισαγωγή στο μάθημα θα γίνει με μικρές ιστορίες και κόμικ και εισαγωγικές δραστηριότητες. Έπειτα θα γίνει η αρχή για ένα πρότζεκτ μεγαλύτερης διάρκειας. Το τελικό αποτέλεσμα του εργαστηρίου θα είναι η έκδοση ενός συλλογικού έντυπου κόμικ με υλικό από κάθε μαθητή. Η παρουσίαση θα γίνει με το κλείσιμο της χρονιάς.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε 8 τρίωρες συναντήσεις την περίοδο Φεβρουάριο - Ιούνιο 2024.   Οι ημερομηνίες των συναντήσεων θα οριστούν σε συνεννόηση με την ομάδα συμμετοχής.

Προτείνονται Δύο Κυριακές κάθε μήνα, ώρα: 11:30 - 14:30

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΣΤΟ andrionclub.edu@gmail.com

Το κόστος συμμετοχής στα μαθήματα είναι 10 ευρώ/μάθημα ή 70 ευρώ για όλον τον κύκλο μαθημάτων. Ο κύκλος μαθημάτων αποτελείται από 8 συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Φεβρουάριο 2024 έως Ιούνιο 2024, εφ’ όσον υπάρχουν αρκετές συμμετοχές.

 Αναλόγως των ηλικιών των συμμετοχών  θα δημιουργηθούν επιμέρους τμήματα.

Τα εργαστήρια ΚΟΜΙΚ πραγματοποιούνται με την ευγενική χορηγία και υποστήριξη των: EXPLORE ANDROS, ANEMOMYLOI BOUTIQUE HOTEL, ANDROS BNB. FAST FERRIES, GOLDEN STAR FERRIES 

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα Στην συννεφιασμένη Άνδρο από την συννεφιασμένη Νέα Υόρκη και μπουζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή