Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Εορτασμός του πολιούχου Αγ. Νικολάου στις Στραπουργιές

 ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

Αγαπητά μας μέλη και αγαπητοί μας φίλοι.
Με κατάνυξη και ευλάβεια τιμήσαμε και εφέτος τη μνήμη του πολιούχου του Συλλόγου μας, Αγίου Νικολάου στο φερώνυμο ιερό παρεκκλήσιο στις Στραπουργιές Άνδρου με την καθιερωμένη αρτοκλασία και με πλήθος πιστών να συρρέουν στο ναό. Μετά τη Θεία Λειτουργία την οποία τέλεσε ο εφημέριος του χωριού π. Θεοφάνης Κουλός, η πρόεδρος του Συλλόγου Μάρω Δανιόλου προσέφερε εκ μέρους του Δ.Σ. διάφορα κεράσματα στο εκκλησίασμα και αντάλλαξε ευχές με όλους. Ευχόμαστε ο Άγιος Νικόλαος να χαρίζει γαλήνιες θάλασσες στους ναυτικούς μας και να προστατεύει όλους μας στις φουρτούνες της ζωής. ''Χρόνια Πολλά και του χρόνου με Υγεία''.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τον πολιούχο και προστάτη μας Άγιο Νικόλαο θα τον τιμήσουμε για τα μέλη και τους φίλους που διαμένουν στην Αθήνα, την ερχόμενη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 στη Στέγη του Συλλόγου μας, Κεφαλληνίας 81, Αθήνα.

Περιμένουμε όλους να σας έχουμε κοντά μας, στη μικρή γιορτή που διοργανώνουμε με γλυκά- αλμυρά κεράσματα, τσιπουράκι, καφέ... με κουβεντούλα, ανταλλαγή ευχών και σύσφιξη της σχέσης που μας δένει μαζί σας.
Για το Δ.Σ.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Η Πρόεδρος Μάρω Δανιόλου
Η Γεν. Γραμματέας Αντωνία Τούντα

www.facebook.com/eksor.sul.androy


Χαρακτηριστική εικόνα από τον "παράδεισο" των τεσσάρων χωριών 
Λάμυρα, Μεσαθούρι, Στραπουργιές Υψηλού!

1 σχόλιο: