Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Ο Θεοδόσης Σουσούδης για την συνεργασία του Συλλόγου Νεφροπαθών Άνδρου με ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της συνεργασίας του Συλλόγου Νεφροπαθών Άνδρου με το Μουστάκειο Ίδρυμα και με ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο, για ίδρυση μονάδας νεφρού στο νησί μας, χαιρετίζω με μεγάλη χαρά αυτή την προσπάθεια και ελπίζω αυτή τη φορά οι κόποι των φίλων και συμπατριωτών μας, που ταλαιπωρούνται από την νόσο, να ευοδωθούν.

Η ίδρυση μιας τέτοιας μονάδας θα έχει μόνο οφέλη για το νησί και τους συμπολίτες μας. Αποτελεί δε ένα σημαντικό βήμα, αφού παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια, περισσότερα από 20, δεν έχει υλοποιηθεί αντίστοιχο έργο. Τώρα φαίνεται πως υπάρχει δυνατότητα να γίνει πράξη και να λυθεί αυτό το μεγάλο θέμα που ταλαιπωρεί αρκετούς συμπατριώτες μας.

Η ενότητα και η συνεννόηση, ειδικά για θέματα που αφορούν την Υγεία, είναι κάτι που πρεσβεύω και εγώ προσωπικά, όπως και όλοι οι συνεργάτες μου, τόσο στο Κέντρο Υγείας όσο και στην αυτοδιοίκηση. 

Η βελτίωση των παροχών υγείας απαιτεί ενότητα, ειλικρίνεια, συνεργασία και πολύ προσπάθεια. 

Είναι κάτι που έχω επιδιώξει στα 22 χρόνια που υπηρετώ την υγεία στο νησί μας και θα συνεχίσω με  αμείωτο ενδιαφέρον να προσπαθώ για την βελτίωση  των παροχών υγείας στον τόπο μας.

Δηλώνω πως είμαι δίπλα σε ό,τι μου ζητηθεί τόσο ως γιατρό, αλλά και ως αυτοδιοικητικό. Άλλωστε όλοι μας, αλλά και οι φορείς του τόπου έχουμε χρέος να δουλέψουμε και να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια των συμπολιτών μας, που όλα δείχνουν ότι βαίνει προς δημιουργία μονάδας αιμοκάθαρσης στο νησί μας.

Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Νεφροπαθών Άνδρου , για την επιτυχημένη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο στολίδι του Κορθίου, στο Πολιτιστικό- Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Γλυνός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου