Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Πρωτοχρονιά στην αίθουσα του συλλόγου Λειβαδίων


Κάθε χρόνο στα Λειβάδια ανήμερα την πρωτοχρονιά, οι άντροι χαιρετούν από σπίτι σε σπίτι τον “καλό χρόνο”, είναι το λεγόμενο έθιμο της “Χαιρετούρας”. Τα δύο χρόνια της πανδημίας λίγοι άντροι βγήκαν να χαιρετήσουν και αυτοί πήγαν έτσι για το καλό στις αυλές κάποιων σπιτιών. Φέτος λοιπόν επειδή η συμμετοχή θα είναι περιορισμένη, γιατί δεν έχουμε για τα καλά βρει τους ρυθμούς μας, μια ομάδα Λειβαδιανών σκέφτηκε να γιορτάσει την Πρώτη του έτους στην αίθουσα του Συλλόγου Λειβαδίων.

Πως θα γίνει αυτό; Απλούστατα κάθε οικογένεια, καθένας που θα έρθει θα φέρει ένα μεζέ μαζί του (το λέμε χάριν γούστου γιατί ένα μεζέ οι Ανδριώτισσες ποτέ δεν φτιάχνουν, ένα τραπέζι γεμάτο μεζέδες και πάνω!) και με τα φαγητά όλοι μαζί θα πιούμε και θα γλεντήσουμε μέχρι το ξημέρωμα. Το λοιπόν, όσοι πιστοί προσέλθετε! Κάθε Λειβαδιανός ευπρόσδεκτος... με το τάπερ του φυσικά! Μη σας βρει ο νέος χρόνος σαν τα κούγια στην κατώα. Δεν κάνει! Να έρθετε στο σχολείο! 

Αν χτυπήσει την πόρτα μας και κανείς “ξένος”, μη Λειβαδιανός, δεν θα του πούμε “φύγε ξένε” όλοι οι καλοί χωράνε, ένας μεζές παραπάνω πάντα βρίσκεται στα Ανδριώτικα σπίτια. Φαγητά, κρασιά, μουσική, ευπρόσδεκτα! Σας περιμένουμε.
👉 Για περισσότερες λεπτομέρειες αναζητήστε τη Φιλίτσα.
💧 Α ναι, κάποιος-α να φέρει Σάριζες! 💧

Πρωτοχρονιά, έτσι χωρίς πρόγραμμα
Πρωτοχρονιά ρεφενέ στην αίθουσα του συλλόγου Λειβαδίων
Που; Δημοτικό σχολείο Λειβαδίων
Πότε; Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023
Τι ώρα; το μεσημεράκι

Διευκρίνιση: Η “εκδήλωση” δεν διοργανώνεται από τον Σύλλογο Λειβαδίων.

1 σχόλιο:

  1. Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά. Σας χαίρομαι εσάς τους Λειβαδιανούς είστε το πιο'' ζωντανό''' χωριό της Άνδρου. Να είσαστε πάντα καλά και να γλεντάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή