Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Δήμος Άνδρου: Δημοτικό Συμβούλιο 11 Οκτωβρίου 2021

Δήμος Άνδρου: Δημοτικό Συμβούλιο 11 Οκτωβρίου 2021

Ισολογισμός του 2017 της διοίκησης Σουσούδη 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το δελτίο τύπου του Δήμου και την ανακοίνωση της παράταξης "Η Άνδρος της Ζωής μας" Κάπως μπερδεμένα είναι τα δύο, με κορυφαίο το δελτίο του Δήμου... Δεν θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο απλά όλα αυτά; Να είμαστε ενημερωμένοι χωρίς να σπάμε τα κεφάλια μας με το τι εννοεί ο "ποιητής"; 

 Δελτίο Τύπου ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ 

Ψηφίστηκε την Δεύτερα 11 Οκτωβρίου 2021 από το Δημοτικό μας Συμβούλιο ο Ισολογισμός του 2017 της διοίκησης Σουσούδη.  Οι οικονομικές καταστάσεις ψηφίστηκαν ομόφωνα από τους  συμβούλους των παρατάξεων Λοτσάρη και Σουσούδη. Απόντες οι σημερινοί πολίτικοί συνέταιροι του κ. Σουσούδη για προφανείς πολιτικούς λόγους που θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Παράλληλα πληροφορούμε τους δημότες της Άνδρου πως ξεκινά στον Δήμο μας για το έτος 2017 έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος από το υπουργείο Οικονομικών ο οποίος προέκυψε μετά από καταγγελίες του Γ. Καπάκη εναντίον του τότε δημάρχου Θ. Σουσούδη! 

Θυμίζουμε πως τότε ήταν αντίπαλοι και ο Γ. Καπάκης κατήγγειλε σε κάθε υπηρεσία και με κάθε δυνατό τρόπο για «ατασθαλίες» τον κ. Σουσούδη! Έτσι προκάλεσε τον διαχειριστικό έλεγχο για την τότε διαχείριση του σημερινού του συνεταίρου. 

Ήταν βλέπετε άλλες εποχές τότε. Ο Γ. Καπάκης, περίβλεπτο κυβερνητικό στέλεχος , προσπαθούσε να πλήξει με κάθε τρόπο τον Θ. Σουσούδη. Όλα αυτά έφτασαν μέχρι την παραμονή των εκλογών του 2019. Τότε όλες οι καταγγελίες ξεχάστηκαν μπροστά στην προοπτική μιας από κοινού κατάληψης της εξουσίας. Μόνο που το υπουργείο Οικονομικών δρομολόγησε τη διαδικασία ελέγχου, που διεξάγεται σήμερα.

Να γιατί ο  κ. Καπάκης και οι τρεις σύμβουλοι του Σ. Τσαούσης, Τ. Μαμάη, Β. Αδάμης δεν προσήλθαν να ψηφίσουν τον ισολογισμό του 2017. Γιατί δεν ήξεραν πως να συμπεριφερθούν μπροστά στο τραγέλαφο στον οποίο έφεραν με τις τότε καταγγελίες τον σημερινό συνοδοιπόρο τους.

Ο Δήμος Άνδρου λόγω του διαχειριστικού ελέγχου που προκάλεσε ο κ. Καπάκης κατά του κ. Σουσούδη θα υπολειτουργεί αυτό το διάστημα. Επιφυλασσόμεθα να σας πληροφορήσουμε για κάθε περαιτέρω εξέλιξη.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 Η Άνδρος της Ζωής μας 

Το κωλοτουμπόμετρο για άλλη μια φορά τερμάτισε.

🌐 androstiszoismas

Τώρα ο ρέκτης πρόεδρος κ. Μπάλλας, προκειμένου να αποφύγει αντίστοιχο φιάσκο προέβη σε νέο ατόπημα και φέρνει το σοβαρό θέμα που ο νομοθέτης το θέλει  ειδική συνεδρίαση "δια περιφοράς", γεγονός που σημαίνει ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι δε θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις, τόσο στον ορκωτό λογιστή που τον συνέταξε, όσο και στον τότε δήμαρχο που είχε την ευθύνη της διοίκησης.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι με το ρυθμό που κινείται η παρούσα δημοτική αρχή διαφαίνεται ότι τους ισολογισμούς της δικής της θητείας, θα τους φέρει η επόμενη διοίκηση παρά του αντιθέτου υποσχέσεις και δεσμεύσεις του τωρινού Δημάρχου.

Όμως εδώ να της δώσουμε ένα δίκιο!!! Δεν έχει κανένα λόγο να τις φέρει. Να δούμε τι; Τα νέα ελλείμματα μετά τα πλεονάσματα της θητείας Σουσούδη;

Η Άνδρος της Ζωής μας όπως είναι φυσικό με αυτά τα δεδομένα και σε μια τέτοια διαδικασία που προσβάλει και υποτιμά τους θεσμούς, τους συμβούλους και τον ίδιο τον Ανδριώτικο λαό δεν μπορεί να λάβει μέρος και θα απέχει από αυτή τη fast track ψηφοφορία σεβόμενη τον κόσμο την εμπιστεύτηκε.

3 σχόλια:

  1. θα προτιμούσαμε video των δημοτικών συμβουλίων, αφού είμαστε μεγάλα παιδιά με μυαλό και μπορούμε να βγάζουμε μόνοι μας τα συμπεράσματα.
    Υ.Γ αυτό το υφάκι κειμένου είναι ανεπίτρεπτο όταν πρόκειται για δελτίο τύπου οποιασδήποτε υπηρεσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς ανεπίτρεπο, τι να πω αυτό είναι κείμενο για παράταξη όχι για το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια από την όμορφη Νέα Υόρκη
    Τα πολιτικά αυτές οι μέρες είναι ένα μεγάλο αλαλούμ Γενικώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή