Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Δήμος Άνδρου: Εμβολιασμοί μόνιμων κατοίκων

Παράταση συλλογής συμμετοχών στον εμβολιασμό μόνιμων κατοίκων Άνδρου

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ 

Συνεχίζεται από τον Δήμο μας η καταγραφή όσων επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά της  covid 19, στο πλαίσιο του μαζικού εμβολιασμού των νησιών κάτω των 10 χιλιάδων  κατοίκων. 

Συγχαίρω το σύνολο του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Άνδρου, το οποίο καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη και με ασφάλεια ολοκλήρωση του εμβολιασμού, παρά την υποστελέχωση και τον πολύ σημαντικό καθημερινό φόρτο εργασίας.

Συγχαίρω, επίσης, τους συνεργάτες μου στον Δήμο, οι οποίοι συμβάλλουν στην επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος προσφέροντας βοήθεια και πέραν των ωρών και ημερών εργασίας τους.

Διευκρινίζω, ότι αρμοδιότητα του Δήμου αποτελεί η συγκέντρωση των στοιχείων των πολιτών, που επιθυμούν να εμβολιαστούν. 

Κατόπιν, τα στοιχεία αυτά αποστέλλονται στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας, όπου γίνεται η επεξεργασία της ορθότητας τους και η ενεργοποίηση του δικαιώματος εμβολιασμού μέσω του ΑΜΚΑ· εν συνεχεία, οι λίστες διαβιβάζονται στο Κέντρο Υγείας, το οποίο και κλείνει το ραντεβού για τον εμβολιασμό, ως αρμόδιο.

Κάθε προσπάθεια πολιτικοποίησης της ανωτέρω διαδικασίας αποτελεί ντροπή απέναντι σε μια κοινωνία, που προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της και να επανέλθει σταδιακά σε μια κανονικότητα.

Κάθε τέτοια προσπάθεια είναι δεδομένο ότι θα πέσει στο κενό, αφού η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας ασχολείται με την ουσία, μακριά από πολιτικά παιχνίδια αυτών, που τίποτα ουσιαστικό δεν έχουν να προσφέρουν στο Νησί μας.

Όσων προσπαθούν ακόμα και τώρα να εκμεταλλευτούν ακόμα και την πανδημία για πολιτικούς σκοπούς.

Εμείς θα συνεχίσουμε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να επαναφέρουμε το Νησί, στο μέτρο του δυνατού, στην μέγιστη δυνατή κανονικότητα.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα το μέλλον της Άνδρου.

Αφήνουμε την μικροπολιτική και την μιζέρια του χθες σε όσους δεν τολμούν να μιλήσουν για το αύριο!

Τα τηλέφωνα και το email, στα οποία μπορούν οι πολίτες να δηλώνουν τα στοιχεία τους, εάν επιθυμούν να εμβολιαστούν, είναι:

2282360241  και 2282360101, από 8 το πρωί έως 3 το μεσημέρι, 

Mail: koinonikaandros@gmail.com 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

#menoumeasfaleis#

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια
    Μέχρι τώρα πρέπει όλοι Να είχαν Κάνει το εμβόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή