Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο B&E Goulandris Shop


Το B&E Goulandris Shop δίνει το δικό του χρώμα στις φετινές γιορτές με μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα εορταστικά δώρα και στολίδια, εμπνευσμένα από τη Συλλογή του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή.

Στολίστε το σπίτι και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα στολίδια και μπάλες για το δέντρο, αρωματικά κεριά, μαξιλαροθήκες με γιορτινά σχέδια, βαμβακερά σουπλά, δίσκους σερβιρίσματος από πλεξιγκλάς και ημερολόγια (ημερήσια και εβδομαδιαία) και υποδεχθείτε τη νέα χρονιά με το γούρι του Ιδρύματος για το 2023, ένα μενταγιόν από επιχρυσωμένο ασήμι 925° σχεδιασμένο από την Ιωάννα Γλυνού και εμπνευσμένο από το έργο του Joan Miró «Η ακρίδα» (1926).

goulandris.gr/shop/category/christmas-gifts 


Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές στο B&E Goulandris Café-Restaurant

Ζεστό κρασί και Χριστουγεννιάτικος κορμός περιμένουν τους επισκέπτες του Ιδρύματος στο B&E Goulandris Café-Restaurant ενώ, ειδικά για την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, θα υπάρχει μια επιλογή από απολαυστικά Χριστουγεννιάτικα κεράσματα.

Το Café του Ιδρύματος, που επιμελείται η έμπειρη ομάδα του Δειπνοσοφιστηρίου, προσφέρει πρωινό, brunch και μεσημεριανό καθώς και σνακ, γλυκά, καφέ και ποτά. Το μενού έχει την υπογραφή του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου και η επιλογή των κρασιών έχει την επιμέλεια του γνωστού σομελιέ Άρη Σκλαβενίτη.

—Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή, Ερατοσθένους 13, Αθήνα 116 35, Tηλ.: 210 725 2895

1 σχόλιο:

  1. Καλές γιορτές καλά Χριστούγεννα
    Σοβαρά δίνουνε δωρεάν καφέ και φαγητό ή διαβάζω λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή